ne vidjeh da je neko ovo napisao...a mozda mi promaklo
http://www.gp1.hr/talijanski-izvori-...ao-za-ferrari/
ne vidjeh da je neko ovo napisao...a mozda mi promaklo
http://www.gp1.hr/talijanski-izvori-...ao-za-ferrari/
Napisao sam juce ja mislim.
TAKUMI
Koliko prazne priče, gluposti i trabunjanja u jendom postu. A o neodgovaranju na neke teme da ne pričamo. Žalosti ove.
Nikad nigdje nijesam napisao da ne navijam za Massu. Toliko o tome. Navijam za Ferrari. Ko god da vozi za Ferrari navijaću za njih. Navijam za Alonsa, evo da ti bude lakše navijam i za Massu. Jer mi je bitna titula konstruktora. A bitna mi je jer navijam za tim Ferrari.
Kad ste ga svi pljuvali ovdje, hercules je branio njegovu vožnju i formu i govorio da će se kad tad trgnut. Amnezija u tvojim postovima na forumu nije strana tako smo navikli da imaš tih problema.
Kad se Šumaher vratio u Formulu 1 izdržao sam cijele 4 trke da čitam tvoje, Petronasove i nebuloze ostatka ekipe. Na vakat skapirah da tu nema popravke pa ni diskusije. Srećom sam dobar dio tih nebuloza preskočio pa sam zadržao svoje mišljenje o Šumaheru koje sam imao prije. Nekima ste uspjeli da ga uništite i da se pojedini sad kaju što su ikad navijali za njega. Neću imenovat kome.
Kao što već rekoh, nema svrhe postovat kad ste uništili temu. Bili to uspjesi ili neuspjesi Ferrarija. Svejedno je.
Ali ti to nećeš skapirat,kao što ni ne vidiš da nema dvadesetak forumaša koji su nekad dolazili na ovu temu da pišu.
Zbilja, treba ti odat priznanje što si uspio sve da ih otjeraš sa svojim satelitima.
Uuuuu. Kako mi reče. Vaaaaaaaaauuuuuuuuu .Bravo kraLje. Ali nemoj više sreće ti
Dostina ovdje čeka da prozboriš nešto svoje, a da nije kopiranje portala ili potvrđivanje Fabijinih postova.
Neki i znaju da se to nikad neće ni desit, niti možeš izać iz njega... No se pripazi ženske ljubomore tamo na FB, vele ljudi da je bilo i toga tamo.
Za razliku od tebe, ja nemam čega da se stidim. A vi ste toliko providni da je to zvek. Uživaj na suncu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bitno je da si procitao post.
P.S. Petronas nema fb.
Last edited by Fabia_Elegance!; 05-08-13 at 10:34.
TAKUMI
Pa razmisljam da ga napravim da ga zajebavam i tamo
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ajde da ga naceramo da ugasi fb. :lolblue:
TAKUMI
Petronas, nemoj mi brzog staviti u isti kos sa tuzibabom i ostalima.![]()
TAKUMI
ocekivao sam neko prevrtanje/okretanje cim si ti postavio klip znajuci tvoj stav prema alonsu.
mislim da je ovo presedan na ovoj temi, da od tebe dodje nesto neutralno kad je on u pitanju!-
Ako si zeljan okretanja, eo :
Ili ovo:
Description:
Michael Schumacher push and drift near Ferrari's box to call Alonso to race under rain.
TAKUMI
kakvi idioti, sa sve vitmarsom i majklom
She is only here to annoy herself!
LPGTECH 067 854 548
Luca je poceo da se supka Brawnu.
TAKUMI
fabii se ne zna imali 40 il 30 il 16...
mogyce godine njegove su i;15,22,28,29,50...
Nisi pogodio ni iz desetog puta.
Sad ce neko da dodje i da kaze da Boris nema pojma.
TAKUMI
Ali pazi kako je sebe demantova na kraj klipa,pitaju ga oce li se vracati i on kaze NE,nemam svrhu da se vracam jer nemam sta da dobijem,mogu samo da izgubim a ja ne volim da gubim...Pa sta je radio 3 godine osim gubio?!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks