Jeaa vozio prije 2 noci.
Jeaa vozio prije 2 noci.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Malo ti trosi, taman da ustedis za remont turbine I reparaciju dizni![]()
Nisam ja toliko naivan
Kad je izgurao 300 valjda moze jos 400 000 majka mu stara!
A laganoVoze se 4-5 pezoa u mojoj kuci. Bez problema naravno.
Ovaj 1.6 je bez FAPA i bez plivajuceg i pur ekselans je za sad. Auto koje trosi 6 po gradu a 4 na otvorenom a kvar mu je uglavnom crkavanje sijalice, eventualno u 4-5 godina senzor polozaja radilice i lezajevi![]()
Nece te kese neudobne da vozi co'ek. :mrgreen:
Kao da covjek laze da mu je sve sa autom ok samo zato sto vozi puga? Nidje veze. Moj stari ima isto puga, od kad je kod njega pa do dana danasnjeg na njega nista nije radjeno osim onaj redovan servis, ali jbg, covjek cuva auto.
But if you never try, you'll never know..
Evo ovako. Mercedes E 200 kompresor. Potrosio (od full do rezerve) 57l (nasuto toliko do full opet). Presao 580km. Brezovik-Buljarica sa kamp prikolicom koja je bila puna stvari (frizider, zamrezivac, sporet (ne oni koji dodju u nju nego dodatni kucni)) i pun gepek i troje u auto. 3 puta iz Buljarice za Bar i 3 puta za petrovac. Onda prikolica zakacena i za Niksic. Potrosnja znaci 9.8l na 100km.
Edit:
Prikolica je napunjena tezila oko 1350-1400 kg.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Last edited by AmFi; 15-08-13 at 15:53.
Pa s obzirom da je vukao kamp prikolicu ne bih rekao da je mnogo
Pa i nije mnogo. S' obzirom kolika je bila tezina svega. Znaci prikolica + pun gepek + 3 osobe. I jos nesto zadnjih 30km kroz Nk presao.
Ja ipak mislim da je to premalo, i da bi realna potrosnja bila 12-13.
TAKUMI
Prosli put kad sam pricao o potrosnji rekao si da je najadekvatnije mjerenje od full do rezerve i nazad. Prije 24 dana u NK nasuto gorivo null kilometraza i sad nasuto opet. Presao je tacno bio 579.2 km ali ja zaokruzih to na 580
Model Elegance samo sto su kad je kupljen stavljena maska od Avangarda i bile felme od avangarda stariji model, ove su stavljene ima par godina. I zadnji stopovi od restile verzije. Godina 1999 zadnaj serija prije restilea
![]()
http://www.autoevolution.com/engine/...ompressor.html
Eto toliko o tomeSamo sto ovoem mome u saobracajnu pise 136kw a odje 141kw. Ko grijesi ne znam
![]()
To je premalo za toliki teret. Svaka mu cast ako je tako.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks