Iskreno da ti kažem, u ovom momentu je Milan ekipa slabija od Šahtjora, Napolija i Liverpula (mada je diskutabilno za Šahtjor, s obzirom da su ostali bez Fernandinja i Mktarijana). Otprilike su taman u rangu Šalkea.
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Niang je pokazao kakav potencijal ima.
'Oćete da kažete da će jedan Milan da se krpi sa timovima poput Metalista, PSV-a, Fenera? Ma daj ljudii...
Не'рно болсесни!
Iskreno da ti kažem, u ovom momentu je Milan ekipa slabija od Šahtjora, Napolija i Liverpula (mada je diskutabilno za Šahtjor, s obzirom da su ostali bez Fernandinja i Mktarijana). Otprilike su taman u rangu Šalkea.
Sve te ekipe koje si nabrojao... U ovom momentu, sa ovakvom ekipom, prosuo bi ih Milan. A da ne spominjem veliku mogućnost da će se priključiti ekipi Honda i Ljajić.
Liverpool je još od 2009 ekipa koja se izgubila u svakom segmentu.
Šahtjor je vještačka tvorevina jednog milijardera, i ne bi ih poredio sa Milanom.
Napoli uz sav potrošeni novac, uz sva ta pojačanja, imam neki osjećaj da će lagano da se prospu ove sezone u Seriji-A. Živi bili pa viđeli...
A što se tiče Šalkea, sad nisam baš dobro upoznat sa njihovim timom, tako da ne bih da pričam u prazno.
Не'рно болсесни!
Ha ha ha. Ne kazem ja da je Milan mnogo jaci i da ovi nemaju sanse, ali mislim da nam je domet 1/4 finala opet.
Niang je potencijal da promasi sansu dje stigne. Nije mi realno da se za njega zvake godine pise kakav je potencijal. Mogla bi ga wendy reklamirat
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Možda ga čovjek prati od petlića![]()
Bajern, barsa, borusija, real, psg, city, utd, celzi... Njima ga priznajem
Sjecate li se price da ce zenit da pregazi Milana? Pa ih prosuse u sred rusije... Pustite te price lovacke, sahtjor o qq...
Ili to pricas jer je juve jedva izasao sa njima na kraj prosle god?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cus glupave pausalne price, ja ne znam ko se vise lozi na to.
Tu es mon héro!
milan ispada iz lige sigurno, e keako je strucnjaci
AJMO CRNA GORO !!!
https://www.youtube.com/watch?featur...p6CzccYE#at=20
Prodor i asistencija Maicona na 0:58. Bog je i sa 50 godina
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Volio bih da milan izvuce fener ili sosijedad pa da vidimo snagu rosonera.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ne bih da te razocaram ali United, Bayern, Chelsea, City, Barcelona, Real, Dortmund, Juventus, PSG, Arsenal-imaju prosto bolju ekipu i bolje managere od Milana. Naravno, zavisice dosta od zhrijeba i od ostalog-sve je moguce, ali to vam je to za sada.![]()
Deserve's got nothing to do with it.
U dvomeču se nikad ne zna. Dovoljno je da se potrefi jedan dobar dan, da se macoknu protivnici dobro, i da čuvaš to vođstvo sljedeću utakmicu. Milan ima jaču ekipu nego prošle sezone, definitivno. Poli ako nastavi da igra kao i do sad, ima da nosi sredinu Milana bez problema. Ne kažem sad da će bit odmah kao Pirlo, ali brat ima potencijala samo takvog. Baš me je iznenadio. Traži loptu, kreće se fenomenalno, pregled igre odličan. U Inter pojma nije imao, ali to nije nikakvo mjerilo. Onda, De Jong je gazilica, potpuno drukčije i zrelije igra nego proteklih sezona. Pravo da vam kažem, optimističan sam pred sezonu. Naravno, ograničeno optimističan
![]()
DICIOTTO
U poređenju sa prošlom sezonom, ovo će biti potpuno drugačiji, mnogo jači Milan. Šta će tek biti to kad stignu Ljajić i Honda, ne bih da zamišljam. Sve je fino uklopljeno, organizovano, igrači iz Primavere su ubačeni u prvi tim. Polako ali sigurno Milan ide ka zacrtanom cilju, a to je potpuno podmlađivanje ekipe i u naredne 1-2 godine, napad na sam vrh Evrope.
Evo upravo sad se pojavila vijest da će narednih dana Milan i Đenova zajedno realizovati transfer Martensa Indija.
Не'рно болсесни!
Juventini citam nesto kako je Konte bas riknuo radi slabih utakmica, jedino ga valjda MIrko zadovoljio, jel ko gelda kako je MIsa igrao. KO zna mozda se sad Misa malo vise uozbiljji posto mu dosla konkurencija![]()
Štoper Porta Rolando (27) izgleda će biti pozajmljen Interu. Kakva smijurija, taj da išta valja ne bi ga Porto davao na pozajmice kome stigne (prošle polusezone igrao za Napoli, jedva nešto s klupe). Još da se kupi neka kanta na sredini i eto veselja.
Po Italijanskim medijima se već provlači priča o mogućnosti da 2 najveća pojačanja Calcia budu 2 najveća flopa - Tevez i Llorente. Naravno da mediji seru, i da je sad prerano za bilo kakve prognoze, ali je činjenica da su i jedan i drugi vrlo loše odigrali pripremni period, da ne kažem katastrofalno. Samo neka tako i krenu u sezonu, jer im je početak paklen![]()
DICIOTTO
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks