Ne Bogme, ovaj problem imaju svugdje.
TAKUMI
E, ali kad bi danasnji dizlo ispunio euro 5-6 bez toga?
TAKUMI
Covjek je ovu masinu kupio u Njemacku prije pola godine, jos nije bila na nase trziste, placena 85 000. I SAD. vozi je na servis kod ovlascenog dilera. NEsto su gledali i slome mu retrovizor i nijesu nista rekli nego ga super lijepkom zalijepili. I na paljenje se retrovizor otvorio i preklopio na drugu stranu. I ajde kao oni su krivi narucili novi da mu stave (1000e) i sipali mu ulje covjek ujutro otvorio full ulje 1cm iznad maximuma. I on tamo zvao oni mu rekli ne znas ti da se na taj motor ulje mjeri kad se...citaj... UGASI MOTOR PA ODMAH TADA!! Covjek zna oko auta i lijepo im naredio da ispuste ulje lijepo na normal. Onda nije mogao da ugasi klimu i pitao ih sto to oni rade crkao ti displej veliki, dovezao prije ja ugasio frizider i klima se ugasila normalno. Mogu samo reci da je ovlasceni servis BULL SHIT !
![]()
Last edited by AmFi; 18-08-13 at 21:02.
@Fabija i njegova garaza
![]()
![]()
Njima treba dat motiku. Sramota je koliko neznalica ima kod nas. Pazi, Ljetopis salje majstore na obuku van za svaki novi model.
Ovi iz Efela idu na obuku, na CT, u OBOD.
Ovaj auto je strasan, ali nije bas stabilan
Dao bih ti 2 reputejsen sad...
P.S. moja garaza:
![]()
TAKUMI
Koji je motor u ovu Rav?
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
2.4 i4 174 ks.
TAKUMI
I koliko trosi to zadovoljstvo? Jer imam dosta prijatelja po USA i otac je gledao da kupi nekog dzipa tamo tipa ova RAV4 ili Liberty. Samo je u njega motor 3 zarez nesto.
Liberty je kanta.
Ovaj RAV tamo ide 25-27 MPG, kod nas bi popio 12 lit.
TAKUMI
Za koliko se moze naci ovakva Rav gore?
5-6000 americkih.
TAKUMI
Pa dobro dosta manje nego odje diesel koji je 8000+. Inace ova V8 mi je mnogo ljepsi auto od thumbs.dreamstime.com/z/white-infiniti-qx56-suv-17072973.jpg ovoga npr. Ujak iz BG je kupio ovog Infinitia 5.6 benz motor i kaze nikad bolje auto nije vozio, ali ipak ova Toyota izgleda prehebeno
Ne trebalo im!
LFA Megafactories:
Objasnjeno!
TAKUMI
niujedne mi gace lastike nema
Seljacine.
TAKUMI
U Nk se vec duze vrijeme vozi ovakav jedan. LS400. izgleda prehebeno. Gledam ga svaki dan preko puta Oktopoda parkiran. Za S class je izmislio i svijet i univerzum
![]()
Ovo je for siksti.
TAKUMI
Ucinjelo mi se da pise 400. Bas cu ga slikati kad ga vidim
LX570. Pazi mu svijetla.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks