Živa istina ovo za Mirka, on kao da pjeva ringe ringe raja ili tako nešto.
Živa istina ovo za Mirka, on kao da pjeva ringe ringe raja ili tako nešto.
Bijo si poziw koi se neodbija
Lebala ve himna. Ne rodi se svako sa sluhom za muziku.
I nema te pjesme koja prija uhu godinama. Meni je himna bila apsolutni summer hit 2006. godine, ali danas uhu prijaju neke druge stvari.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 02-08-13 at 19:07. Reason: Dje su fakn autocenzori?!
Počelo trebovanje za “Vembli”, cijena karte 52 eura
Sva zainteresovana pravna i fizička lica od 1. do 25. avgusta mogu rezervisati karte za kvalifikacioni meč sa Engleskom, saopšteno je danas iz Fudbalskog saveza Crne Gore.
Cijene ulaznice za meč, koji se 11. oktobra igra na "Vembliju" u Londonu, za navijače iz Crne Gore iznosi 45 funti (52 eura).
Zahtjev za nabavku ulaznica, koji mora sadržati lične i kontakt podatke naručioca (telefon i e-mail), treba poslati faksom na broj: +382-20-445-601.
Interesantno je to što nam Savićević dovodi toliko Srba, a za vrijeme SiCG je bio u velikoj svađi sa FSS i FSSiCG (zbog velike neravnopravnosti u fudbalskom savezu )
Onda bi bilo OK da dovede pola Srbije
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 4 Beta
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Meni je nekako bitniji rezultat utakmice nego ko pjeva himnu, ne znam za vas.
Deserve's got nothing to do with it.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/velimirovic-na-malti
jel moguće da je toliko loš pa je samo u amaterskoj ekipi moga nać angažman?
Je li moguce da niko ne pominje da je Simon potpisao za Vojvodinu ?
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Je li to zvanicno? Ja sam citao da se nesto dogovara sa Partizanom.
Juče je neki od direktora Vojvodine reka da zasad od toga nema ništa i da nije baš realno...
To vi je 100 %![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Izvor DN :
Milos Krkotic danas boravi u Groznom kako bi se sa tamosnjim klubom Terek dogovorio u vezi prelaska.
Drinčić upravo ušao u igru protiv Lokomotive.
Sa srecom, on ce nam biti prijeko potreban za mjesec dana.
Bakic predstavljen u Fiorentini.
Bakić predstavljen: Opravdaću povjerenje i naučiću italijanski jezik
I to je dobio osmicu na ***** ga nosam
![]()
Mislim da je ova vijest mnogo važnija nego što se na prvi pogled čini. Velimirovića sam dobro zapamtio iz Petrovca prije par sezona đe je branio fenomenalno. Pa gotovo da je svojim odbranama držao Petrovac. Zatim je prešao u, istina loši, ŁKS Łódź a i tamo je, po riječima tadašnjeg saigrača Kašćelana, dosta zicera skidao i bio prvi golman. Kako je klub ispao iz Ekstraklase preselio se u bugarski Etar đe nije dobijao šansu (interesantno je da je branio na četiri utakmice a nakon toga ni na klupi). Ovim praktično gubimo potencijalnog reprezentativca, a pozicija golmana nam je veoma osjetljiva. Trenutno jedino je stabilan (?!) Bonja. Zasad brani u Tomsku. Blažić mijenja klub svake neđelje i izgleda da je potpuno propao (mislim da je sad u drugoj kiparskoj ligi). Poleksić se vjerovatno ni sam ne sjeća kad je zadnji put branio. Imali smo opciju Giljen jer je bio dugo vremena standardan u Nacionalu i onda se odjednom preselio na klupu. Raskinuo je ugovor i još uvijek je bez kluba. Nimalo vesela situacija. Imamo dva ekstratalenta (Petković i Kordić), ali to nam trenutno malo znači jer su nama alternative Božoviću potrebne sada.
Valjalo bi da potpiše jer samo odlaskom iz Dacije u neku jaču ligu može biti konkurentan za reprezentaciju koliko god nam ta sredina bila stara.
Kad smo već kod igrača sredine terena mladi reprezentativac Bojan Sanković (iako ima samo jedan nastup) prešao iz Mladosti u Újpest. E ako me išta nervira to je kad neko odavde pređe u mađarsku ligu. Em što pođu za neku siću. em što je liga sumnjivog kvaliteta, em što uglavnom postaju rezerve iako nijesu ništa gori od domaćih igrača, a veliki sam skeptik u stručnost tamošnjih trenera (sličan utisak imam i kad je poljska liga u pitanju, mada u manjem obimu). Na kraju krajeva, Vojvodina je razbila Honveda što je dovoljan pokazatelj "kvaliteta" lige.
P.S. Loša vijest kad su alternative na poziciji štopera u pitanju. Mijuško Bojović presjedio na klupi Beverena oba prvenstvena meča.
Last edited by amnesiac; 06-08-13 at 01:50.
Dick Laurent is dead!
http://www.cdm.me/sport/fudbal/dordevic-u-tventeu
Mislim da bi Holandija bila najbolji izbor za napredak.
Dick Laurent is dead!
Zenit opet ništa neće napravit. Sve nabudženi igrači koji mozga nemaju. Ovo bi dobro bilo, u Tventeu bi konstantno nastupao vjerovatno.
Brnovic porucio Beciraju da se izbori za minutazu ili pronadje drugi klub jer ga u suprotnom nece pozivati.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks