Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Meni čak Isla i Naingolan nisu neka vrhunska pojačanja, ako ćemo pravo. Dobri igrači, ali nije to ta klasa. Prava stvar bi bili Zuniga, Hernanes i Sančez.
AS: "Kaká bi mogao da se vrati u Milan, sve je moguće"
Još bi nam samo ovo trebalo. Priča koja se proteže evo već 3 godine...
Imamo tim koji je u fazi formiranja, sa mladim igračima, a Kaka se nikako ne bi uklopio u taj koncept.
Не'рно болсесни!
Samo zamisljam za deset godina ovako stoje Saponara, Poli i Montolivo. Not.
![]()
Ševa kao da ne stari ***** ti.Ljubav moja nikad prežaljena,oteta.Isto kao i Kaka.
Raise my hammer,take my aim
juve cak i u americi zasticen ko polarni medjed.
koju glupost od penala im svira sudija, sve je smijesno...
De Ceglie?! Je li moguce, oce li pocerat ovog lika vise, ne mogu ga gledat'!
Sto im je radio Riki maravilja cijelu utakmicu. :lolblue: Mrceni Bonuci ima da ga sanja a i Kjelini. Bolji Inter masu, bas sam se iznenadio kako su gazili Juventus iako su igrali bez Kovacica.(cio turnir bez njega prosao zbog povrede)
Pricao sam vam vec o Patriku Olsenu, Dancu, 19 godina (isto godiste kao Kovacic). Pa taj mali odusevljava, nevidjena inteligencija, tehnika, sve ono sto jedan igrac sredine terena treba da ima! Prvu utakmicu protiv amatera sam ga snimio i sve sam se plasio da Macari nece da ga forsira ali prevario sam se jer evo igra, i to bez greske. Pas nije jos pogrijesio. On, Kovacic i Guarin na sredinu, ne moze bolje!
Mislim da ovog nema sanse da prodaju jer su se na toliko gresaka, vise, naucili!![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jeste li provalili da su desnjaci sutirali u njihovu lijevu, a lijevaci u desnu bice im tako reko Conte
Allegri: "Nadam se da će Galliani donijeti poklon krajem avgusta!"
Svakog avgusta ista priča...
Не'рно болсесни!
Jedva čekam da počne Serie A. Ova sezona će da bude mnogo interesantnija od prošle...
Baš neće, jer će Juve to da glatira lakše nego prošle.
Jel zavrseno sa Hondom?
Tu es mon héro!
Tuttosport: Honda ha firmato!
Prema ovom listu, Honda je već potpisao četvorogodišnji ugovor, po kojem će godišnje primati 2 miliona i 750 hiljada eura. Japanac bi trebao biti u kombinaciji za četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.
Не'рно болсесни!
Svaka cast Vidalu ali dje ces na Guarina druze? :twist:
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks