Jankovica krs Daimler P CT 001. Smrtonosan!
Koji bezobrazluk... Umjesto da policije sluzi da normalizuje saobracaj, oni jos podsticu vozace na brzu voznju samo da bi ih kaznili...
Eto kakvi su ljudi... No coment.... :mad:
Jankovica krs Daimler P CT 001. Smrtonosan!
TAKUMI
Kakav BOLAN dajmler?
Bijo si poziw koi se neodbija
TAKUMI
A, taj.
Onaj jedan jedini što imaju u mup Cetinje.
Vazda sam srećan kad vidim to auto, znam da ih više do BD/PG teritorije neću gledat.
Kako ne, tuda patrolira i P PG 172/173, E, Passat...
Nikad nisi siguran.
TAKUMI
A imaju i neki auto na kojem piše komunalna policija...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Eto o tome pričam.
A oni kako su crni iz toga mercedesa, za 5 preko me zaustavljaju.
Ja obicno prodjem dosta rano tuda,oko 05.00 pa obicno leze na sred kruznog ili onamo posle kruznog iza one lijeve krivine,al obicno me ne diraju
pasat kod sozine nabija zesci pazar,kad sam krenuo za ulcinj zaustavio pasata iz srbije,sad kad se vrnuh seat toledo i a4,masala
Juče na kružni kod Lakovića, na izlasku prema Osmanagiću, zaustavio se u lijevoj traci neki stranac sa BMW 1-com, da pita neke ljude kuda da skrenu... Odmah se pored njega stvorila B klasa sa rotacijom... Što rade... Strance posebno vole...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Juce put NK, dje pocinju 3 trake posle ostroga, Merc E class, NK AL 219, pretece me volvo neki na strane table, kad oni pored mene posle min, i vidim zaustavili ga...
PRESERIVAC na pravac u Zetu pored Kipsa. TV AB 719 zatim patrola na raskrsnicu kod sozine
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Danas na Zabjelu. Ul 4.jula
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Od Bara do Jaza nema policije,ni presetaca..a za usput javicu![]()
Rano im je, što da ustaju kada se nabucaju salate zelene kada god da izađu...
Bez-alkoholno pivo ih vadi iz ove situacije.... Nemas se sto zalit...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Mozda nijesu na duznosti, zamisli?
Sve i da nisu na duznosti u uniformi su. A ako su u uniformi prestavljaju policiju ne bitno da li su na duznosti.
Cak sam siguran da bi im komandir drzao lekciju sat vremena da ih vidi u uniformi da sjede i piju pivo.
Ja bi ih odma lupio po plati koja im je i tako jadna pa bi vidio bi li onda pili u uniformi?
Svaka iole normalna firma vodi racuna o tome kako im se radnici ponasaju i mimo radnog vremena, narocito ako nose radnu uniformu, voze sluzbeno auto i slicno, jedino nasa policija lagano sjedi u kafani i pivo ispija...
Dam glavu da su nakon pica sjeli u auto da voze...
Braco Moja, ala su vam ovi policajci trn u oku sto je to (;
Iskreno meni nisu trn u oku, nije da ih volim nesto, ali nisu mi ni trn u oku... Osim saobracajaca u Herceg novom koji su posebna prica al to nije ni bitno...
Trn u oku mi je ta njihova bahatost, to sto sjede u uniformi i piju pivo a ne bi smjeli to da rade. Uniforma cini policajca, tako je vazda bilo.
Bar po mom misljenju dok su u uniformi trebalo bi da daju primjer drugima, dok nasa policija kad je u uniformi ponasa se obicno gore od svih ostalih...
To pivo nije neka strasna stvar, ali moras priznati da na toj slici ipak nesto ne stima, jel da?![]()
Ja ne znam sta je cudno da popiju pivo i u uniformi kad su van duznosti. Takodje ne znam ni ko ne vozi to poslije piva-dva, ako vec ima taj luksuz. Popij i ti jedno, opusti se malo (:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks