a hvala puno ljudiinace mi je poslata 9 avgusta a stigla u postu 16 og...
Malo mozda pitanje nije za ovu temu ali mozda znate da mi odg. Kolika je cijena slanja robe kroz crnu goru O.o ? Znaci npr. stigne mi nesto kuci sto sam narucio sa ebay-a i sad treba da ga posaljem nekome u drugi grad . Kako nasi naplacuju slanje robe ? Jeli skupo itd ako moze kakva informacija . Jeli spora nasa posta ne treba pretpostavljam po 10 dana da stigne nesto kroz crnu goru ?
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Post ekspres - danas za sjutra. Imas na sajt poste, nesto su im dzabe usluge
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Dje mogu narucit Audio-Technica ATH-M50 slusalce, da stizu u cg? Cijena im je 160$, placa li se za to carina?
ja sam ih poručio nekoliko, čekam da mi stignu, trebalo bi krajem ove nedelje ili početkom sledeće da budu tu, biće mi jedan viška komad vjerovatno crveno crnih limited edition pa ako si zainteresovanA ako ne, imaš ih na ebay, i ne plaća se carina i PDV
![]()
Ok, hvala, mada ne planiram prije septrembra da ih uzimam.
Postoji li neki nacin da se podignu pare sa entopay kartice O.o ? Da se vrate na karticu kako ili nesto ?
da nebih sad listao i trazio , interesuje me ima li ko iskustva sa http://www.aliexpress.com/
nasao sam neke sitnince sto bih porucio ali ne znam koliko su pouzdani , i sto je bolje sa DX ili preko njih da to uzmem ili je to sve ista stvar . OVamo je malo jeftinije nego na DX to sto sam ja htio da uzmem
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
vise puta uzimao preko dx-a stiglo svaki put... nekad stigne za 20 dana nekad za 40.. i sto je najjace iz hong konga dodje za dz a ovi nasi euro moraju uzet
Kasne li nekom posiljke iz UK? Konkretno sa Zavvi-ja
Hocu da narucim Kondle sa Amazona.
Nemam opciju da biram dostavu osim ove neke brze od 2 do 7 dana.
Mene zanima da li je neko narucivao, da li stize DHL-om ili na postu?
Kako ide procedura, dobijem obavijest pa idem na postu po to ili nekako drugacije?
Hvala unaprijed
Meni treba neki aparatic sa ebay.uk ali mi je poprilicno hitno za koliko u najgorem slucaju mogu da ga ocekujem da stigne!!
Sent from my zastava750
Za 4 dana je meni znalo da stigne. Ali preko dhl brzo slanje. S tim sto ti to dobro naplate- tipa 30-40e sigurno
f6
Evo cekam dvije stvari sad a narucivacu jos. Sa dx isto dvadesetk puta. Ove na dx cekas 2-5 dana da posalju a ovaj salje odma posle prijema para. I ne dobija pare dok ti ne primis dostavu i potvrdis da je stiglo i da odobravas da mu proslijede pare.
Narucivao sam masu puta sa alliexpres . Svaki put stigne sve . Doduse posto je sve preko hk stize dosta sporo .
Kako se radi to mozes li mi objasniti ? Vidim da ima da se vrace u banku na neki racun valjda ( mada ne vidim cg na listu ) ali kako da se vrati na karticu ?
Inace sto se tice amazona ja nikad nista ne vidjeh da salju u cg :/ . Jedino preko shipto .
Koliko si cekao sa aliexpressa te posiljke odprilike? Ja narucih ali salju preko china psot air mail.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks