Page 85 of 992 FirstFirst ... 357581828384858687888995135185585 ... LastLast
Results 2,101 to 2,125 of 24778

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pored ovoliko strucnjaka, krim-tehnicara, vjestaka, analiticara i ostalih doktora iz struke odje, policiji je dovoljno da svrati na ovaj forum, iscita 3 strane i rijesi slucaj.
    Druga stvar, ruku na srce, vozaci motora iliti motori su jako bezobrazni, neodgovorni kako prema sebi tako i prema drugome, bahati, preticu sa desne strane (kolika mi se puta desilo, i onda se cimnem, jel, jel'te, zadnje za ocekivati da ce projurit' pored tebe desnom stranom i zamisljam sto bi bilo da je pao a ja ni luk jeo ni luk mirisao, razne mi stvari dolaze na um kako bih mu presudio), preticu preko pune, prave pometnju u saobracaju, ne postuju pravila istog, itd itd, mog'o bih do jutra da nabrajam. Ajde sad neka neko se neko nadje da kaze kako sve ovo nije tacno i da malo isprosipa svoju pamet i da brane motoriste (98%njih) kako su divni, bajni i kako postuju propise, kako su mala auta kriva za sve sto im se desava. Bezobrazluk.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A milije vam je pricat price no leba jest...
    Aoooooooo to sto je bilo to jutro znaju oni i ponijeli su to sa sobom, sve ostalo su nagadjanja i rekla kazala...
    Pustite djecu da pocivaju u miru...

A iz ovoga kao i iz svih prethodnih slucajeva niko pouku naravno nece izvuc, jer svi su "neunistivi, najbolji vozaci, trkaci" do jedne sekunde...
    ...divlje kose, tamna oka dva
    cvijet bez korjena
    ples je sve sto zna...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Pored ovoliko strucnjaka, krim-tehnicara, vjestaka, analiticara i ostalih doktora iz struke odje, policiji je dovoljno da svrati na ovaj forum, iscita 3 strane i rijesi slucaj.
    Druga stvar, ruku na srce, vozaci motora iliti motori su jako bezobrazni, neodgovorni kako prema sebi tako i prema drugome, bahati, preticu sa desne strane (kolika mi se puta desilo, i onda se cimnem, jel, jel'te, zadnje za ocekivati da ce projurit' pored tebe desnom stranom i zamisljam sto bi bilo da je pao a ja ni luk jeo ni luk mirisao, razne mi stvari dolaze na um kako bih mu presudio), preticu preko pune, prave pometnju u saobracaju, ne postuju pravila istog, itd itd, mog'o bih do jutra da nabrajam. Ajde sad neka neko se neko nadje da kaze kako sve ovo nije tacno i da malo isprosipa svoju pamet i da brane motoriste (98%njih) kako su divni, bajni i kako postuju propise, kako su mala auta kriva za sve sto im se desava. Bezobrazluk.
    E vidis to sam primijetio da rade samo neizivljena omladina,trebaju da uzmu za primjer ove strance sto dolaze kod nas na motore,prosto ih je milina srest na put.Svi voze po propisima i bez ugrozavanja saobracaja a zna ih bit grupe po 20+,al ovim nasim trkacima je bitno da ih vide kako su proleceli na zadnji i kako pice 200+.Cast izuzecima kojih je vrlo malo

Quote Originally Posted by Zlobnica View Post
    A milije vam je pricat price no leba jest...
    Aoooooooo to sto je bilo to jutro znaju oni i ponijeli su to sa sobom, sve ostalo su nagadjanja i rekla kazala...
    Pustite djecu da pocivaju u miru...

A iz ovoga kao i iz svih prethodnih slucajeva niko pouku naravno nece izvuc, jer svi su "neunistivi, najbolji vozaci, trkaci" do jedne sekunde...
    Ziva istina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    E vidis to sam primijetio da rade samo neizivljena omladina,trebaju da uzmu za primjer ove strance sto dolaze kod nas na motore,prosto ih je milina srest na put.Svi voze po propisima i bez ugrozavanja saobracaja a zna ih bit grupe po 20+,al ovim nasim trkacima je bitno da ih vide kako su proleceli na zadnji i kako pice 200+.Cast izuzecima kojih je vrlo malo
    E da je samo omladina, no vidim i panjate od 40 god da se tako ponasaju.

A slazem se za strance, vozio sam iza jedne grupe od 8 motora, kakva je milina bila to gledat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Stranci su totalno druga prica. Ili idu sredinom kolovoza i ponasaju se kao normalni ucesnici u saobracaju, i postuju propise i mozes da ih preteknes u suprotnu traku, ili se jednostavno ljudski sklone, daju signal da ih zaobidjes.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by TroonChica View Post
    Ovi u kola rijetko obrate pažnju na motor, a i kad nas vide redovno nam ulijeću kao da mi možemo magično kroz njih da prođemo.. ali eto makar ovo što je do mene sam odradila,a to je obavezno oprema sva.
    Izvini, za ovih 17 godina koliko vozim auto, nijesam mogao izbrojat kolicinu izljetanja i ulijetanja od strane vozaca motora, sto po Srbiji, sto po CG. Neke cak i nisam ni vidio u retrovizor kako su sumanuto proljeteli, i tek kad cujem kad prolijece pored mene skontam da je negdje motor. Jedino gdje sam vidio da vozac automobila pravi sr*** vozacu motora jeste prikljucenje na put, kad se automobil ukljucuje a da vozac ne konstatuje ili ignorise motor. I to sam vidio jednom.

Kao sto neko rece, kad se "nasi" vozaci motora ugledaju na ponasanje "stranih" vozaca motora, ocekujem mnogo manje sr****. Od vozaca motora ocekujem da vozi motor po propisima kao sto se vozi automobil, a ne da vozi paralelno uz auto i salta iz trake u traku preko linije razdvanja traka; da je vidno obiljezen - dakle da upali prokleta svjetla; i da postuje proces signaliziranja ostalim ucesnicima u saobracaju.

Ne kazem da ti tako ne radis, kazem i tvrdim, da mnogi vozaci motora uopste izbjegavaju propise - i poslije citamo koliko je vozaca motora palo, povrijedilo se ili najcrnije - poginulo.
    Crna Gora je za uzivanje, ali mnogi uzivanje podvode pod divljanje. I tu smo gdje jesmo glede saobracaja.
    O&O
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    Izvini, za ovih 17 godina koliko vozim auto, nijesam mogao izbrojat kolicinu izljetanja i ulijetanja od strane vozaca motora, sto po Srbiji, sto po CG. Neke cak i nisam ni vidio u retrovizor kako su sumanuto proljeteli, i tek kad cujem kad prolijece pored mene skontam da je negdje motor. Jedino gdje sam vidio da vozac automobila pravi sr*** vozacu motora jeste prikljucenje na put, kad se automobil ukljucuje a da vozac ne konstatuje ili ignorise motor. I to sam vidio jednom.

Kao sto neko rece, kad se "nasi" vozaci motora ugledaju na ponasanje "stranih" vozaca motora, ocekujem mnogo manje sr****. Od vozaca motora ocekujem da vozi motor po propisima kao sto se vozi automobil, a ne da vozi paralelno uz auto i salta iz trake u traku preko linije razdvanja traka; da je vidno obiljezen - dakle da upali prokleta svjetla; i da postuje proces signaliziranja ostalim ucesnicima u saobracaju.

Ne kazem da ti tako ne radis, kazem i tvrdim, da mnogi vozaci motora uopste izbjegavaju propise - i poslije citamo koliko je vozaca motora palo, povrijedilo se ili najcrnije - poginulo.
    Crna Gora je za uzivanje, ali mnogi uzivanje podvode pod divljanje. I tu smo gdje jesmo glede saobracaja.
    O&O
    Ja kažem samo što se meni i momku dešavalo i što se dešavalo našim prijateljima koji normalno voze motor,a ima u CG i ljudi koji normalno voze. Naravno da ima i ovih drugih koji užasno voze, moja priča se i najviše odnosi na druge vozače motora koji nemaju opremu i još sumanuto voze, samo sam naglasila da uz to još i ljudi u kola često ne obraćaju pažnju, posebno kroz grad. I još što ođe vrlo malo ljudi stvarno umije da vozi sportski motor, a dosta ovih problematičnih vozača imaju upravo sportske motore
    Last edited by TroonChica; 03-08-13 at 14:21.
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

Evo ja sam vozio motor 2g (XTX 660) i to sve ok i normalno kroz grad. Samo gas prva druga i popustim odmah i normalno ostatak. Samo kad sam isao put kotora stisnem i u dg na onaj "autoBAN" ostatak po propisima eventualno nekad 15-20 preko. I u sred NK idem normalno, neka dronfulja vozi merca kuca por, ne gleda, prolazi kroz crveno i ja brenzu, dize se zAdnji tocak i pocinje da bjezi u stranu motor i stajem gumom tacno uz vrata. Ja je psujem ona pokazuje ***** i ode. Ja za njom nogom u retrovizor i pa pa kurvo raspadena. I jos sam jednom imao slicnu situaciju isto zena, ali ne zna pravila raskrsnice. I izlece i da nijesam manervisao cao zdravo

Sent from my TELEFON using TETRAPAK

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

motoristi ovdje tesko kapiraju da je njihova glava vaznija od toga sto su imali prednost...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zali boze momka,ali nasi vozaci motora stw ne obracaju paznju,ja iskreno sam poceo uveliko da obracam paznju na motoriste,posebno od kako sam odlucio da kupim jedan.Ali stvarno kakvih penala ima to je nerealno,preticanje kolone i to ide prakticno po liniji jer iz suprotnog pravca idu auta,ocigledno se oslanja da ce se neko pomjerit u stranu i samo je pitanje kad ce ih neko udarit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zipa ovo, kolona od Jaza do BD. 2 na sat. Iz suprotnog busevi, kante...i pretice nas sve momak na motor, bez kacige, na motor cura isto, i ona bez kacige. Pravi osmice, pretice lijevo, desno...i onda kuku nama poginuli su kako su bili dobri.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa o tome i pricam vili,sto ovi nasi seljaci(cast izuzecima) nisu ni za biciklo a kamoli sta drugo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Meni je iskreno, najveća frka kad mi se motor zaglavi iza mene, naročito kroz grad.

Ne znaš đe će, sklanjaš se, kočiš kasnije da te ne preleti.

A za preticanje s desne strane bih metak u čelo stavljao. Kako ne kapiraju ti ljudi da moš obilazit šahtu, mačku, što god? I onda odeš malo desno i ćao, završiš u zatvor zbog debila.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Ograda prosla kroz cijeli auto ? ?? Cek, je li ograda tu da probija automobile, ili su autmobili takvi da ne mogu da zastite putnicku kabinu ? Ajde sto je fiat, ali mi je nepojmljivo da ograda prodje kroz auto, umjesto da se guzva....
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    938
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

a to su strucnjaci iz Vijesti ...

ovdje se nidje ne vidi da je sina probila korz soferku
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Vidi se da je probila ispod sofersajben i izasla na zadnji kraj... Mnogo bitno je li kroz ili ispod. Cim sam vidio sliku znao sam da ce suvozacu falit nesto sa desne strane...
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Ograda prosla kroz cijeli auto ? ?? Cek, je li ograda tu da probija automobile, ili su autmobili takvi da ne mogu da zastite putnicku kabinu ? Ajde sto je fiat, ali mi je nepojmljivo da ograda prodje kroz auto, umjesto da se guzva....
    Standardni putnički auto nije bullet-proof... Trend u svijetu je da se prave putni znakovi, rasvjeta, itd, koji pri direktnom udaru popuštaju i ne nanose teške posledice putnicima u autu... Bio je čak i test ovakve bandere za rasvjetu čini mi se na TopGear, ili Fifth Gear...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ova ograda bi prosla kroz bilo koji auto.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ka da je bitno sad bi li prosla ili ne, zena je nagrdjena jbt, ruku su joj amputirali... Sto je ovome narodu, kako voze ovi ljudi, sto se ovo desava...

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,742
    Thanked in
    1,573 Posts

Dobro je kad su oni stavili bankinu da te sprijeci da ne izletis u... Livadu?
    f6

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mora da je vozac zaspao...Zali boze ovoga naroda,pa ja stvarno ne mogu da vjerujem da se ovaj narod ni malo ne alaverti,pa kolko je bilo samo udesa u ove 2 mjeseca?cini mi se vise no cijele prosle godine...

Page 85 of 992 FirstFirst ... 357581828384858687888995135185585 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)