Je li ko narucivao Invicta satove sa Ebay-a ili Amazon-a? Da li je to original?
Evo vam sajt da pratite porudzbine koje imaju tracking number:
http://www.17track.net/IndexEn.html
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Meni kasne...
Porucio sam prije bio svjecice neke iz UK i stigle posle skoro mjesec... nisu imale broj za pracenje
Prosle nedelje u cetvrtak porucio DSLR, platio ga malo skuplje misleci brze ce stici jer je iz UK, ima broj za pracenje, al za sad ni traga ni glasa, a evo petak sjutra, bas sam planirao da strakam za vikend i evo...
Njak Njak Njak
Ima li kakvih vijesti o paypal-u ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ima kako ne, do sledece godine se uvodi...
sledece godine procitaj ovo opet
Njak Njak Njak
Original su svi ne brinite, to smeće slabo ko kopira
Šalu na stranu, al 90% njihovog programa su satovi lošeg kvaliteta o čemu svjedoči i to da im je cijena na početku prodaje po 200-300 dolara a kasnije se spušta i na 50. Treba po netu potražit ocjene za konkretni model da ne bi vam u ruke pao neki sa kineskim mehanizmom.
A meni je cudno to sto su Invicta satovi u Time+ od 500 do 1500e, a na internet isti takvi po 200-300 dolara. Tako da bih narucio preko interneta, ali nisam siguran da je original.![]()
Jesu, iz USA ti stiže većina tako da je mala mogućnost da su kopije. A što se naših radnja tiče to ne uzimaj ka mjeru,jer su to lopovi samo takvi. Ja sam Casio satove prodava po 70eura(original naravno) i na njih zarađiva po 15tak a u radnje naše taj isti 150e i više, tako da su im marže više nego bezobrazne.
Hvala na informaciji. A postoji li mogucnost da se direktno sa sajta Invicta naruci?
Ja sam do sada narucio preko 15 invicta satova sa jomashop.com I svaki je odlican.
Takodje sam narucivao od nekog prodavca sa ebay-a I sve je ok.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
This time next year we'll be millionaires
E pa super, nego mi je cudno bilo da je tolika razlika u cijeni. Dodje li garancija?
Jesi li preko kartice placao?
Last edited by Bojan.; 23-08-13 at 13:47.
Narucih nesto na dx.com i dobih tracking broj. Kad ukucam na sajt HK poste ili na 17track.net izadje mi da je napustila HK 21. avgusta. Kako mogu da vidim dje je trenutno?
Kako naručujete sa amazona? Treba li vam Pay Pal?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Izgleda da je i Rakun reagova na ovu promjenu vremena![]()
Mislio sam da sa ovog sajta http://www.prosport.net naručim neke TwinLab vitamine, pa me zanima pošto na spisku nema Crne Gore da li da stavim Srbiju, BiH, Hrvatsku... Kako je ovaj sajt na onoj temi za slanje znači da šalju, samo da vidim kako.
I kad sam već tu kolika je poštarina na 35e porudžbine (dvije bočice neke magije). Hvala.
ps. ili mi preporučite neki drugi sajt za ovu kupovinu.
Last edited by konqord; 26-08-13 at 18:30.
ljudi treba mi informacija za tracking.Dobio sam case protiv nekog ciga iz kine pod uslovom da mu vratim stvar i napisem tracking broj u ebay resolution center.Interesuje me posto nikad nisam slao u inostranstvo da li nasa posta ima tu vrstu usluge,konkretno za slanje u Hong Kong sa tracking number.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks