Djokovic kesica. Mislim da ce Nadal ovo odradit lagano, iako navijam za Rogera.
Zasto ti je to bitno, ovogodisnja lista na kraju godine je samo bitna, Nadal ce u nedelju imati oko 2500 bodova vise i to je to, on je prvi igrac svijeta za 2013. godinu.
Ja vam rekoh da se Djokovic raspada, e da je ovo i 60% njegovih kapaciteta. Momak je u teskom kanalu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Djokovic kesica. Mislim da ce Nadal ovo odradit lagano, iako navijam za Rogera.
Evo da lupim berdih ce da osvoji sinsinati..![]()
Ok,evo ti onda 1 klip sa igrachem za kog ti vjerovatno znashpravi klip za tebe,do kraja gledaj to,tako !
...
Kako tuzno jedan od posljednjih derbija mozda![]()
Ako dobije maestro a sad ne mislim na Kralja, eto ga jos 5 godina da cuka.
dosad je jedno 70 odsto poena igrao sam sa sobom, sklepi je pa dje odekralj, zna da nema sto da duzi poene nego rokaj pa dje ode :P Inace Rafa ima savrsen izbor udarca kada napad, ne znam sto cesce to ne radi. Generano kad igra FH ravno moze probiti i samog sebe.
kako mec nista ne valja, a vecina poena se zavrsi posije 2-3 udarca, Nadal je potpuno van ritma sa osnovne linije, bukvalno nema kad da udje u udarac. Dok god Fed ima ovako visok procenat prvog servisa, bice neizvjesno, ali ocigledno potpuno neatraktivno.
Last edited by pumba; 17-08-13 at 00:40.
Između mnogih drugih stvari, Novak je sjeban jer je dobio sindrom prvog mjesta na ATP listi. Opterećen je odbranom prvog mjesta na ATP listi, pa zato sam sebe unaprijed stavlja u položaj nekoga ko se brani, dok su Rafa i Endi napadači, jer pretenduju na "tron". Iako Novak sam priča kako ga nije briga za prvo mjesto, vjerujte da jeste. Svako od njih bi višespratnu kuću dao za jednu nedjelju na vrhu ATP liste.
Ako Novak ne prevaziđe taj problem i ne da sve od sebe da pokuša da osvoji taj US OPEN, onda mu je bolje da se do kraja godine opusti i igra hladne glave, čisto da ne izgubi formu, bez ikakvih ambicija i aspiracija, a onda da tih mjesec dana dobro odmori i da se spremi za narednu sezonu, kako psihički, tako fizički.
Ovakav Novak je goli ***** u borbi protiv direktnih konkurenata. Može se on u pola noći suprotstaviti ovim relativno jakima i osrednjima, ali za Rafu i Endija još nije pronašao lijek, a morao bi, ako misli da opstaje na vrhu. Kad kažem "vrh", ne mislim na ATP listu, već na kvalitet tenisa.
"ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"
Kardoso
Austrijska legenda tenisa. Zbog njega su klinci pocinjali da igraju tenis, a na terenu se prepirali ko ce da bude Dani Kelerer.
Steta sto je mlad morao u penziju, ali nije se moglo protiv vise sile.
Posle ko zna koliko godina Rodzer ima mec s Rafom na svojoj podlozi. Bas pametno sto su bukiji 4 kvotu postavili.
fedex neocekivano igra dobro...nadal lose za sad
Poslije ovog posljednjeg poena u brejk gejmu, kako god oce... Kako ga sabi u cosak Fedex...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kakav finis svaka cast!
0 - je broj poena nakon kojih je rafa mogao da vikne svoje vamos. Izgleda da taktika bolje da ja izgubim poen (oko 20UE) nego da ga nadal osvoji prolaz. Cak ej pao procenat prvog servisa ali dovoljno dobar je bio.
Ovaj federer stvarno gospodin...![]()
Doktor profesor, toliko.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Renault
Kolko se guzi ovaj pendrek.
nemam komentar fantastičan tenis federer-a,zaista nemam riječi kako maestralno igrajeste vidjeli federer-a kako patikom briše podlogu od nadalovog znoja hahahahahahahaaahahaha
@Mr_Gospodin_Signore
hvala na informaciji![]()
zaboravili ste jos nešto![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks