Bas si crazy
a ja onuda idem minimum 100![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Bas si crazy
Ja sa jagoshem, petom, taman onuda ide 100, moze brze al se plasim radara![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Uze li kome ovaj presretac vozacku,:-? kakva je procedura, (na koliko ide mjeseci vozacka) i kolika je kazna kad npr ides duplo od ogranicanja?
Ma mene konkretno nisu, zadnji put kod kruznog prije Osmanagica iz pravca Zete, iso 83, ali po starom je bilo i cini mi se da sam platio 60-70e. A sto se tice presretaca, npr na otvoreno 60 a oni te snime sa 120... Kakve su onda peripetije?
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Opet 83...
TAKUMI
magicna cifra![]()
She is only here to annoy herself!
odnio mi je auto pauk prije tri mjeseca . traze da platim oko 130 eur kazne a moram da registrujem auto. moram li sav iznos da platim ili mogu pola , jer uplacujem nesto po 65 na dva ziro racuna zna li ko? tesko mi se odvojiti od para![]()
Ludilom maskiram dosadu
mene zaustavise u 3 dana 4 puta.... kao kontrole radi...i svaki put me pita je li sve ispravno... pa se cudi...pa opet isto pita... pa ne moze da vjeruje, vidi alfu pa mu cudno da radi sve... mada ne znaju oni da me klima zeza
a prosao sam ih makar jos 5-6 puta da me nisu dirali... n a Zbaljak kod javorovace stanu dvoije patrole... pa ne daju nikome da prodje za koga misle da je iz gradai samo ih anredjaju u kolonu da cekaju na red da duvaju... ja naisao i pitam ih sto je ovo bilo..jel udes sto je ova guzva...
![]()
U sred Zabljaka je policajac na PARKINGU danas REDOM provjeravao dokumenta ljudima i prerasporedjivao ih kako ce se i gdje koji parkirati.
Taman kad sam pomislio da sam vidio sve...
In vino veritas
Zabljak care... On ima jos 15 dana sezone i mjesec sunca i onda spava u stanicu dok ne okopni tamo u april... Ovo mu je ispunjenje sna, da vidi dokumenta bilo cega drugog sem zapreznih kola i onih etiketa na usi krava...
f6
TAKUMI
Na vrh kolko vremena zastarijeva kazna?
Jer ne planiram da je platim zato sto vozim sluzbeno auto, a licna i ostala dokumenta mi vaze jos 10-ak godina.
Nema vise zastarijevanjakad tad ces na salter
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
juce, posle cetinja na tri trake, policajci zaustavljaju pred sami kraj tri trake, i zaustavlja mercedesa iz srednje trake da on predje kod njih, bas kolona 50kola, 2 kamiona autobus, kad je nastalo kocenje...
f6
Evo shta kaze zakon pa neka ti neki pravnik ovo protumachi.
Glava VI
ZASTARJELOST
Zastarjelost izvršenja kazne ili zaštitne mjere
Član 60
(1) Izrečena kazna ili zaštitna mjera ne mogu se izvršiti ako je od dana pravosnažnosti,
odnosno konačnosti i izvršnosti odluke o prekršaju proteklo dvije godine.
(2) Zastarijevanje izvršenja kazne ili zaštitne mjere počinje od dana pravosnažnosti,
odnosno konačnosti i izvršnosti odluke o prekršaju kojim je izrečena kazna ili zaštitna mjera.
(3) Zastarijevanje izvršenja kazne ili zaštitne mjere ne teče za vrijeme za koje se izvršenje
ne može preduzeti po zakonu.
(4) Zastarjelost se prekida svakom radnjom preduzetom radi izvršenja kazne i zaštitne
mjere.
(5) Svakim prekidom zastarijevanje počinje ponovo da teče.
(6) Zastarjelost izvršenja kazne ili zaštitne mjere u svakom slučaju nastaje kad protekne
dva puta onoliko vremena koliko se po zakonu traži za zastarjelost izvršenja kazne ili zaštitne
mjere.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Renault
Dolaze li na naplatu kad se podize saobracajna ova sranja sto komunalna policija kaci na auta za nepropisno parkiranje.
dolaze , prije to nije bilo legalno a sad od kad su ga usvojili dolaze i naplacuju se
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks