PDV je promijenjen na 19%, zbog toga je to
Dakle, poskupljuju?
PDV je promijenjen na 19%, zbog toga je to
VH1 bi trebao da krene od 01.09...
Hoce biti sta jos novo sem VH1?
Last edited by GrobarPodgorica; 01-08-13 at 10:17.
ESPN otišao ništa nije dodato kao zamjena, a na satelitskom forumu najavljuju prijatna iznenađenja u septembru.
Promjene redosleda kanala: 206 HRT4, 207HRT1, 208 EUROCHANNEL (novi)...
Имам проблема са РТС 1,2 Б92,Хепи,СК канали,ЕС канали. Често немам сигнал јуче читав дан, данас било мало добро сад кочи и тако пара дана.
Da ti nije antena malo pomjerena? Ako se razumiješ oko SAT antena onda sam možeš popraviti. Probaj samo po malo-pazi veoma malo lijevo ili desno. Ako ne daje rezultat, onda probaj opet samo po malo gore ili dolje. Ako nije to, onda LNB možda zeza.
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Zamolio bih korisnike Totala da mi kažu kako su zadovoljni kvalitetom slike. Korisnik sam BBM-a i slika im je užasna pa bi mi trebala prava info da li je na Total TV bolja?
ja nijesam korisnik ali sam gledao kod prijetelja - slika je sa satelita sto ti dovoljno govori. imaju i hd kanale pa ti vidji. e sad pitaj oko cijene jer ima montaza, pa odrzavanje neko mjesecno pa pretplata...i ugovor je na 24 mjeseca (tako su inicijalni troskovi manji). i da znas da nema arena.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Mozda je do resivera, a pogledaj i kabl od lnb-a do resivera da nije negdje ostecen, pa kanali sa malo slabijim signalom imaju problema. Tako je bilo kod mene prije 2-3 godine, zamijenio kabal i sve ok
Kakav je hd risiver?Posto onaj direktor prica mojima kako ne valja,slabo radi,nestabilan ....
Podgorica Podgoricanima!
HD resiver je bas dobar, ne restartuje se kao onaj kad prebacam neke kanale, slika mnogo ostrija, jace boje nego na sivom resiveru. Ceka se novi software... Vh1 pocetkom septembra, a u oktobru i novembru veci broj novih SD i HD kanala
jel zna neko na koliko godina se potpisuje ugovor sa totalom, ona fora kad se dobiju 3 mjeseca hbo-a i sl?
Ako si vec korisnik mozes da zamijenis resiver kod njih u PG placa se 35eura zamjena +2.54 HD paket na godinu dana i naravno pretplata na osnovni paket 10.17eura+1euro taksa na kablovsku.Ukupno 13.71euro (mjesecno), a posle isteka ugovora od godinu dana na HD paket mozes da odjavis i placas 10.17e.
HD paket Sport klub premium, Sport klub, Sport klub+, SK Prime, Eurosport, Eurosport2, Nat.Geo.HD(trenutno) imas i nekoliko slobodnih HD kanala sa hotbirda i sa Astre 10-ak. Kako sam cuo sad imaju i lnb da hvatas 3 satelita.
Novi softver donijece opciju snimanja preko eksternog hard diska, i teletekst preko HDMI kabla...
Valjda stizu FOX kanali, ali jos se ne zna tacno.
A softer donosi i neku vrstu videoteke i one pay to view.Hbo go? ....
Podgorica Podgoricanima!
dođe i prođe i ovaj famozni 1 septembar a od toliko najavljivane Vh1-adrije ništa.
Vito na satelitskom forumu
Znaci od 1. oktobra eto i Prve, vec sam rekao da je to zavrseno, imao sam ovoga puta jaci info i od VitaSvakako biče novosti za sve zemlje Totala, a najverovatnije biče nešto i posebno za Črnu Goru.![]()
![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Novi softver sledeci mjesec, SD i HD kanali
Ima li još neko problem sa Eurosport HD kanalima? Kod mene već danima nema slike... Ostali HD kanali rade normalno.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks