Stize mi danas paket iz USA, tracking nesto nije radio, pise mi da je i dalje paket tamo..
Ih, pa onda bi svi pisali da su to pokloni. A ovo je skuplji telefon, pa zato oće na carinu. Ne znam, pogriješili su što to nisu fino spakovali i napisali na paket da su majice ili sl nešto a vrijednost 20eura i ćao. Ja sam sad dva objektiva provuka bez centa carine a oko 700eura koštali. Ali na paket pisalo da košta 50 dolara i prijatno, niko nije čačka
![]()
Stize mi danas paket iz USA, tracking nesto nije radio, pise mi da je i dalje paket tamo..
Narucih nesto sa dx.com. Nikad nisam imao problema sa njima preko 20 stvari poruceno al dobih tracking broj i kad udjem da vidim dje je kazu da toga nema u database. Moze li bit do toga sto su poslali prije 2 dana?
lagano, ako se ne pojavi za 5-6 dana onda ih cimaj, mada nije neobično i da potraje. izgleda da oni svi imaju te brojeve rezervisane i onda ih daju prije negoli poštar preuzme pakete
Ima li koji sajt dje mogu porucit kopiju Supra patika?? Na ebay nema ove sto ja trazim.
Aj da pitam odje..Saljem neki paket tezine oko kilo i po za ukrainu, preko koga je najeftinije? U postu traze preko 25 €
Ja sad na sajt ukucah paket od kilo i po, ukrajina itd i izbači mi 18e sa sve avionskim prevozom.
Pretpostavljam da su oni sve moguće stavke tu ukucali pa je zato toliko ispalo.
Uh, po interaktivnom cjenovniku, slanje za Kinu dere po džepu :o
Šta da se radi, zadržah tablet (koji me inače o jadu zabavio) ali sam ih makar popljuvao u feedback-u, da znaju drugi što ih može zadesiti.
Planiram da narucim GoPro Hero 3 Black odavde KLIK
Interesuje me kakve cu sve takse morati da placam na carini jer je kamera preko 300e?!
dogovori sa gospodinom da ti napiše na kutiju vrijednost 40 funti i nećeš ništa.
Pa razmisljao sam o tome.. A inace koliko se placaju takse 19%pdv i 1% ako nije iz zemalja EU ??
edit: Da se ne pravim pametan a nemam pojma o ovoj materiji![]()
Last edited by fauto; 16-08-13 at 23:36.
na koji sajt da nadjem povoljno originalne satove ?
imaš onu temu o sajtovima koji vrše dostavu, tu ima par linkova.
Reci mi kada ti stigne Hong Kong Air Mailom jel stize u postu posiljka i koliko te kosta preuzimanje paketa?Ja sam nesto porucio isto tako pa me zanimahvala unaprijed
![]()
Reci mi kada ti stigne Hong Kong Air Mailom jel stize u postu posiljka i koliko te kosta preuzimanje paketa?Ja sam nesto porucio isto tako pa me zanimahvala unaprijed
![]()
An0n1mUs...za tebe pitanje
i one koji mogu pomoci
![]()
![]()
Ako je vrijednija roba onda 4 eur za carinski pregled
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks