Meni opet nije jeftino.
all is worthwhile if the soul is not small .
Ako mislite na fb ono Low Cost putovanja,tu agenciju drži moj drug i nije prevara,sve ljudski i pošteno...![]()
Mogao bi mu rec da dodje na forum... Ili makar na fb stranici da stavi neko fino objasnjenje u dijelu info ili about jer bas nema nista pa dosta ljudi ne kapira kako sve funkcionise...
f6
Nije agencija registrovana vec rade ovako na divlje. Dosta su povoljni mozda zbog toga. Znam nekoliko sto su putovali, svi zadovoljni. Ali isti ti su bili lijenji da podju na sajtove dubrovackog i tiranskog aerodroma kao i na booking ili slicno. Prosli bi jos jeftinije
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
maroko u septembru je 480 e sa svim taksama i hotel sa 4* a na edreams.com cijena avio karte 600e plus jos kod nekih drugih agencija sam pitao nema sanse da moze biti to 480... stvarno ne znam kako al ajde
Nije direktan let vjerovatno
Najjace bi bilo da ti druge agencije kazu da ides s njima i da ce ti dobro bit.
pa cujes sta kazem da sam i sam trazio i da za isti period karta kosta 600e a kod ovih sve sa hotelom 8 dana 480
Možda nisi tražio na pravim mjestima ili vjerovatnije ni u pravo vrijeme?
Pošalji ti njima upit preko fejsbuka i traži detalje putovanja u inboks da ti dostave pa viđi odgovara li ti ili ne.
Da li ima nesto od ovih pustih obecanja za Ryanair kod na u CG?
Rekao mi je da se ubi od posla...
Koliko sam ukapirao,on trazhi jeftine hostele/hotele,povoljne letove iz Dubrovnika,iz Tirane itd. ,ima kontakte u drugim zemljama i mozhe da "spakuje" aranzhman kako odgovara putniku,uz neku min. zaradu...
Iskreno,nisam putovao preko njega,da bih dao informaciju iz prve ruke,ali po komentarima ljudi i tome shto mi je prichao,djeluje mi korektno...
jos nijesam vidio ni jednu ponudu dje je bio hostel...sve hoteli sa 3 i 4*
Moze li neko da mi objasni zasto let iz ciriha do podgorice kosta 450 franaka...
A isti taj let iz ciriha preko podgorice do nisa kosta 240 franaka???
Montenegro airlines at its finest...
Mogu li mi sto ako kupim kartu za ovaj do nisa a iskrcam se u pg? Da me ne budu zahebavali u povratku...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ako ko ima da ti posalje prtljag iz nisa ti iskoci
Biciklo u kufer i piči![]()
Je li ko skoro putovao sa Alitaliaom do Rima?Koliko se krece povratna karta?
Koliko sam vidio najeftinije su bile 119€ .
@bo8an - znam da je do Ciriha nedavno jedan moj drug isao za 240 E povratna karta, MA... Mada je uzeo kartu mjesec dana ranije...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jat danas kasnio 30minuta a je li moguce, jos 15min dok nerazumni ljudi izadju iz aviona, pih.
Koliko traje refundacije kod njih ? Kako to da ne mogu da rezervisu oni hotel i nadju prevoz no moram o svom trosku pa tobos refundacija ? ( Zbog njih sam propustio drugi tj konekciju a to su sredili ) mada nisam ja samo nego njih skoro 10oro.
Ljudi, treba mi pomoć. Letio bih iz Tirane u Ankaru Pegasusom karajem septembra, a onda se vratio iz Istanbula za Tiranu. Uglavnom, let za Ankaru je preko Istanbula.
Da li je iko letio Pegasusom iz Tirane, našao sam kartu za 100 eura sve ukupno (odlazak i povratak). zajedno s prtljagom i check-in fee. Da li ima još nekog troška, ili samo odem na aerodrom i dobijem boarding pass? Šta je online check-in, to nikad nijesam radio, nije me interesovalo, da li je to samo ako nemaš prtljaga?
I za ovaj let do Ankare preko Istanbula, čuo sam da kod low cost ne postoje vezani letovi, nego da valjda moram u IST da pokupim prtljag pa ga ponovo čekiram za Ankaru, da neće oni sami da ga ponesu, je li to tačno?![]()
Hvala svima na pomoći![]()
pa i nije bas. Ko agencija iz Srbije cijena za Maroko je oko 700-800e 8 dana
ali evo vidim mnogi ih fale tako da...vidjecemo neki drugi put![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks