Sad provjeravah , nemam srece
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Provjerite DTV, izgleda da su pustili sve kanale koji su u ponudi analogne tv, dok su ostali kodirani. Ne znam da li je ovo slucajno da su pustili ili ne i vrijedili li sad kanale redjati po zelji, jer vjerovatno ovo nece dugo trajati.
Sad provjeravah , nemam srece
Cekla was here!
A znas li kad ce ovamo slucajno ???
Cekla was here!
Ne ne , zvao sam ih prije par mjeseci , bilo je uskoro , tako da... Ako kazu krajem godine , bice to za 2022
Cekla was here!
Izgleda da su pustili osnovni paket digitalne TV za PG.
Ja sam dobio 2 letka u sanduce od njih. Jedan je Kombo ponuda, a drugi digigitalna TV za one koji vec imaju TV sa DVB-C funkcijom.
KOMBO paketi podrazumijevaju istovremeno korišćenje dva kablovska servisa - digitalne televizije i interneta. Na raspolaganju vam je preko 80 digitalnih TV kanala i internet brzine do 16 Mb/s.
Ne postoji osnovni paket za DTV, postoji samo prosirena DTV od 80 kanala (plus ova tri dodatna paketa posebno), a ovo sto su oni pustili su svih 60 kanala iz ponude analogne tv ali sad u digitalnom signalu. Znam za taj Kombo letak, ali ne znam za taj drugi, sta pise u njemu?
Ne znam da li postoji ili ne, ali evo ga letak.
![]()
ja imam prosireni paket, na osnovnom tv-u 80 digitalnih kanala, a na drugom tv-u crt televizoru imam 60 analognih kanala, e sad kad bih mogao da se prebacim na digitalni paket na drugom tv-u bilo bi extra, samo uzmem taj resiver![]()
Dakle, iz ovog letka se vidi da ipak postoji osnovni paket DTV, samo sto o tome jos nema ni slova na sajtu ni info kanalu, vjerovatno ce staviti neko obavijestenje tokom ove sledece nedjelje. Dobro je da konacno mozemo zaboraviti na losu sliku i analognu tv, jer je ova cijena od 11 e za analognu, stvarno bila visoka.
sad vidjoh, ovo je samo ko ima lcd tv sa dvb-c tjunerom, tada ne treba ni kartica ni resiver.
jos u zivotu nisam sreo ovoliko nesposobnih ljudi kao sto su ovi iz m-kabla, nista ne znaju, pocevsi od radnika koji su dosli da mi instaliraju kablovsku i da ne znaju gdje i kako da prikljuce pa pitaju mene :P
call centar onda djevojke u poslovnicama uzas, pitam ih danas : vidio sam flayer da je osnovni paket digitalizovan, pa me interesuje, posto ja imam prosireni paket na jednom tv-u, da li cu na drugom imati digitalizovan osnovni paket posto bih kupio lcd, kaze ona to je probno 30 dana pa se posle placa. Ja rekoh sacekajte malo, imam prosireni paket koji je skuplji, zar nije normalno da na drugom imam digitalni osnovni paket, kad je vec cijena od 11.14 za sve televizore digitalni paket, a ja placam 13.15, kaze ona ne znam ja sad trenutno nista :P
Last edited by straus; 29-07-13 at 12:57.
Ja imam DVB-C TV i evo par dana od kad sam ovo saznao pratim ove digitalne kanale, bez kartice i resivera. Kanali koji ne spadaju u osnovni paket ne mogu da se prate, odnosno potrebana je katrica "CI modul" i to se dodatno naplacuje ukoliko neko zeli.
Slika je bolja nego analogna kao i zvuk. Postoji programski vodic i mogucnost zakazivanja gledanja emisija. Na predhodnom letku je najbitnije ono sto pise pri dnu sitnim slovima.
"... vazi za korisnike koji posjeduju televizor sa odgovarajucim tehnickim karakteristikama." Potreban je TV sa DVB-C opcijom.
Last edited by dewas; 30-07-13 at 10:52.
Ima li M kabl po kucama?
nema po kuca.
da ne zna neko oce li m-kabl uvoditi pink 2 i pink music, to jedino od pinka valja i da li ce im proraditi cmc kanal ?![]()
Zasto nema Bundeslige na ES2?!
Fire in the hole!
Moguce da im je bilo skupo da placaju ES2 Bundesliga kanal pa imaju Inernational verziju koja nema pravo za Bundes.
Last edited by Jakuza; 09-08-13 at 21:08.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
E pa lijepo, hvala im za to. Unazadjuju ponudu. Blah.
Fire in the hole!
Kako nema??? Ja noćas gledao Bajern na ES2.
Najgora kablovska![]()
U Pg je bilo. Sigurno su stavili pogresnu verziju ES2, prijavi im to i trazi da stave ovu drugu koja prenosi bundes ligu. Ja mislim da oni i ne znaju koje sve verzije Eurosporta postoje :grin:
Jutros sam dobio risiver i prešao sa analognog na digitalni paket.
Slika odlična !
Napomena da ja koristim CRT tv.
Sve pohvale, za sad :loyal:
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Hahahahaha.
Zato ti i, jeste odlična
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks