Pa valjda je poenta "bankine" da bude sto jaca?
Ova prica o motoristima... Samo da su zdravo, nijednog Mi nije zao kako manijace i ugrozavaju druge ucesnike u saobracaju.
nama je ovakva bankina rascijeoala citavoga boxera uzduz...ne znam jesu li je ikad odvojili od kombija ili je tako bacen
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Pa valjda je poenta "bankine" da bude sto jaca?
Ova prica o motoristima... Samo da su zdravo, nijednog Mi nije zao kako manijace i ugrozavaju druge ucesnike u saobracaju.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
@ Cena, poJenta jeste da bude jaca, ali ima standardi koji treba da se postuju...
@fabi, ovakvu Sam danas vidio kod vidkovca kad se dolazi iz pg, samo tamo i skoro nigdje vise... Jesi li sigurna da je ova iz sudara ovakva bila? Mozda se pri udaru odlomio ovaj kosi dio...
Kako koja...
Pa tose p. je ovako poginuo. Udarili su po sredini bankine, ona se prelomi od udara pukne,tada pocne auto da se nabija na nju
f6
Bankina ne moze da se slomi, pogledaj par postova iznad.
Da se malo podsjetimo nekih stvari posto vidim da mnogi brkaju pojmove:
U bankinu je NEMOGUCE udariti i takodje je NEMOGUCE prelomiti BANKINU jer BANKINA JE ZEMLAJNI ILI SLjUNKOVITI POJAZ DUZ IVICE KOLOVOZA (a ne ograda kraj puta, kako mnogi misle i govore).
BANKINA:
Na BANKINI se nalazi ZASTITNA (odbojna kako je ko zove) OGRADA (koju vi nazivate bankina), i ostali znakovi.
Zastitna ograda ima funkciju da sprijeci iskliznuce vozila sa kolovoza, odnosno prihvati i zadrzi vozila skrenuta sa kolovoza.
ZASTITNA OGRADA:
Hvala lepo.
Kad se kaze BANKINA, misli se na ZASTITNU OGRADU.
TAKUMI
Ja sam bas na ovome putu kod Savnika primjetio da se skoro svaka KAKOGODJENAZIVAMO zavrsava ka dolje. Odnosno da nema ostre zavrsetke.
Takodje ih je i na ovome putu masu udaranih i unistenih od zimus.
Kad se kaze BANKINA zna se sto je BANKINA i ona NIKAKO ne moze bit ZASTITNA OGRADA jer je to sasvim 10-ti pojam.
Kad se kaze BMW, misli se na MERCEDES? NOT
Kad kazem NE to znaci DA Je kasno za sve.
Goca Trzan.
Isti ku*ac drugo pakovanje
Juce na Grobniku:
![]()
TAKUMI
Kako kažu ameri..... "It will buff out!!"
Jos je i hauba iskocila, preventivno...bice zanimljiv popis djelova...
f6
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks