Izgleda da je Napoli sve zavrsio sa Astorijem, bice zeznuti ove godine..
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Etoa ne mogu vratit. Nemaju para pa sve i da ovaj smanji platu. Treba im 30ak miliona za taj transfer ( ugovor).
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Izgleda da je Napoli sve zavrsio sa Astorijem, bice zeznuti ove godine..
A dobro, nijesu uzeli Tiaga Silvu. Dobar igrač za Italiju i ništa više od toga.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Neće on imat platu manju od 10 milki, bar 12. I ide bez obeštećenja vjerovatno. Pošto u Anži ima još jednu godinu ugovora od 20 miliona €, đe da prihvati 6
Astori dobar transfer za Napoli.
Pitanje je koliko je taj Eto u formi. Sprdo se po Rusiji, uzimao milione, vozio Bugatti, igro rulet, smrk'o kokain...Jebe se njemu...
A ko mu da cent preko 6 miliona je lud.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Ja govorim o bruto ciframa koje klub mora da plati...mesi barselonu ne kosta 12 nego 24 miliona eura.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Eto'o je pošao za parama. I zašto bi sad pristao da se odrekne tih 20 miliona za godinu dana koje će dobiti u Anžiju, da bi taj isti iznos zarađivao naredne 3 godine. Tako da mislim da su male šanse, osim ako se nije uželio LŠ ili ima neka klauzula o raskidu ugovora.
a saglasan sam da je realno da prima 6 miliona.
Ja nikako ne bih volio Eto'a, em je star (a podmladjujemo ekipu), em 2 godine nije imao ozbiljniji trening.
Je li zavrseno to za Astorija? Odlican je on igrac i za evropu -visok, inteligentan. Samo me cudi sto su doveli jos jednog stopera kad imaju Canavara, Fernandeza, Gamberinija, Albiola i Britosa. Vjerovatno je faktor Italijan presudio, ali sad dok pisem ovo kontam da je uz Canavara on najkvalitetniji tu.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Britos i Astori će najvjerovatnije biti štoperski tandem. Mada ih stvarno imaju dosta, neće valjda Rafa da fura 3-5-2.
Eto'o je i dalje britva, i ako već dolazi napadač, bolje on nego Osvaldo. Nešto nisam oduševljen italo-argentincem, ima dosta snage ali ne previše klase i spor je. Interu treba više mobilnosti naprijed, kamerunac osim prvog napadača može da igra i polušpica. E vrh, Inter se drži starih panjata dok ne treba da kupi nekog koji je i pored godina u dobroj formi. Izgleda je formula za trgovinu Moratija 30+ godina i loša forma![]()
Kuku Mitro ne mogu da biliv sto si sve rekao za Osvalda a momak je KLASA.
Samo da on dodje pa cemo lako za price pricine![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Možda jes, al nisam to primjetio. Meni dijeluje kao Borijelo u svoje pero, a šlag na torti je njegova narav. Stalno se pitčkara sa nekim![]()
Povećani su čini mi se od prošle ili pretprošle god...
#fakenews
Zato Monako uživa što se poreza tiče![]()
Roma danas savladala Ternanu golovima Balzaretija i Strotmana. Igra bas losa, mora ovo mnogo bolje. Treba nam dobar stoper i spic.
Vjerovatni sastavi za nocas:
LAZIO (4-2-3-1) - Marchetti; Konko, Biava, Dias, Radu; Biglia, Ledesma; Candreva, Hernanes, Lulic; Klose .
JUVENTUS (3-5-2) - Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tevez, Vucinic.
Ne moze da bude los mec.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Konko - Biava - Dias - Radu
E zamisli da na ovo krene ekipa
BENZEMA, RONALDO
ISCO - OZIL
MODRIC - XABI ALONSO
Konko - Biava - Dias - Radu
Kakav je ovo jad. A nekad Couto, Mihajlovic, Negro, Pancaro, Stam, Nesta...
Vezni red Conceicao, Almeida, Veron..
Napadaci Mancini, Crespo...
Jedino je Marketi klasa, i Hernanes tu i tamo.
Hernanes je institucija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks