Page 468 of 666 FirstFirst ... 368418458464465466467468469470471472478518568 ... LastLast
Results 11,676 to 11,700 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste i srecna mu sloboda i od mene.
    Ne opravdavam to sto je uradio ali iz puno prica naravno ljudi koji nemaju ama bas nikakve veze sa bilo kakvim kriminalom da je Zeljko jedan dobri i cestiti momak..
    Last edited by T-MAX; 18-08-13 at 01:02.

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

čudo narode kako vi dijelite epitete lako... je li ubio, jest! Gotova priča! Ne znam je li čestit ili nije, je li bio izazvan, maltretiran nemam pojma, ali treba da odleži ono što je zaslužio....
    u kontekstu ove priče, kakav je bio ubijeni? Koliko znam zaslužni sportista? Ne razumijem se, niti sam ga poznavala, ali nešto imam neku predrasudu da su sportisti ok momci...mada možda griješim
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

bio jes prgav ali to ne opravdava ubistvo ni najmanje
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Neka daju normalnu platu i redovne obuke i usavrsavanja pa im nece bit problem naci strucni i motivisani kadar. Za 300-500 eura niko normalan nece da dere capru i da mu se Buric sprda s glavom. Radice oni koji su prinudjeni da rade za to sto daju, a takvi ne mogu bit dovoljno motivisani da pruze uslugu najviseg kvaliteta. Po crnogorski, je li.
    300 eura je dobra plata za sobaricu, 500 eura je dobra plata za salterskog radnika i td. Uh, oprosti, zaboravih da je svaki Crnogorac prirodjeni DIREKTOR.

Thanks Thanks Given 
    9,176
    Thanks Thanks Received 
    4,002
    Thanked in
    2,401 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Nisi pratio kontekst. Ovaj je izracunao glasove dps. Zeljko nije bio niti ce biti dps.
    A sto se samog djela tice, ako ne znas sve sta se desavalo, zaobidji. Samo da ti kazem, da nije bio Zeljko, bio bi neko drugi.
    Hrabro je i ljudski na takvog sportistu potegnuti pishtolj chim ga ugledash da ti ne bi dao po guzi,no ako ishta znash znash i zashto je to uradjeno,ovaj tvoj shto izlazi je samo obichni pion,no neka ga sad neka "uziva" u slobodi
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Hrabro je i ljudski na takvog sportistu potegnuti pishtolj chim ga ugledash da ti ne bi dao po guzi,no ako ishta znash znash i zashto je to uradjeno,ovaj tvoj shto izlazi je samo obichni pion,no neka ga sad neka "uziva" u slobodi
    A ja znam kakav je bio pokojnik, i da Bulatovic nije potegao pistolj, neko bi drugi. Maltretirao je sve zivo po Podgorici, sto zato sto je karatista a nesto i sto je udbas sa specijalnim zadacima.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Najjaci su mi ovi stariji sa stavovima da su sportisti i dobri djaci obavezno OK momci.
    Usenagic, laka mu crna zemlja, je skoro ubio od batina gorepomenutog, izbjegavsi odgovornost krijuci se iza znacke DB-a.
    Navodno, politika je bila uzrok sukoba, jer je Bulatovic bio pripadnik 7. bataljona JNA.
    Obzirom da je bio meta drzave i da je dozivio veliku nepravdu, koju nije bilo moguce ispraviti, postujem reakciju optuzenog.
    Cast je cast, a vlast je vlast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako je ovo "najhrabrija stvar na svijetu ...IKAD", onda je MNE ipak srećna zemlja....

http://www.vijesti.me/svijet/srpsko-...-clanak-117625

Pozdrav,

PS
    Dopada mi se i tako naški kompentar da tamo on isto nije pravio pitanje, ali "...on njegove nije motao u zastave"
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Ako je ovo "najhrabrija stvar na svijetu ...IKAD", onda je MNE ipak srećna zemlja....

http://www.vijesti.me/svijet/srpsko-...-clanak-117625

Pozdrav,

PS
    Dopada mi se i tako naški kompentar da tamo on isto nije pravio pitanje, ali "...on njegove nije motao u zastave"
    Bas je lijepa slika. Nakon svega sto su Velikosrbi nanijeli svim narodima Balkana uz podrsku svojih popova-ljudozdera ovo izgleda k'o veliki covjecanski korak unaprijed sa srpske strane. Hvala pojedincima koji su uspjeli odrec svoje bahatosti i sovinizma.
    Last edited by A+A; 18-08-13 at 17:22.

Thanks Thanks Given 
    1,484
    Thanks Thanks Received 
    5,924
    Thanked in
    2,789 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    300 eura je dobra plata za sobaricu, 500 eura je dobra plata za salterskog radnika i td.
    Jeste, al' za životni standard u Kambodži.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Deripaskin RUSAL najavljuje zatvaranje 4 fabrika aluminijuma u europskom djelu Rusije i uopce skracenje proizvodnje aluminijuma za 9%.
    7,5 tisuca radnika izgubit ce posao. Deripaska je im ponudio radna mjesta u Sibiru ali takva je "velika seoba" jedva vjerojatana.
    Eksperti kazu da posto je broj otpustenih toliko velik RUSAL ce najvjerojatnije isplatit samo jednostruke otpremnine.
    Od svih brojnih fabrika deripaskine imperije na Zapadu ce ostat samo svedski "Kubal" и ruska "Kandalaksa".
    Na Zapadu nista novo, j**ga ...

Thanks Thanks Given 
    9,176
    Thanks Thanks Received 
    4,002
    Thanked in
    2,401 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Najjaci su mi ovi stariji sa stavovima da su sportisti i dobri djaci obavezno OK momci.
    Usenagic, laka mu crna zemlja, je skoro ubio od batina gorepomenutog, izbjegavsi odgovornost krijuci se iza znacke DB-a.
    Navodno, politika je bila uzrok sukoba, jer je Bulatovic bio pripadnik 7. bataljona JNA.
    Obzirom da je bio meta drzave i da je dozivio veliku nepravdu, koju nije bilo moguce ispraviti, postujem reakciju optuzenog.
    Cast je cast, a vlast je vlast.
    To shto ga je prebio nije bez razloga bilo kako ti predstavljash a shto je nabildovana momchina potegla pishtolj chim ga je vidio DOVOLJNO govori o tom njegovom "CHOJSTVU".
    Nije mi cilj branit pokojnog vec se ovdje predstavlja neko ko je nesojski postupio velikim chovjekom,toliko.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

To shto ga je prebio nije bez razloga bilo kako ti predstavljash a shto je nabildovana momchina potegla pishtolj chim ga je vidio DOVOLJNO govori o tom njegovom "CHOJSTVU".
    Nije mi cilj branit pokojnog vec se ovdje predstavlja neko ko je nesojski postupio velikim chovjekom,toliko.
    Taj tvoj veliki covjek je maltretirao sve zivo po Podgorici. On sam je bio jak, a plus udba za koju je radio. Ubitacna kombinacija.
    Da se razumijemo. Ne daj Boze, nikad nicije ubistvo nisam niti cu prizivati. Ja sam se nisam oporavio dobrih 10 godina zbog moje tragedije. Samo je pocela prica o glasovima, i ja sam se tu nadovezao.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    9,176
    Thanks Thanks Received 
    4,002
    Thanked in
    2,401 Posts

Ja opet govorim da ne branim pokojnika niti cu da ulazim koga je maltretirao koga nije,ubiti ga na prvo vidjenje je bilo idiotski,a to bi ti sigurno sad potvrdio i isti Z.B.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Ja opet govorim da ne branim pokojnika niti cu da ulazim koga je maltretirao koga nije,ubiti ga na prvo vidjenje je bilo idiotski,a to bi ti sigurno sad potvrdio i isti Z.B.
    Pretpostavljam da bi. Koliko sam cuo, iskreno se okrenuo vjeri, i trenirao tamo. Nego, otislo se predaleko sa ovom pricom. Makar sto se mene tice, vise ni rijec.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Kazete da u CG nemadovoljno demokracije? Eto pogledajte na nas: http://rnews.info/kreml-pozdravil-so...borax-zaranee/
    Sluzbeni je sajt Predsjednika Rusije vec objavio putinove cestitke gradonacelniku Moskve Sergeju Sobjaninu prilikom njegove "ubjedljive pobjede sa 76,4% glasova" nad kandidatom od oporbe Navalnim koji je osvojio samo jadnih 9%.
    Problem je samo u tome da ce se izbori odrzat samo 8. rujna!!!
    A putinova Administracija VEC ZNA koliko ce glasova dobit svaki kandidat!
    BRUKA!
    Demokracija a-la Putin, nema sta!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Kazete da u CG nemadovoljno demokracije? Eto pogledajte na nas: http://rnews.info/kreml-pozdravil-so...borax-zaranee/
    Sluzbeni je sajt Predsjednika Rusije vec objavio putinove cestitke gradonacelniku Moskve Sergeju Sobjaninu prilikom njegove "ubjedljive pobjede sa 76,4% glasova" nad kandidatom od oporbe Navalnim koji je osvojio samo jadnih 9%.
    Problem je samo u tome da ce se izbori odrzat samo 8. rujna!!!
    A putinova Administracija VEC ZNA koliko ce glasova dobit svaki kandidat!
    BRUKA!
    Demokracija a-la Putin, nema sta!
    Potpuno je normalno da zna, pa nas vladika Njegos je svojevremeno rekao "ko na brdo ak' i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom", a funkcija presjednika Rusije je golemo brdo.

Thanks Thanks Given 
    4,449
    Thanks Thanks Received 
    8,597
    Thanked in
    3,306 Posts

300 eura je dobra plata za sobaricu, 500 eura je dobra plata za salterskog radnika i td. Uh, oprosti, zaboravih da je svaki Crnogorac prirodjeni DIREKTOR.
    Znaci sobarice nemaju pravo da priuste sebi dostajanstven zivot, zato sto se nisu rodile da budu dobre za neka intelektualnija zanimanja? Vrlo dobra logika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

G.Siništaj,

Postaće Tuzi opština, tu zbora nema...i to vrlo brzo. Već bi bila opština da ne postoji kod ostalih taj strah da su Albanci uvjek vjerniji Albaniji nego zemlji u kojoj su suvlasnici i u kojoj ostvariju gradjanska prava.

Ni to ne bi bio problem, ako se traži maksimalna kulturna autonomija, koja po automatizmu za pretpostavnu ima djelimičnu političku autonomiju, ali je problem baš to što se vi
    izjašnjavate da želite da slijedite suludog Koču Danaj, koji će Albance zavaditi sa svim komšijama, a možda ih dovede i do rata...što se u njegovim kalkulacijama i prihvata (taj rat bi bio najžešći u Grčkoj i Makedoniji). E TO JE SULUDO I ZATO SAM GA NAZVAO KAKO SAM GA NAZVAO. I VI BI TE PLANOVE RADO REALIZOVALI, UPRKOS OČEKIVANOM RATU KOJI JE IZVJESTAN!!(?)
    http://www.vijesti.me/vijesti/sinist...-clanak-145160

Od vas me mnogo razočarava ovakav stav. Vidjao sam vas u "Primizzia" piceriji više puta ( taj mi je lokal iznad kancelarije), i uvjek ste bili u neko biznisu, ili je bar tako izgledalo. Nikad se nije moglo pretpostaviti da vam je loše u ovoj MNE, i to toliko da javno želite da je razvalite. BRAVO, USPJELU STE DA BAR MENE PREVARITE !

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

To što Tuzi nijesu opština je samo zbog toga jer bi dps bez njihovih glasova glatko izgubio na izborima u PG...

Za ostalo se slažem... Ovo je jad kakve se vijesti izbacaju u poslednje vrijeme i kakve komentare čitam na portalima... No će sad doći neki pametni forumaš da nam objasni kako to nije istina, kako je ovo društvo zrelo i da nema nikakve opasnosti od sukoba na Balkanu... Dako Ranja isforsira taj NATO pa da počinemo bar malo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Ako ovo bude realnost na terenu gledacemo opet evoluciju dpsovaca, ovaj put kako postaju Albanci, ali ne bilo kakvi Albanci nego veci i od Djerdja Kastriota poznatijeg kao Skender beg.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vaso Sinestaj je stari liberal,no otkako je sa Medom i Lekom,ima hardverskih problema.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    4,449
    Thanks Thanks Received 
    8,597
    Thanked in
    3,306 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Ako ovo bude realnost na terenu gledacemo opet evoluciju dpsovaca, ovaj put kako postaju Albanci, ali ne bilo kakvi Albanci nego veci i od Djerdja Kastriota poznatijeg kao Skender beg.
    Istina ziva. Ako vide da tu ima para i pozicija za njih, eno ti ih za 20 godina svi veci albanci od albanaca.

Page 468 of 666 FirstFirst ... 368418458464465466467468469470471472478518568 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)