Page 153 of 715 FirstFirst ... 53103143149150151152153154155156157163203253653 ... LastLast
Results 3,801 to 3,825 of 17863

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jah vala....a i Havaji puno para prave.

A ja ću da ti kažem dje smo:
    NA 3% BOLJE NEGO PROŠLE,NAJBOLJE SEZONE!
    Pa ti plači, ili se raduj-volja ti....
    Čestitam Perastu i Boki uspješne radove... baš mi je drago da je "Morsko dobro", koje izaziva podijeljene ocjene kod mještana, završilo te radove na rivi u Perastu, i da će uskoro zavrišiti i druge slične....cilj je da dovedu te bogate goste sa kotorskih kruzera da obidju još nešto, osim kotorskih zidina-Starog grada.
    A to se čini otprilike ovako-divna riva, vrhinsk restoran, dobra diskoteka sa oldtime i klasik rok muzikom-i tako do 24:00-01:00, pa nek se vrću na kruzer da spavaju, posle nezaboravne večeri...a mogu odlučiti i da ostanu jednu noć, jer ako im se svidi-biće kako bogatuni hoće.

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 26-07-13 at 15:50.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    2,540
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Bio sam danas na sat-dva u Sutomoru. Uhhh...
    Razmišljam, meni bi nedelju dana koje bih tamo, recimo, morao provesti bila teška kazna. A opet, tamo vidjeh gužvu i mnogo srećnih lica. Ne mogu reći da su restorani prepuni, ali daleko od toga da zvrje prazni.

Thanks Thanks Given 
    4,237
    Thanks Thanks Received 
    8,158
    Thanked in
    3,117 Posts

Standardna sutomorska papazjanija, dje je krevet 1,99 eura, a leskovacki rostilj na svaki cosak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Devet prijava za nelegalni ribolov na Skadarskom jezeru
    02. avgust 2013.
    Share

U julu tekuće godine na prostoru Nacionalnog parka Skadarsko jezero podnešeno je devet prijava za pokretanje sudskog postupka protiv dvanaest lica zatečenih u nelegalnom ribolovu.
    Tokom inspekcijske kontrole privremeno je oduzeto : 45 mreža , 4 plovnih sredstava, 4 VBM , 2 podvodne puške , 1 agregat , 2 ronilačka odijela , 3 komada peraja , 3 disaljke, 3 maske , 3 komada tegova , 1 sonda , i 36 kg ribe , saopšteno je iz PR službe Javnog preduzeća Nacionalni parkovi Crne Gore.
    Takođe su u toku mjeseca jula evidentirane dvije nelegalne promjene u prostoru u reonima na lokacijama Virpazar i Tanki rt.
    U narednom mjesecu, iz Službe zaštite NP Skadarsko jezero , najaviljeno je inteziviranje kontrole vršenja nelegalnih aktivnosti u sardnji sa pripadnicima Granično plovne policije i nadležnim inspekcijskim organima zaduženim za kontrolu nelegalnog ribolova, prevoza turista, nelegalne gradnje , eksploatacije pijeska i drugih vidova devastacije prostora nacionalnog parka .
    U JPNPCG navode i da je broj prodatih ulaznica u NP Skadarsko jezero, za period od 01. do 30. jula tekuće godine u odnosu na isti prošlogodišnji period veći za 38,6 odsto, a po tom osnovu prihod ostvaren od prodaje ulaznica veći je za 39,8 odsto .
    Kapa dolje inspekcijskim sluzbama ovoga ljeta po lokalima i onima koji privatno izdaju krevete i objasnjavaju da su rodjaci dosli u posetu. Ulazak u Nacionalni park Skadarsko jezero naplacaju po 4 eura i za to se daje uredan racun, za krstarenje brodićem ipak treba napomenuti osim ako se krstarenje ne pocinje sa Plavnice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/britan...-clanak-142340
    Mislim da ovaj malo laze za mito, ovi nasi kompleksasi kad vide nekog sa zapada, utronjaju se. Ako laze, tuziti ga.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

evo sad čuh Žaarka Radulovića, veli da će ove godine 30% prihod od ljetnje sezone prerasti prošlogodišnji...već sad, veli, ima potpuno pravo da to kaže jer se već vidi da će to biti tako
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    4,237
    Thanks Thanks Received 
    8,158
    Thanked in
    3,117 Posts

I kako da budes radnik u turizmu u drzavi u kojoj je Zarko Radulovic neki faktor

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Zbilja, vidim ga često u nekim poitičkim emisijama....ja sam mislila da je on direktor hotela i da, eto, kao rukovodilac jedne uspješne "firme" ima kredibilitet...ili ima još neke funkcije???
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Uh ne pitaj
    Komedija

Sent from my GT-I9300
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    "NA 3% BOLJE NEGO PROŠLE,NAJBOLJE SEZONE!" (c) Bone
    Last edited by A+A; 04-08-13 at 16:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    "NA 3% BOLJE NEGO PROŠLE,NAJBOLJE SEZONE!" (c) Bone
    Što je sa tobom AA?
    Kakve to bitne veze ima incident koji su prouzrokovali 2 kompleksaša iz policije sa ocjenom uspješnosti sezone?

Dva umišljena Jason Bourne-a se mangupirala zbog cura-(što je staro koliko i sama policija i njihovo vidjenje moći), na način koji u svim vremenima i u svim državama ovoga svijeta isti, pa će na kraju ti tipovi biti disciplinski i krivično gonjeni, i osudjeni i 99% će dobiti otkaz (ako je sve ovo tačno, naravno...jer "Vijestima" nikad ne vjerujem do kraja).

KAKVE TO VELIKE VEZE IMA SA TURISTIČKOM SEZONOM, KOJA ĆE IPAK BITI ZA 3% USPJEŠNIJA
    (PA NEKA CRKNU DUŠMANI! ).

Definitivno POVEZUJEŠ "BABE I ŽABE"....No ´ajde....stari smo forumaši obojica, pa nema veze .

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 04-08-13 at 20:03.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rupert Murdoch,sa svojom megajahtom"VERTIGO"(proglašena za najbolju megajahtu prošle godine na svijetu po izboru World Superyacht Awardsa) prolazi Verige u večeras su u Kotoru.Inače je do sada bio usidren ispod SV.Stefana.,a prije toga su bili u Dubrovniku.
    Nešto se nijesu žalili,biće nijesu na twitu kod Meda
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Mene se cini da dosta ljudi u CG misli da zivi u nekakvoj crnoj rupi (sa obzirom da se zivljelo tako par decenija nije ni cudo) i da niko u svijet ne gleda sto se tu radi, a nista dalje nije od istine.

Sve ove vijesti o naopadima turista i nasilje koje se deshava ce otjerati mnoge turiste i to pogotovo one koji mogu da biraju dje ce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svakako da nam je ovaj slučaj anti-reklama!

ALi ipak je opšte prihvaćena ocjena stranaca da je MNE sigurna zemlja....Iako pucnjava ispred zidina i ovaj incident u istoj godini popunjava kvotu očekivanih incidenata, I VIŠE NIŠTA TOGA TIPA NE BI SMJELO DA SE DESI OVE GODINE.

Pozdrav,

Thanks Thanks Given 
    4,237
    Thanks Thanks Received 
    8,158
    Thanked in
    3,117 Posts

Dje su nam hoteli visoke kategorije, Bone? Koliko imamo soba u hotelima od 4 i 5* znas li???

Thanks Thanks Given 
    4,237
    Thanks Thanks Received 
    8,158
    Thanked in
    3,117 Posts

Ev malo i o tome. Poredjenje sa '89 i danas. Imamo oko 4200 soba u 71 hotelu visoke kategorije, sto dodje oko 60 soba po hotelu u prosjeku...

A bjehu najavljivane 3, 4, 5 milijardi eura investicija poslije nezavisnosti. Pa govorahu bice 100 000 soba... ihaaaa, kad se sjetim samo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ev malo i o tome. Poredjenje sa '89 i danas. Imamo oko 4200 soba u 71 hotelu visoke kategorije, sto dodje oko 60 soba po hotelu u prosjeku...

A bjehu najavljivane 3, 4, 5 milijardi eura investicija poslije nezavisnosti. Pa govorahu bice 100 000 soba... ihaaaa, kad se sjetim samo...
    Meni je dovoljno sjećanje na 1989....

Nikad nije bilo ovoliko baš bogatih gostiju (da ne nabrajam te elitnie hotele sa 4 i 5 zvjezdica, kojih ima prilično) , a gradi se još mnogo više. Ne znam koliko si upoznat, ali mi HOĆEMO VRLO BRZO IMATI TAKVU KLIJENTELU DA ZA NAS NEĆE BITI MJESTA NA MORU OD KRAJA JUNA DO KRAJA SEPTEMBRA!

Ali je prosjek gostiju, dakle onih 80% bio bogatiji. Jesu i tada naši gosti bile njemačke sekretarice i norveški invalidi, ali ipak su njemačke sekretarice prilično jaki gosti.
    Medjutim, PERSPEKTIVA JE MNOGO, MNOGO BOLJA!
    Mi smo tada biti predodredjeni kao odmaralište za Srbe i srednju-nižu klijentelu, A SADA IMAMO MNOGO ŠANSI DA U ROKU OD PAR GODINA POSTANEMO ELITNA DESTINACIJA.

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 05-08-13 at 03:01.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Medo je otkrio korijen svega zla i svih nesreca u CG: "Međunarodna bezbjednosno obavještajana zajednica je bila zaprepašćena haosom u ANB-u, Upravi policije i Ministarstvu odbrane, posebno zbog inflitriranja ruskih agenata koje je aktivno štitio Roćen"
    Ispada da smo MI odgovorni za to sto pijani crnogorski obavjestajci tuce mirne ljude po ulicama ...
    Bravo Medo, bravo klaune! Izgleda da ti s ulice Vasa Carapica stigle najnovije instrukcije.

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

sta se to nalazi u V. Carapica?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    sta se to nalazi u V. Carapica?
    Medovi nacelnici, naravno. Ministarstvo vjera i dijaspore Srbije ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Mi smo tada biti predodredjeni kao odmaralište za Srbe i srednju-nižu klijentelu, A SADA IMAMO MNOGO ŠANSI DA U ROKU OD PAR GODINA POSTANEMO ELITNA DESTINACIJA.

Pozdrav,
    Zaista cijenim tvoj nevjerojatni optimizam ali prijatelju ponekad previše pretjeruješ. Jutros sam vozio dvoje Australaca s kruzera Nieuw Amsterdam. Čovjek slomio ruku pa sam ga vozio u privatnu kliniku u Dubrovniku. Putem smo malo pričali. Jučer je taj kruzer bio u Kotoru. Čovjek ima 77 godina, a supruga 75. Njoj su u Kotoru izdžeparili novčanik sa svim karticama i preko 400 eura gotovine. Bili su na policiji, prijavili, a ovi su samo slijegali ramenima i ispratili ih nazad na brod. Ne moram spominjati koliko su ovi stari Australci razočarani i kakve će utiske podijeliti sa svim svojim prijateljima u Australiji, a čovjek razmišlja i o članku za Herald s upozorenjem da se izbjegava Crna Gora.

Bone da nisam svaki drugi, treći dan u CG ja bih se možda s tobom složio, ali daleko, daleko ste vi od elitnog turizma. Takve stvari se ne mogu i neće dogoditi preko noći. Dakle sav taj tvoj optimizam je ništa drugo nego pusta želja. Stvari na terenu su 100 posto drugačije. Vidim pa znam.

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,807
    Thanked in
    910 Posts

Nije ti neki razlog ni primjer kao to se nigdje u svijetu se ne dešava da te odžepare nego u Crnoj Gori.Mene su odžeparili u Grčkoj nije bila neka suma ali jesu.I što ja sad treba da kažem da je Grčka lopovska zemlja jer sam zbog svoje nepažnje ostao bez para.Tačno je da nismo neka elitna destinacija ali po toj logici koju ti navodiš i svaka zemlja bi bila daleko od elite.Kad je turistička sezona takve stvari se dešavaju svugdje ne samo kod nas.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Nije ti neki razlog ni primjer kao to se nigdje u svijetu se ne dešava da te odžepare nego u Crnoj Gori.Mene su odžeparili u Grčkoj nije bila neka suma ali jesu.I što ja sad treba da kažem da je Grčka lopovska zemlja jer sam zbog svoje nepažnje ostao bez para.Tačno je da nismo neka elitna destinacija ali po toj logici koju ti navodiš i svaka zemlja bi bila daleko od elite.Kad je turistička sezona takve stvari se dešavaju svugdje ne samo kod nas.
    Ne radi se o džeparima nego o postupku policije. Živio.

A ako želiš primjere mogu ti knjigu napisati.
    Last edited by bracodubrovnik; 05-08-13 at 13:02.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Slozio bih se da ono odzeparenje nije nikakv primjer lose turisticke ponude. Ali prljave plaze jesu, smrad od rostilja jest, diskoteke s turbofolkom jesu, neizdavanje fiskalnih racuna jest, guzva, divlje deponije jesu, problemi sa strujom i vodom jesu ...
    S moje su tocke gledista oni zakupci plaza koji traze za suncobran i lezaljku 15-20 eura i koji pri tome jos i okupiraju 'slobodnu' zonu plaze vece zlo od bilo kojeg sitnog dzepara.
    Sve je ovo jos uvijek vise-manje prihvatljivo za "Srbe i srednju-nižu klijentelu", ali crnogorski turizam gubi reputaciju i medju njima i medju Rusima koji cine vecinu platezno sposobne turisticke klijentele.

Page 153 of 715 FirstFirst ... 53103143149150151152153154155156157163203253653 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)