pogle mu zimske :dread:Originally Posted by Archi;3396215
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/607/8i1y.jpg/"
Koliko su dvojke dobra auta govori cinjecina da od svih udesa ovog ljeta u pola je ucestvovala upravo dvojka.
Last edited by An0n1mUs; 06-08-13 at 11:36.
Duje su lamine.
TAKUMI
Pa ne kazem ja da su to dobra kola, nego ocu da kezem da nesto sto je vw proizveo prije 30 god bolje radi nego pola auta starih tu do 10 god. Sto govori dosta o vw i kvalitetu izrade. Ista prica je i sa golfom 4. Auto smrti nema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Otac mi ima cetvorku. Od kad je ima nzm je li sto popravljao na nju sem sto je mijenjao ulje i punio goriva. Drugo cijeli trap je celicni, nema nista aluminijuma, sto je za nase puteve i rupe ekstra. Udobna, di je crveno, ide super. Znaci kompletno auto, a opet staro 10 god. I pitaj bilo gojeg mehanicara za cetvorku, svaki ce ti rec najkompletnije auto za nase puteve.
Pa da vidi se posebno na ovom zadnjem testu gdje je S8 najbrzi auto,dje je tu vw?
Voze ih 90% ljudi koji nemaju ni za sta bolje i zato sto ih mos uzet za 500e,90% dvojki nema uopste opreme tako da se tu nema sta kvarit ali smijesno je to preruzno auto pominjat
Cus golf iv....jedini koji mi se svidja je onaj sofrov dizel,ostali su tranje teske,ukljucujuci svaki gti
Pa da voze ih ljudi koji nemaju za nista bolje, ali nije to poenta, ni u jednom trenutku nisam napisao da su to dobra kola, vec da su to vw kola stara 30 god a da rade bolje nego pola novijih kola starih do 10 god. Ocu da kazem da nemaju smrti, tj da su jaka i izdrzljiva, a ne da su dobra.
Ne ne, pogrešno kapiraš mentalitet ljudi. Dobro je ono što niko nema, a ono što se dokazalo kao dobro u stvari nije dobro, jer ga svako ima i kako može biti dobro ako ga svako ima.
To što recimo Golf svaku svoju seriju ima prodaju među najvećim u Evropi može sam oda zahvali ljudima iz CG, SRB i Bosne koji kupuju svake nove serije dirketno iz fabrike....
Svako je auto za nase puteve,samo zavisi kako ga koristis,e sad sto je nas narod navikao da nista ne ulaze u auto to je druga stw,ima slucajeva dje su u auta sipali pregorelo ulje i isli dugo dugo tako
Ocigledno se slabo razumijes u auta. Golf 4 ima celicne trapove, dok npr pasat 5 ima aluminiske, zato iako je pasat noviji ima vise problema sa trapovima, jer na nase puteve ima dosta rupa pa brze propadaju, dok su na golfa cetvorku celicni. Pozovi bilo kojeg mehanicara da ti potvrdi.
Sto je ocigledno?
TAKUMI
dvojka je odlican auto, vidis da se I dan danas vozi I sve ti je jasno.
niujedne mi gace lastike nema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks