Page 156 of 715 FirstFirst ... 56106146152153154155156157158159160166206256656 ... LastLast
Results 3,876 to 3,900 of 17862

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    4,236
    Thanks Thanks Received 
    8,153
    Thanked in
    3,115 Posts

Jes, casica skoro od rakije borovnica 1-1.5 eura, presmijesno.

Thanks Thanks Given 
    4,906
    Thanks Thanks Received 
    8,777
    Thanked in
    4,233 Posts

jes, euro, al šta ćeš...
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Bogomi na Žabljak je krcato, gužva i po gradu i oko jezera. U Voli mislim da dnevno imaju milion eura pazara.

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,858
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by ctrl+alt+delete View Post
    Bogomi na Žabljak je krcato, gužva i po gradu i oko jezera. U Voli mislim da dnevno imaju milion eura pazara.

Minjo jesi li to ti

Thanks Thanks Given 
    4,906
    Thanks Thanks Received 
    8,777
    Thanked in
    4,233 Posts

jes, i prošle godine kad se voli otvarao to je bila gužva ka da je džabe.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li se kako uc a da se ne placa? I dje se sve naplacuje? Biogradska i Zabljak jel? I Lovcen, pretopstaljam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Placa se i za krstarenje Skadarskim jezerom 4 eura po osobi

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Ko kaze da nema naroda na zabljak laze ka pas. Puno je krcato i velika vecina su stranci. Nije moguce naci parking mjesto u centru grada. Pozdrav sa zabljaka.ojha.

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    9,601
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Aj ne zajebavaj, oćeš da kažeš da više vjerujemo ljudima koji su na Žabljaku nego njihovoj kristalnoj kugli...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Minjo jesi li to ti
    Auuuuuuu, nemoj me molim te :uncomfortableness:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SVI SMO MI MINJO!!!

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    NP plitvička jezera ulaz je 15 €.Nemaju kačamaka
    Kacamaka nemaju. Vode i struje imaju.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

U Bijeloj je danas bio udes i totalni kolaps saobracaja. Udes je bio oko 3ipo, kolona je duga kilometrima jos uvijek, sad je 15 do 7. Subota je, smjena turista, ogromne guzve i bez sudara. Vjerovatno su se stvorile ogromne kolone na cataru. Nece stranci biti bas odusevljeni ovom situacijom, mozda je trebalo saobracaj preusmjeriti na donji put. Isto se desilo jutros u Dubrovniku, takodje nepregledna kolona.
    Evo kako je to izgledalo

Thanks Thanks Given 
    236
    Thanks Thanks Received 
    125
    Thanked in
    72 Posts

Zato kupiš helikopter i nema brige!
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije Ranko Boca lud te je kupio helihopter,sad se zaza pilotirajući po zalivu
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Jutros vozio par mladih Engleza za Budvu. Trebao ih je čekati vlasnik apartmana koji su rezervirali putem interneta. S njim su se čuli sinoć, ali danas se nije ni javio ni pojavio. Traži ga, zovi, lutaj i tako sat i po vremena....ma uzalud. Evo sam ih prije sat vremena iskrcao u Srebrenom u apartman moga prijatelja.

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

e čuj jutros, nek puste čoeka da spava
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Ponavljam, ne radi se o džeparenju nego o neprofesionalnosti policije. Policija uopće nije izašla na mjesto događaja....ma jedva da su zapisnik sastavili i to na njeno inzistiranje jer joj je radi OSIGURANJA i naplate štete trebao zapisnik policije. Ako je ovo nerazumljivo i ako ovo smatraš smiješnim onda nije čudno što je tamo takva situacija.
    Braco, nećemo banalizovati...nijesam ja tvoje riječi izvlačila iz konteksta niti banalizovala išta što si rekao pa mislim da nije fer ni da ti to radiš...rekao si u prvom postu da je bila nezadovoljna tretmanom u policiji, rekao si da je žurila jer je brod trebao da isplovi i da je bila bijesna....posle si dodao da su joj JEDVA dali zapisnik.... ali niej imala kad da čeka jer joj je brod isplovljavao....zato je morala malo da ih pogura...složiću se da su službe kod nas vrlo, vrlo spore, ali se nikako neću vjerovati da je IKO ignorisao problem i da NIJE HTIO da joj da ono što je sleduje... Da li je to ono što je bakica očekivala? To je drugo pitanje! Moguće da je očekivala da joj momentalno nadomjeste sve što je izgubila, na riječ....Da, vjerujem da nije htio da izađe, ni meni nijesu došli kući kad su mi bicikla kom 2 ukrali ispred vrata ali su me uputili kako da napišem prijavu i đe da je predam, onda su na osnovu te prijave napravili zapisnik i arhivirali moju prijavu...to je kod nas divljaka procedura koja traje nekoliko sati, nažalost...i naravno da mi je smiješno da jedna bakica insistira da cijeli svijet zbog njene nepažnje stane i još se toliko naljutila da nikad više neće doć...baš je mislila i inače je u Kotor došla rad Kotora a ne zato što je brod prolazio kroz Kotor...

p.s. evo sad pročitah ovaj post u vezi Engleza... ili tebe sve zapadaju neki neobično talični turisti da ih voziš , ili ođe ama baš ništa ne funkcioniše
    Last edited by zvoncica; 12-08-13 at 02:41.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    e čuj jutros, nek puste čoeka da spava
    ada naišao mu neko pa da ne rizikuje oće li doć Englezi Inače, je li moguće da nemaše niđe u Budvi smještaja, ako su tamo naumili? Puna Budva?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Zvoncice, neces vjerovat ali sve je krcato. Juce su iznad moje kuce cio dan u autu provele tri familije od jutra do mraka jer nijesu krevet nidje mogli naci.
    Mislim da je u Dubrovniku isto, jer citam na dubrovnik.net da je posada Vuelinga koji se pokvario na Cilipe, morala spavati u Hn. U Dubrovnik nije bilo mjesta ni za njih ni za 170 putnika.
    Braco je ispravno postupio, pa nece on sa Englezima lutati na vrelinu po Bd, vec ih je poveo kod svog prijatelja. I ja bi uradila isto da me je u Du neko ispalio, dovela bi ih odje. Toga Budvanina bi trebalo prijaviti inspekciji.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Evo recimo, ako mene neko odžepari u Dubrovniku (ja stvarno Dubrovnik smatram elitnom destinacijom)a ja to prijavim (pošto ne prijavljujemo svi kad nas neko pokrade) što će da uradi Hrvatska policija?
    Ako prijavis policajcu (koji je vidio cijeli dogadjaj, i stajao je 20m od mjesta dogadjaja) da iz vozila u pokretu (DU tablice) iz kontra pravca tebi pukla jabuka na sofersajbnu, on ce ti ispisati prekrsajnu prijavu protiv tebe za remecenje reda i mira, i jos ce te povest u policijsku ispostavu da das izjavu. Prstom mrdnut nece da javi patroli koja je bila km prije da zaustavi i legitimise vozilo radi prijave. Mjesto desavanja : Cilipi. Godina 2006-a. Mjesec : Jun.

Dakle, stoka svugdje kako god da okrenes, postoji. Kako ce se kome pojaviti koji oblik stoke, drugo je pitanje.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    671
    Thanks Thanks Received 
    672
    Thanked in
    445 Posts

Po prilogu sa RTCG-a ( jutros na jutarnji program ) reklo bi se da ljudi dolaze u Budvu da spavaju i na ulice.Sa Žabljaka Krsto Čabarkapa javlja da se narod ne može mimoić ulicama od gužve.
    Last edited by Markys; 12-08-13 at 08:11.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa u BD su puni smjestaji sto se toga tice.
    Ima naroda, al nema Crnogoraca kolko proslih ljeta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Draka View Post
    Pa u BD su puni smjestaji sto se toga tice.
    Ima naroda, al nema Crnogoraca kolko proslih ljeta.
    Ne slobodno, Draka...ove nas godine nema premnogo u Budvu

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Braco, nećemo banalizovati...nijesam ja tvoje riječi izvlačila iz konteksta niti banalizovala išta što si rekao pa mislim da nije fer ni da ti to radiš...rekao si u prvom postu da je bila nezadovoljna tretmanom u policiji, rekao si da je žurila jer je brod trebao da isplovi i da je bila bijesna....posle si dodao da su joj JEDVA dali zapisnik.... ali niej imala kad da čeka jer joj je brod isplovljavao....zato je morala malo da ih pogura...složiću se da su službe kod nas vrlo, vrlo spore, ali se nikako neću vjerovati da je IKO ignorisao problem i da NIJE HTIO da joj da ono što je sleduje... Da li je to ono što je bakica očekivala? To je drugo pitanje! Moguće da je očekivala da joj momentalno nadomjeste sve što je izgubila, na riječ....Da, vjerujem da nije htio da izađe, ni meni nijesu došli kući kad su mi bicikla kom 2 ukrali ispred vrata ali su me uputili kako da napišem prijavu i đe da je predam, onda su na osnovu te prijave napravili zapisnik i arhivirali moju prijavu...to je kod nas divljaka procedura koja traje nekoliko sati, nažalost...i naravno da mi je smiješno da jedna bakica insistira da cijeli svijet zbog njene nepažnje stane i još se toliko naljutila da nikad više neće doć...baš je mislila i inače je u Kotor došla rad Kotora a ne zato što je brod prolazio kroz Kotor...

p.s. evo sad pročitah ovaj post u vezi Engleza... ili tebe sve zapadaju neki neobično talični turisti da ih voziš , ili ođe ama baš ništa ne funkcioniše
    Što se tiče bakice završio sam diskusiju. Za nju je to bilo vrlo loše iskustvo, za CG loša reklama i to je to.

Što se tiče Engleza takve se stvari događaju i u Hrvatskoj, ali ja pišem o onome čemu sam ja jučer svjedočio. I vjeruj mi da ne pišem ni pola onoga što viđam po CG a što vam ne ide u prilog. Ima tu i pozitivnih stvari ali samo kritike mogu popraviti situaciju. Jučer su recimo gotovo svi s kojima smo bili u kontaktu pokušali pomoći. Netko je dao mobitel za poziv, netko ustupio tablet za internet, netko zvao nekoga svoga da im nađe smještaj, a radnik na benzinskoj ih počastio coca colom.... Ja ih više nisam mogao čekati jer nisu jedini koje sam jučer vozio, a oni nisu htjeli ostati bez riješenog smještaja pa su, nakon što sam im ja riješio smještaj za ta 4 dana, krenuli sa mnom nazad prema Dubrovniku. Inače plan im je bio ostati 4 dana u Budvi, 3 u Dubrovniku, pa su tako i rezervirali smještaj. O njihovom razočarenju neću jer nema smisla, ali što jedan pokvari ni deset drugih ne može popraviti.

p.s. Čitao sam mailove gazde apartmana. Čak im je obećao bocu hladnog vina i voće u apartmanu.

Page 156 of 715 FirstFirst ... 56106146152153154155156157158159160166206256656 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)