Realno posle jednog pivab neces naduvat 0.2
Ma slazem se ja sa tobom, ali opet mislim da kad su u uniformi oni predstavljaju policiju, a ne treba ni da pominjem da kad god su u uniformi oni su malte ne na duznosti...![]()
Realno posle jednog pivab neces naduvat 0.2
Realno pijuci jedno pivo ili deset kvaris ugled policije i to je ono o cemu ja pricam kad kazem da ne treba da piju kad su u uniformi.
Jer niko nece da kaze da policajac pije JEDNO pivo, vec da POLICAJAC PIJE PIVO...
Sto se tice toga da li su na duznosti, kad su u uniformi moraju se ponasati kao da su na duznosti i oni to svi odlicno znaju...
Nece se oni napiti od jednog piva (sto je dobro jer su i naoruzani cak), ali jednostavno kvare sliku policije...
Cesto sipam na Vuk Petrol na Barutanu i svaki put vidim saobracajce sa pivusama ispred.
TAKUMI
Šta radi policajac u uniformi ako nije na dužnosti?
HOX TT
Napisase mi danas kod hotela City oni sa B klasom (PG-CK) kaznu za pojas
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Koliko se sjecam, ne smiju biti u uniformi, ako nisu na duznosti.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ni p-com ne smije da krade narod pa krade to sto moze.
E klasa je ova dva dana bila na nk tablice...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Crni mercedes evo nedelju dana ordinira na relaciji bioce.. 2x sam tuda prosao za nedelju dana i oba puta ga sreo kako ima zrtvu![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ja ga cesto vidim od Zlatice do Zabjela.
TAKUMI
Pasat TV AB 479 na vranjinu. Patrola cim se ukljucis sa puta od Sozine ka PG i posle toga jedno kilometar dva opet jos jedna. Pa jos jedna prije kruznog toka kod Vodovoda
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Nisi ti njega, ali vidio je on tebe.
TAKUMI
E clasa bila kroz sutomore zaputila se prema baru,garant je posla da vata na one kravine posle utjehe do ulcinja
PG-NK preserivaca 0, patrola 1 (na drugu trecu traku, dje se pjesak pravi)
Obzovica - A klasa P CT 001, nabrijani.
Markovici - Gnojf plavi...
Kroz BD ordinira skuteraš, nabrijan.
TAKUMI
Sozina
Mercedes E class
NK*AL219
Pozdrav za nju, uz pjesmu orkestra po zelji. :biggrin:
B clasa sto je obicno na relaciji 13 jul-bioci sto je bila na table PG*EE702 sad je na PG*CK 874 (cini mi se da bjehu ti brojevi)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks