Izlaz je prema ulici i ne prdite vise![]()
Bas ce ga ovo spasitlist od bonseka zavrsava posao za 2 min
Hahahahahaha, vrhOvo je dobra ideja, samo bi meni trebalo 100 eura dnevno za kondome, koliko degenerika imam na parging ispred i iza zgrade
Sent from my oDrezak od jabuke
Brate moj![]()
TAKUMI
Ja bih ovo mogao postavljat svake 20 min..
![]()
Ja ne znam sto se ovdje iko cudi,pa prodjite kroz centar ili ne daj boze iza mase i sve ce vam bit jasno,pa ja ne bih imao baterije da slikam dnevno kolko vidim takvih auta,a posebno od onih zbog kojih ne mogu proc.Mene je ovo vise postala svakodnevnica i normalna stvar
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Sve je to fino ali se mentalitet naseg glupog narod ne moze promijenit
Bolje da pisemo o degenericima biciklistima, koji umjesto da voze po trotoaru, zauzmu bukvalno cijelu traku....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Njima treba vozit u "branik" i onda legnes na svirku...
Sent from my blackass iPhone 5 using Tapatalk
TAKUMI
Biciklisti treba da voze po kolovozu kad ne postoji biciklistička staza... e sad koliko koji zauzima prostora je druga stvar.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Malo revnosniji pauk, a gdje dotični ne može da priđe lisice pa da vidiš kako se bilo koji narod brzo ukultiviše kad mu se izbije 80-100 € iz džepa.
Slušam kako pljuju po ovima koji dižu cijene pauka, poštuj propise pa ne brini da će ti neko dirati auto.
dobijem erekciju kad vidim da nekog dižu
Last edited by Rakun; 10-08-13 at 21:29.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ti sto zauzmu malo vise, su se 'opekli'... Sto manje mjesta zauzimas, vise te uz trotoar guraju.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ovog treba polit benzinom i zapalit sa sve vozacem…
ovo je diskutabilno jer je , mozda, covjek u momentu imao samo to mjesto slobodno. meni se x puta desi da ostane jedno mesto pola/pola pa tu uskocim tako da ne vidim sto je ovdje za cudjenje. dodji do parkinga kod celebica i sad imas 350 slobodnih mjesta i odreda se ljudi slobodnije parkiraju - nagaze liniju ili je predju. ne znam cemu drama tolika.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Drama je sto je parking bio prazan kad je ovaj dosao i sto ce sad svi zbog njega vjerovatno po sred linije da se parkiraju…
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks