Jeste i srecna mu sloboda i od mene.
Ne opravdavam to sto je uradio ali iz puno prica naravno ljudi koji nemaju ama bas nikakve veze sa bilo kakvim kriminalom da je Zeljko jedan dobri i cestiti momak..
Jeste i srecna mu sloboda i od mene.
Ne opravdavam to sto je uradio ali iz puno prica naravno ljudi koji nemaju ama bas nikakve veze sa bilo kakvim kriminalom da je Zeljko jedan dobri i cestiti momak..
Last edited by T-MAX; 18-08-13 at 01:02.
čudo narode kako vi dijelite epitete lako... je li ubio, jest! Gotova priča! Ne znam je li čestit ili nije, je li bio izazvan, maltretiran nemam pojma, ali treba da odleži ono što je zaslužio....
u kontekstu ove priče, kakav je bio ubijeni? Koliko znam zaslužni sportista? Ne razumijem se, niti sam ga poznavala, ali nešto imam neku predrasudu da su sportisti ok momci...mada možda griješim
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
bio jes prgav ali to ne opravdava ubistvo ni najmanje
She is only here to annoy herself!
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Najjaci su mi ovi stariji sa stavovima da su sportisti i dobri djaci obavezno OK momci.
Usenagic, laka mu crna zemlja, je skoro ubio od batina gorepomenutog, izbjegavsi odgovornost krijuci se iza znacke DB-a.
Navodno, politika je bila uzrok sukoba, jer je Bulatovic bio pripadnik 7. bataljona JNA.
Obzirom da je bio meta drzave i da je dozivio veliku nepravdu, koju nije bilo moguce ispraviti, postujem reakciju optuzenog.
Cast je cast, a vlast je vlast.
Ako je ovo "najhrabrija stvar na svijetu ...IKAD", onda je MNE ipak srećna zemlja....
http://www.vijesti.me/svijet/srpsko-...-clanak-117625
Pozdrav,
PS
Dopada mi se i tako naški kompentar da tamo on isto nije pravio pitanje, ali "...on njegove nije motao u zastave"![]()
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Last edited by A+A; 18-08-13 at 17:22.
Deripaskin RUSAL najavljuje zatvaranje 4 fabrika aluminijuma u europskom djelu Rusije i uopce skracenje proizvodnje aluminijuma za 9%.
7,5 tisuca radnika izgubit ce posao. Deripaska je im ponudio radna mjesta u Sibiru ali takva je "velika seoba" jedva vjerojatana.
Eksperti kazu da posto je broj otpustenih toliko velik RUSAL ce najvjerojatnije isplatit samo jednostruke otpremnine.
Od svih brojnih fabrika deripaskine imperije na Zapadu ce ostat samo svedski "Kubal" и ruska "Kandalaksa".
Na Zapadu nista novo, j**ga ...
To shto ga je prebio nije bez razloga bilo kako ti predstavljash a shto je nabildovana momchina potegla pishtolj chim ga je vidio DOVOLJNO govori o tom njegovom "CHOJSTVU".
Nije mi cilj branit pokojnog vec se ovdje predstavlja neko ko je nesojski postupio velikim chovjekom,toliko.
...
Taj tvoj veliki covjek je maltretirao sve zivo po Podgorici. On sam je bio jak, a plus udba za koju je radio. Ubitacna kombinacija.
Da se razumijemo. Ne daj Boze, nikad nicije ubistvo nisam niti cu prizivati. Ja sam se nisam oporavio dobrih 10 godina zbog moje tragedije. Samo je pocela prica o glasovima, i ja sam se tu nadovezao.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Ja opet govorim da ne branim pokojnika niti cu da ulazim koga je maltretirao koga nije,ubiti ga na prvo vidjenje je bilo idiotski,a to bi ti sigurno sad potvrdio i isti Z.B.
...
Kazete da u CG nemadovoljno demokracije? Eto pogledajte na nas: http://rnews.info/kreml-pozdravil-so...borax-zaranee/
Sluzbeni je sajt Predsjednika Rusije vec objavio putinove cestitke gradonacelniku Moskve Sergeju Sobjaninu prilikom njegove "ubjedljive pobjede sa 76,4% glasova" nad kandidatom od oporbe Navalnim koji je osvojio samo jadnih 9%.
Problem je samo u tome da ce se izbori odrzat samo 8. rujna!!!
A putinova Administracija VEC ZNA koliko ce glasova dobit svaki kandidat!
BRUKA!
Demokracija a-la Putin, nema sta!
G.Siništaj,
Postaće Tuzi opština, tu zbora nema...i to vrlo brzo. Već bi bila opština da ne postoji kod ostalih taj strah da su Albanci uvjek vjerniji Albaniji nego zemlji u kojoj su suvlasnici i u kojoj ostvariju gradjanska prava.
Ni to ne bi bio problem, ako se traži maksimalna kulturna autonomija, koja po automatizmu za pretpostavnu ima djelimičnu političku autonomiju, ali je problem baš to što se vi
izjašnjavate da želite da slijedite suludog Koču Danaj, koji će Albance zavaditi sa svim komšijama, a možda ih dovede i do rata...što se u njegovim kalkulacijama i prihvata (taj rat bi bio najžešći u Grčkoj i Makedoniji). E TO JE SULUDO I ZATO SAM GA NAZVAO KAKO SAM GA NAZVAO. I VI BI TE PLANOVE RADO REALIZOVALI, UPRKOS OČEKIVANOM RATU KOJI JE IZVJESTAN!!(?)
http://www.vijesti.me/vijesti/sinist...-clanak-145160
Od vas me mnogo razočarava ovakav stav. Vidjao sam vas u "Primizzia" piceriji više puta ( taj mi je lokal iznad kancelarije), i uvjek ste bili u neko biznisu, ili je bar tako izgledalo. Nikad se nije moglo pretpostaviti da vam je loše u ovoj MNE, i to toliko da javno želite da je razvalite. BRAVO, USPJELU STE DA BAR MENE PREVARITE!
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
To što Tuzi nijesu opština je samo zbog toga jer bi dps bez njihovih glasova glatko izgubio na izborima u PG...
Za ostalo se slažem... Ovo je jad kakve se vijesti izbacaju u poslednje vrijeme i kakve komentare čitam na portalima... No će sad doći neki pametni forumaš da nam objasni kako to nije istina, kako je ovo društvo zrelo i da nema nikakve opasnosti od sukoba na Balkanu... Dako Ranja isforsira taj NATO pa da počinemo bar malo...
#fakenews
Ako ovo bude realnost na terenu gledacemo opet evoluciju dpsovaca, ovaj put kako postaju Albanci, ali ne bilo kakvi Albanci nego veci i od Djerdja Kastriota poznatijeg kao Skender beg.
Vaso Sinestaj je stari liberal,no otkako je sa Medom i Lekom,ima hardverskih problema.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks