A mene nervira sto zaskace onu sarapovu![]()
Bori se bugarko ka Lav![]()
A mene nervira sto zaskace onu sarapovu![]()
igra ovaj definitivno sjajan tenis nocas...
no, s obzir da sa druge strane ima rafu koji je u prilicno dobrom raspolozenju mislim da je ovo sve sto ce mo vidjeti od njega na ovom turniru!
![]()
Taman da se gleda fedex i rafa nijesu odavno![]()
Aj sa srecom u aljine da idem.Otegose ga,odlicno odigra Dimitrov ali treba masu vise za ovu masinu.
vala da znas.
sreca pa moze da se odspava po malo dok se rafa sprema za servis!
![]()
mene nervira cinjenica da kad rafa igra svoj prosjecan tenis protivnik obavezno odigra sve samo ne svoj najbolji tenis!
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
sjutra derbida ako bude fedex igrao dobro pa da gledamo vrhunski mec
![]()
Federer ako sjutra izgubi, a treba cudo da se desi pa i da set uzme sa ovakvom igrom, pada na 7. mjesto ukoliko Del Potro pobjedi Tursunova, ukoliko ne pobijedi bice 6. posto bi ga Berdih sigurno pretekao. Katastrofica.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Samo da bude dobar mec,mada su fedexu male sanse nego ajde....![]()
Javio se brat...Skroman, rasterećen, baš prijatan.
http://www.pobjeda.me/2013/08/16/int.../#.Ug36s20W7Q8
Just to slip the skin...
imam jednu potpuno nerealnu teoriju. Ako bude ispao iz nosilaca vece su mu sanse da osvoji slem. Jednostavno ako bi recimo igrao sa nadalom u prvom kolu recimo US opena imao bi mnogo vise sansi da ga pobijedi nego da je mec u polufinalu. Generalno mislim da je potpuno nebitno koji je, on u ovom momentu se muci i trazi nesto drugacije sto bi rasteretilo dodatno njegovo tijelo i mozak. Trenutno nema igru da osvoji neki turnir, vidi se tacno da su i on i ostali u boksu svjesni toga, i ovo je sve pokusaj da se nesto promijeni.
Na Vimbldonu, na ostalim Mejdzorima tesko, USO mozda eto, AO i RG nikad vise, mislim da si i ti toga svjestan.
Ima problem sa ledjima, vidio si koliko je brzine skinuo sa servisa, tajming, kretanje, nije dobro.
pa to je to, jednostavno mora da pronadje nacin da igra drugacije, a da bude opet konkurentan. Nije lako jbg, ali ima jos zelje da se bori, tako da nije nemoguce da se vrati na neki solidan nivo. Generalno je sinoc trebalo lagano da izgubi, bekendi su cudni, forhend isto kritican. Ima dvije opcije da pronadje alternativu ili da trenira kao ludak mjesec napadne jedan slem i zavrsi karijeru, jer ako je stvarno toliko veliki problem sa ledjima nema sanse da moze na duze da trenira koliko treba.
Fedex ima ocigledne probleme sa ledjima, jos od RGa ove godine mu je kretanje znacajno oslabilo, tako da se tesko od njega moze ocekivati ista vise...
Ako je problem hronicne prirode nadam se da ce uzeti bar taj London i otici u legendu sa nekim velikim turnirom. Ako nije hronicni problem u pitanju moze itekako biti konkurentan na 5 velikih turnira tokom godine: Vimbldon, Sinsi, USO, Pariz i London.
Kad igraju Fedex i Nadal veceras?
Deserve's got nothing to do with it.
U 1...
izner 1-0,moglo se naslutit ovako nesto,prejak servis jos pred svojom publikom,imace djokovic tezak posao sa ovim manijakomdobar mec ce bude
![]()
Kako servira ova kljusina,cojek visok 2,08![]()
i prvi i drugi servis ubitačan
Izbaci ga zasluzeno![]()
Izner potpuno zasluzeno..
Rafa i Fedex u 1h..
opet izgubi od iznera,ali servis njegov ili npr raonića je stvarno nevjerovatno.....PIH PIH PIH !!!!
edit:evo gledam sad prvi servis u trećem setu preko 90% znači no comment
Last edited by cardozo; 16-08-13 at 20:53.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks