ovo je vec negdje bilo al nije s gorega ponoviti :lolblue:
![]()
4 utakmice = 5 razlicitih postava, 2 crvena, prakticno ni jedna ozbiljna prilika stvorena i pored ta dva postignuta gola. Oce da igraju Evropu, a pojacavaju se iz Siraka o.O
Makar su se trudili, pa mi nije mnogo zao. Jbg, ne umiju pa ne umiju.
ps. Scepovic ? Drvo.
ovo je vec negdje bilo al nije s gorega ponoviti :lolblue:
![]()
Who let the dogs out
A nama s jeftinijim kartama... što je fora sa drvetom i Šćepovićem?
Намјерно Другачији...
Zato sto je veliki tehnicar
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...93127510_n.jpg
http://s.tf.rs/2013/08/07/Milos-Radi...o-Scepovic.jpg
Radisavljevic (KIMI) : Nisam agresivno skinuo traku,Marko i ja smo drugari,sam je dao![]()
A i ova je dobra
![]()
hahahahahah kako se krenulo sa scepovicem, sto napravi drva sam od sebe![]()
Who let the dogs out
E doslo vrijeme da nam narko dileri i ljudi koji su pola zivota u zatvor proveli dijele pravdu....
Inace ovo sto se Scepanovicu desilo je prava bruka i sramota za cijelu Srbiju, dozvoliti Kimiju da preskoci ogradu a da policija samo nijemo gleda sto momak radi, a ako se sjetimo i samaranja Markovica kuku nama, da je jedan umnobolni imbecil ovo radi bruka za cijelo drustvo...
Kako se ovaj dinamo isprda sa serifom. Tacno se vidi kolika je razlika izmedju Dinama i svih nasih klubova, jedini klub sa nasih prostora a da radi odlicno i posluje. Da ima vise brace Mamica
red je makar post da se napise danas o Mladosti
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Ima li sastava? Igra li Marko Marin?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Nesto ne vjerujem da ce biti pun stadion .. Opet ponavljam hvala ekipi Mladosti na svemu do sada prikazanom !
BISOGNA VINCERE !
Vojvodina trenutno dere Bursu u sred Turske 2:0
Imaju solidan tim i izgleda da imaju i veliku želju. Ako nije Bata uspio dako sin uradi nešto. Ako prođu, ko može da im dođe u sledeće kolo? Mislim da bi trebali bit povlašćeni zbog Burse?!
bogomi Voša je odigrala odlično prvo poluvrijeme...e sad slijedi crvena zvezda
p.s jel sjutra žrijeb ?
Da sjutra zrijeb
Podgorica Podgoricanima!
Simon u Voši,to nije loše pa možda i naprave nešto
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
A kako nece sporo sa ovom ragom od Milijasa jbt covjek konstantno kasni i naprijed i pozadi, ukopa ih....
penal
edit: e jebo ih pas smotane
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
A makse....
jadno jadno jadno !!!
milijaš napolje !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks