Hvala
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Aptoide,1mobile, Blackmart ili jednostavno google, izbačiće neki sajt.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Hvala
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Postoji li neka aplikacija za zvanje preko interneta (ne mislim viber i slicne aplikacije gdje drugi korisnik mora imati instaliranu aplikaciju da bi kontaktirali). Drug mi je pricao da ima na iphone tako nesto, samo je potrebna konekcija ukuca broj i to je to... i korisniku kojeg zove pise da dobija poziv sa nepoznatog broja i prikazuje kao da je poziv preusmjeren ili tako nesto...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Nijesam probao ali pokušaj sa ovim:
https://play.google.com/store/apps/d...?id=com.yuilop
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
Skidoh sa neta facebook apk, i kocila mi je po malo, i spora bila. (Samsung s1) Sto moze bit?
I onda vidjeh na playstor izasla verzija faceook lite, i skinuh je i odlicno radi..
![]()
Telefon koji nema neku svrhu i možda ga nikad nećemo viđet uživo ali činjenica je da je ovo najljepši Samsung u zadnje dvije godine...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kako najlakše uraditi Jelly Bean downgrade na ICS?
Ako je već bilo riječi, ljubazno me uputite na dotični post.
Hvala
p.s. Nemam nikakav backup. Upgrade je sjeo OTA.
Last edited by starwalker; 14-08-13 at 19:06.
The more things change, the more they stay the same.
Ja sam moj soni lagano vratio. Skinuo program za flesovanje i fabricki rom ics, zakacio tel na usb i pokrenuo program za flesovanje. Ispratio uputstva i bilo gotovo za par minuta.
E sad, vjerovatno se razlikuje od telefona do telefona, al ce ti gugl najprije odgovor dat
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Koji je najnoviji soft za S3? Ja imam trenutno 4.1.2 i pise mi da nema novih update vise ?
Neoficijelno 4.2.2
Oficijelni 4.1.2
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Kako da skinem facebook aplikaciju za 4.1.1, je li moguce da na playstore pise da je nedostupna za nasu drzavu?
Kod kineza imas sve www.coolapk.com![]()
A moze li se nadogradit s3 da bi imao opcije sve kao s4? To mi je rekao jedan od drugara, pa da pitam za to resenje..?
Ne. Moze neke kad stigne OTA update, ali sve nikako.
Aham..Hvala puno!
U zadnjih nekoliko dana mi se desava da telefon bude na punjacu cijele noci i da ujutru bude napunjen do npr. 92%. Ako ga iskljucin sa punjaca i ponovo ukljucim nastavi da puni do 100%.
Takodje mi se desava da mi se baterija prazni ako je na punjacu, i ako nesto radim na telefonu.
Promijenio sam dva punjaca i probao i treci, ista je situacija. Samo sto jedan od HTC telefona brze puni nego ovi oriinalni od Samsunga.
Koristim Note 2 i uradio sam update na 4.1.2.
Ima li neko ideju sta moze biti problem?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Za korisnike One X i One X+
http://balkanandroid.com/htc-azurirao-one-x-na-android-4-2-2-i-sense-5/
Na iPhone-u sam imao bitesms app, za quick sms i quick reply opcije.
Koji app je naj za to na androidu?
Globetrotting
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks