Onda cu sacekat
Isplati se cekati...
TAKUMI
Onda cu sacekat
Dje da nadjem garazu(radionicu) za izdavanje za kamion(2 boksa) sa kanalima i da je pokrivena da moze da se radi zimi(kisi) u Podgorici ili okolini(10-ak km)? Unaprijed zahvalan
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Mene nije jasno sta trazis?
poslovni prostor objekat i sl. za rad i popravku oko kamiona,
sto ne uzmes kod opstine zakup zemljista za pocetak,uradis mrtvu plocu i izlijes prethodno iskopaj kanale po meri,poslije nabacis konstrukciju od sendvic panela imas izolaciju nalik fasadnoj i ne placas zidanje maltanje i cement i pijesak,sutra rasklopis panele rasprodas i nisi na nekom gubitku...
bolja ti je solucija nego zakup i kad razradis posao istjera te gazda jer je ljubomoran i zavidan i on ubaci par radnjika i nastavi posao ti na cedilu osta....
Aj ako imate/znate ostavite broj telefona pa bi posle nekoliko odradio ovo sto injection kazeajde momci masu bi mi to znacilo
![]()
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Ja mislim da nema drop down, samo close.
TAKUMI
Koliko je teza E klasa 2006. 2.2 cdi, 100KW, od Passata B5.5, 2003, 96 KW? Koliko kilograma?
Benz 1610 kg
VW 1565 kg
TAKUMI
Ima li neko semu osiguraca za W202 iz 2001.? Trebam da zamijenim osigurac za kontakt svijetla.
Ja imam ovu spravicu:
Osaravis vrh i bodes u osigurace dok kablo spojis na masu. Na koji osigurac nemas struje zamijenis osigurac i to je to![]()
Hvala Fabia, dugujem rep.
hahahahahaha owned
You must spread some Reputation around before giving it to Fabia_Elegance! again.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Fabia NorrisIma oko sokolovo
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Ne vadim, nego vidim koji je crkao. Vidis li da imaju providnu plastiku?
Da budem realan, na BMW-a su ovakvi:
Vide se bez problema.
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 09-08-13 at 17:53.
TAKUMI
Kod mene se ne vidi jer nisu providni tako da bi morao svaki pojedinacno da vadim... Ili jednostavno ubodem i vidim koji je 20 sekundi posla a sprava kosta 3e i dobra je za ispitivanje struje u kola![]()
Auto?
TAKUMI
Ajde sad ti meni reci kako vidis dal je ispravan il nije?
Sem da ga skines pa vidis za zadnje strane jel ispravan:
![]()
Ko radi instalacije za plin u Podgorici, malo mi se rasklimao uredjaj za plin u auto,pa gubi signal cesto i vrace na gorivo.
---Chelsea Fc---
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks