Nesreća kod Plužina: Jedna osoba poginula, dvije povrijeđene
http://www.vijesti.me/Vijesti/144097-clanak-144097
Kazem ja ovima sa FWD autima da treba da budu oprezni pri downshiftu jer tako sam ja nekoliko puta ozlijedio palac od lift off oversteera.
TAKUMI
Nesreća kod Plužina: Jedna osoba poginula, dvije povrijeđene
http://www.vijesti.me/Vijesti/144097-clanak-144097
TAKUMI
Jedva cekam tu info i da stavim -1.
TAKUMI
Informacija od novinara Pobjede. Covjek koji je poginuo bio je u... pogadjajte... GOLF 2
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Ko ono bjese falio golf 2?kolko je ljudi samou njih u zadnje vrijeme izginulo...Sigurno auto moj *****!
Znaci "-1".
TAKUMI
Opet:
m.cdm.me/iphone/prikazvijesti.php?id=247063&kat=1000&rkat=22
TAKUMI
Danas oko 16:30 na bulevar pored KAP-a na samo skretanje za KAP na onu pravinu lik je sa peugeot 306 zelena boja (PG table) udario u ivicnjak i isprevrcao se u onu travu pored puta, bjese policija vrsila uvidjaj mislim da nema poginulih (cim novine nista ne pisu).
Danas je jedan debil udario zenu kod pg banke u centar i ladno produzio. Srecom, fizickih povreda nije bilo, ali se sokirala
nothing comes from violence and nothing ever could
Cini mi se da me neko tako udari, ima bih snage da prvo sto mi je pod ruku uzmem i gadjem.
A da ne pricam o tome da bih po podgorici provodio 24h napolje, da nadjem tu tablicu koju bih upamtio.
to nijesu ljudi nijesu ni zivotinje to su jedna vnago velika...
Udaris kolima neku osobu - to je 1.2 tona naspram 85 kg - nekakva povreda mora ostat - najmanje razderotina.
Ne bih da ispadne da branim vozaca, ali ima situacija u kojima vozac ni ne nasluti da je nesto zakacio ili lagano udario. Govorim o bocnim dodirima i mrtvim uglovima.
Ako je vozac vidio da je zakacio pjesaka, a nije stao e to je ono sto su poslije kolege forumasi prokomentarisali.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Meni nije jasno sto ljudi u zadnje vrijeme imaju potrebu da tumace i prevode sto je ko mislio time sto je napisao.
Ogrebotina nije nista pri tome da joj je nesto slomljeno ili da uopste ima bilo kakve unutrasnje povrede. Sa druge strane, mislim da je i sok jako velika posledica toga sto se desilo.
I uopste nije bitno je li ona pala 5centi ispred kola ili 5m, udarena je! i nemoj da gatas jesu li kola imala 700kg ili vise, jer to nije uopste vazno, COVJEK JE PRODUZIO!
-1:
Udes u Platijama: Preticao, udario u stijenu i prevrnuo se
http://www.vijesti.me/Vijesti/144478-clanak-144478
TAKUMI
Gnjojf pokretna kapela
Ne vjerujem da sam htio tumacit ili prevodit. Ja sam samo htio reci da je moguce zakaciti i sa strane nekoga ili nesto, i da ne osjetis ili cujes.
I samo da ponovim : ako je vozac znao da je zakacio ili udario pjesaka a nije stao, taj nije ni vozac na ponajmanje covjek. I to je veci sok, nego sto je zakacio pjesaka. Da ga je udario, pa majka mu stara, valjda bi modrica ostala.
I serpa kad udari, ostavi trag, a ne auto.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
pa je li neđe napisano da joj nije modrica ostala? Ja nijesam to pročitala....mada može bit![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ja sam mislila na to da je žena čitava, da nije slomljena itd.
Inace scena jutros u budvu,dosta rano neki tip na motor stoji na semafore i ceka zeleno a iza njega taxi sa citroenom,i kako je motor stojao na sredinu trake ovom taxisti dune i krenu covjek da prolazi kroz crveno i ladno obali ovoga momka na motor,i jos mu se na kraj dere sto je pao.Sta sve covjek ne moze vidjeti.... inace je bilo na zadnje semafore prema tivtu
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks