PA narod ga kupuje samo zbog potrosnje a i sad je dosta jeftin,cekaj kad dodje veliki servis na red kako ce se masovno prodavat,mada bi ja iskreno prije kupijo klija nego megana II
kako ce ih bit kad svi voze 3.0tdi jer nemaju para za benzin?
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Pa 3.0 TDI trosi kao upaljac, 3,45644333 l/100 km.
TAKUMI
Znaci zajebao je megana II po potrosnji
uf vaj zesci stedis od honde civic sa 1,7cdti motorom sa comon rail sistemom,odma u gvozdje i kupujem 3.0tdi....
Кад муваш рибу у град и споменеш јој случајно да возиш голфа двојку
:mrgreen:
VW aka Resho istog godista?
ja bih radije vw
![]()
Nisu ista generacija.
TAKUMI
Ne ovaj golf je 1984 a resho 1990al golf se pravio 90-tih tako da dodje na isto
Ne ne, nego taj auto (Resho) je izasao ako me sjecanje sluzi...pocetkom 1960-ih...negdje 1962-1964...sto je 20+ godina prije duje. Ako se proizveo do 1992-e taj auto je stara generacija. Nikako ne moze da se uporedjuje sa dujom, pa cak ni sa kecom.
TAKUMI
Resho se radio od 1961 do 1990 isto kao sto je golf imao seriju 1 2 3 tako ovi reshou su davali ime do 1963 je radjen R4, zatim je do 1979 radjen Reno 4 od 1979 do 1993 radjen je model Reno 4GTL izmedju nedje je radjena verzija Reno 4TL samo ne znam tacno do koje godine (pa je unaprijedjen u GTL-a) tako da slobodno moze da se uporedjuje sa golfom serije 2.
Ovaj plavi sa ovim biciklima na krovu je preeeedobar!
To mi je sledeci auto!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Danas slikano u NK. Jedinica odignuta do nebai na vrata pise R1
axxaxaxa
ima neki golf 2 kod osmanagica stalno parkiran,ja ne znam od cega su mu gume na auto al je podignuto auto kao dzip,a razmak izmedju tocka i blatobrana prakticno nema
Pa postojala je verzija duje sa 4x4, Cross Country.
TAKUMI
znam ja to vili,ali to nije to.Nikakve veze auto nema sa tim,jednostavno je nabijena neka felma sa debelom debelom gumom kao da je stavio sa man-a...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks