ja mnim e bi valjalo da ga se duševne boli oslobodi... po euro jedno godinu dana uz telefonski račun svi za čojeka!
Hotel nije srusen nego se urusio
http://www.pobjeda.me/2013/08/14/ins.../#.Ugtsk8saySN
Mozda da se izglasa neka medalja Podgorice sa zlatnim vijencem investitoru sto je spasio gradjanstvo Podgorice od oovg hotela koji se, eto, sam od sebe urusava? Ili neki porez euro-po-euro da mu se nadoknadi dusevna bol, nevino optuzenom i razapetom?
ja mnim e bi valjalo da ga se duševne boli oslobodi... po euro jedno godinu dana uz telefonski račun svi za čojeka!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Predlazem da se zovne strucnjak iz Trebinja, Vucurevic, koji je imao sjajan plan da napravi ljepsi i stariji Dubrovnik, da isto uradi sa gorepomenutim hotelom
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
"Hotel Imperial je kao jedan od dubrovačkih simbola stradao u najtežem napadu na Dubrovnik 6. prosinca 1991. kada je potpuno izgorio pošto je pogođen zapaljivim projektilima. Hotel je neobnovljen stajao cijelo jedno desetljeće, a u tom je razdoblju
radio samo Mali Imperial koji u ratu nije bio oštećen."
Evo kako je odradjeno u Dubrovniku (tu smo mi pomogli da nemaju problema kao Zaro Buric, mi smo ga zapalili).
![]()
Nisam ni znao da smo junački sredili "Impreijal".....NO, NEKA JE SREĆAN NOVI "IMPERIJAL"!
Kako je bilo stvar prestiža za nas Bogradjane (tadašnje) da prenoćimo u "Imperijalu" i javimo se razglednicama...ono znaš-Evo baš sjedim u baru u "Imperijalu", a vrućina je neka....
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Evo vele da nisu srusili hotel, no se urusio... dobro je, ja stvarno mislio da bi oni bili takva stoka da sruse hotel. Ispravili su se, neka nastave sad sa andjelima.
DA je sreće i para da se poravnaju još neke poratne zgrade oko hotela ,u rangu ružnjiće nekadašnjeg hotela je i skupština,i one stambene zgrade građene kad i hotel.
Evo na ovom renderu od projekta,ima i ta čuvena "bašta,da ne bi vlaji kukali,sa sve kamenom.Znači,istrajati na ovome bez izmjena.
![]()
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Ja sam rodjena u bolnici na Pilama, tacno prekoputa hotela Imperial. Znala sam i ja sa mojima popiti Cocktu na terasi hotela, ali nam je vazda blizi i miliji bio Hotel Croatia u Cavtat.
Minjo sve je to ok, projekta, novi hotel, ali kakva je to zemlja dje covjek moze da rusi nesto za sta nema dozvolu? Bezakonje, samovolja malog broja ljiudi bliskih vlasti.
Napravicemo jos ljepsi i stariji hotelALi fora, sam se urusio. I za ovdasnje prilike ludilo.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Bone je vjerovatno vrlo ponosan na ovaj bastadurov duborez...
She is only here to annoy herself!
Mene nije sramota...ja nisam nista radio, niti bilo ko moj (dezurni sa usnog mogu lako provijeriti)...a da mi je zao jeste. Sramota me je sto oni sto su ovo rusili jos uvijek vladaju, sto su uopste na slobodi i sto ih jos uvijek uspravna, kruta i cvrsta crna gora jos uvijek podrazava i zaklinje se u njih.
Olosi ustaski . . . tacno nije milo trebao nas liberale sprecavati da ih sve pobijemo.
ama nisu oni rušili, to se samo urušavalo...nego braco i sugrađani mu to baš i ne razumiju, ne čitaju pobjedu dovoljno
She is only here to annoy herself!
I što velite,sviđa li vam se što će Podgorica najzad dobiti jedan pristojan hotel,pa nek je i Hilton?
Koji je ovo zvek,oće li KAP da vraća pare "narodu":
"Pojedinačno najveće potraživanje prijavilo je Ministarstvo finansija, odnosno zaštitnik imovinskih prava Crne Gore Mirjana Milić 148,1 milion eura.
Drugo po visini potraživanje projavio je CEAC u vrijednosti od 50 miliona eura,
zatim slijede Elektroprivreda Crne Gore sa 45 miliona,
En plus grupa sa 43,5 miliona
i VTB banka sa 25,8 miliona eura."
Last edited by minjo; 16-08-13 at 09:47.
Šta rade Vijesti,gomila neistina i huškanje.U cijelom tekstu jedino pije vodu citat o korespodenciji HR-MNE policije o ovom slučaju.
http://www.vijesti.me/vijesti/ribar-...-clanak-144488
Last edited by minjo; 16-08-13 at 10:19.
The more things change, the more they stay the same.
Dosta zanimljiv tekst..
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd...-posle-23-casa
PS ovaj zakon i kod nas treba pod hitno. A ne da gledam djecu od 13,14 godina kako ne mogu na noge da stoje u ponoc, dje god se obrnes.
Oće li se starina Leka oglašavat povodom Meda,ili da mu neko ukine konekciju,zaigro se manit,oće da se tetovira![]()
Last edited by minjo; 16-08-13 at 22:14.
Ko je na tw, obavezno ovjerite hash #AskMedo![]()
In vino veritas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks