5-6 soma garant.
Volio bih racun za tablu i ove airbag-e da vidim...
f6
5-6 soma garant.
TAKUMI
realno jeftinije mu je da uzme drugi a ovaj da ostavi za djelove, jos ako nadje neki sa osiguranja pa samo prepakuje djelove sa brojem sasije papire ima i eto![]()
She is only here to annoy herself!
Ne moze to. Ipak je to EU.
TAKUMI
Je li ovo u bankinu udario?
Bbankina je zemlja, a ograda je bankina, stoga bankina ne postoji.
Pa nije u bankinu udario?
Nesreca kod Dubrovnika, jedna zena poginula u sudaru dva Audija. Kaze da je udarila u cvrsti dio auta, koliko moras biti baksuz da tako pogines na zadnjem sjedistu. Mada po svemu se vidi da je udar bio stravican.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-ne...a-osoba-327475
![]()
Bern..umor od puta vjerovatno
Oni su isli ka Dubrovniku, drzavljani su Kosova. Tesko da je mogao biti umor, nije to neka udaljenost. Presao na suprotnu traku, vjerovatno preticanje.
u 20 do 6, coek je vise nego vjerovatno umoran i pospan pa da je iz Novoga krenuo
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Felme na bijelog su selo.
TAKUMI
Oba Audija imaju iste felme. Mada, to nije ni bitno u svemu ovome. Ono sto je za nekoga selo, nekome je lijepo i obrnuto. O ukusima se ne raspravlja![]()
Bitno je da si ti odmah izvjestacila uzrok nesrece, ugao udara i sve to sredila (;
kod squash centra je neko chudo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Tamo pise da nijesu mogli biti umorni? OK (;
zali boze,auta
Ne mogu da vjerujem koliko je danas bilo nekakvih udesa, cim prva kisa odma neka cukanja. Kod Krivog mosta je bio jedan bas jaci udar, mislim da niko nije povrijedjen, a auta u kakvim su pozicijama zavrsila.. Ja ne znam kako ovaj narod vozi.
But if you never try, you'll never know..
dvoje je povrijedjeno, ima na vijesti clanak
ada nije ni čudo! evo po starom sve ulice glibave, masne + kiša!
nothing comes from violence and nothing ever could
A đe, kad ova prva kiša pane posle mjesec dana žege, najbolje je ne vozit neko vrijeme, ili dok osuši asfalt, ili dok ga dobro ne ispere.
Voda i svi ostali bakrači koji se natalože po putu daju zajebanu kombinaciju.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks