Jeste, jeste Dje rekosmo, podjosmo. Ne pominju ni Kovačevića ni Vukovićku. A sjećam se da je Ljiljani Blagojević, Olivera Marković, glumila majku. http://www.imdb.com/title/tt1166976/...=tt_cl_sm#cast
http://www.imdb.com/title/tt0106223/ ?
.. doduše ovo je crnac, ne indijanac ..
.. ili je ovaj .. http://www.imdb.com/title/tt0064708/
Last edited by Maleni; 09-03-13 at 19:34.
Jeste, jeste Dje rekosmo, podjosmo. Ne pominju ni Kovačevića ni Vukovićku. A sjećam se da je Ljiljani Blagojević, Olivera Marković, glumila majku. http://www.imdb.com/title/tt1166976/...=tt_cl_sm#cast
Kako se zove domaci film iz kojeg sam zapamtio samo jednu scenu, kao neki lik je u mladosti ubio neke Srbe/Hrvate nzm ni ja , i otvorio je radnju u nekom Evropskom gradu.Posle mnogo godina sinovi ubijenih ga nadju i kazu ti si taj i taj, i tad se njemu vrace scena kao na livadu ,ovi vezani a ovaj sa jos nekim uzima kosu i pocnu da kose livadu, dok ne naidju na vezane i krv pljusne...
---Chelsea Fc---
Film americke proizvodnje.Bio sam dijete kada ga gledao.Ima film 25 god ako ne i mnogoo vise.Jedno mrcno auto konstanto prati kamion(Mack) pokusavajuci da ga skine sa puta i baci u provaliju.Ovaj sa kolima bjezi kroz pustinu(texas vjerovatno) i nikako da mu umakne i pobjegne.Cini mi se da je u auto muska osoba i da je sam.
Sent from my ZTE Kis Lite using Tapatalk 2
Duel, jedan od prvih filmova Stivena Spilberga. Genijalan film. Trebalo je da se snimi nešto bezveze da popune prostor na TV, posao je dobio mladi i neafirmisani Spilberg i napravio 'zvek'http://www.imdb.com/title/tt0067023/
Upravo to je taj!Znaci gledao ga jednom kao bas mali pocetkom 90-tih i njegovu reprizu i od tada ni jednom.I trazio ga ali kakvi sanse nema da ga umio i mogao naci.Zahvaljujem ti mnogooo.![]()
ljudi kako se zvase film ide radnja:
ameri napravili neki avion koji je u potpunosti kompjuterizovan, bez pilota, savrsenstvo neko vidimo se koji se na kraj okrene protiv njih pa ih ubija ove ostale pilote koji su poslati da ga obore... pade mi nesto na pamet taj film pa dobih zelju da ga pogledam![]()
velika hvala![]()
Ctrl, da se ne radi ipak o seriji proizvodnje TV Titograd??? Mislim da se i Taško Načić tu pojavljuje kad se vozi na more nekom Dijanom raspalom narandžastom....
koliko se sjećam, serija je rađena nešto kao "šta znaš o saobraćaju" ekulativnog (e kako ovo napisah, ne viđela se...edukativnog karaktera treba) karaktera u školskom programu...ako je to to, a Danilo Lazović je ođe definitivno glumio
p.s. serija se zvala "pješak u automobilu"![]()
Last edited by zvoncica; 13-08-13 at 22:56. Reason: brzo cukanje:D
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Idemo opet, u ime ljubavi.
Neđe sam ranije našao ođe par filmova, La Carne i još jedan (čije ime izmiče sjećanju sad ali dovoljno uporan homo sapiens sapiensis bi i to našao) a sad tražim nešto treće.
Naime, neku noć sanjam (!?!?) scenu iz filma, i siguran sam da postoji jer sam se u snu sjetio fabule (što znači da vjerovatno ne postoji ali me ispratite isto).
Film je francuski i puštan je po staroj Jugoslaviji na par programa - dvoje klinaca koji se vole, ljube i šta sve ne još što odrasli ljudi rade. U jednom trenutku pobjegnu od kuće, a film uključuje i scene u kojima njih fotografiše neki stariji tip u svjetioniku koji može (a i ne mora bit) mjesto đe se inače sastaju ili đe su došli nakon što su u'vatili šturavelu od kuće. Godine ovih mladih protagonista su sumnjive i jedino što ih abolira od totalne perverzije je što su sličnih godina (deset, dvanaes', ako znam).
Ovo je treći put da tražim film iz kog se sjećam scena intimnosti (bilo seksualne bilo humane) i imam neku potrebu da vas podsjetim da sam ipak odrastao (kao i svi vi) u prilično patrijarhalnom društvu, pa se ove relativno provokativne stvari urežu u sjećanje.
Takođe, već neko vrijeme ne mogu da nađem crtani koji se zove Kameni Lordovi (prevod). Crtani je vjerovatno američki ali nisam siguran - radi se o nekim kretenima koji su superheroji od kamena ili su samo od kamena, ne znam sad baš. Crtani sam gledao milion puta do sedme godine i baš nijednom od tad jer mi je stari umro otprilike kad sam imao sedam, a on je to iznajmljivao od ortaka sa Zabjela.
Svaka pomoć je toliko dobrodošla da sam spreman da žiriram zauzvrat.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Dajem mosnjice da pitas za Gargoyles, inace i meni omiljeni crtani kao malom.Takođe, već neko vrijeme ne mogu da nađem crtani koji se zove Kameni Lordovi (prevod).
Za film koji trazis - Bog svevisnji s tobom.
EDIT: Eo pokusaj za film.
Last edited by RotfLmaOmGg; 05-01-14 at 02:05.
I am so post-rock I shit sad birds.
Ovako ćemo, Gargojls su GARGOJLS i svi znaju što su i oni nisu 'Kameni Lordovi' nego 'Gargojli'.
Pravio sam Gargojle od gline na tehničko i znam sve to kako i što, a crtani koji tražim nema veze sa tim. Likovi u pitanju su samo obične antropomorfne stijene - nemaju veze ni sa Gargojlima ni sa Biker Mice ni sa Soletikom.Da je sve to tako lagano ne bih se raspitivao po forumu pijan nakon noći kuliranja od strane bezimene đevojke kestenjastih očiju i polijepih grudi.
Lupi link za imdb, slike mi ne znače puno a i ovaj film je francuski i protagonisti su bukvalno đeca. Ništa se ne odvija u poznijem dobu, niko nema sise ili redovnu menstruaciju. Pardon, masturbaciju.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
http://www.imdb.com/title/tt0067118/...nm_flmg_act_30
Evo link zaa ovo sto je Rofi postavio , podsjeti me glumica ovih zadnjih nekoliko postova na jedan drugi film i jedino sto mogu reci je da ove postove sto pisemo posle 4-5 ujutro bi trebalo nekako automatski da se brisu tamo nedje oko 8-9 ujutro kad normalni ljudi ustaju i tako to..
Ma taj je cistio bio asocijacija sigurno nije to to,nego onaj Friends je licio na tvoju pricu ?![]()
Ne, ne vjerujem, bar po ovome što viđeh na net.
Skinuću i provjerit' da bih bio siguran ali mi se čini da je prilično blijeda atmosfera bila na ovo što ja tražim - ovo dvoje su mi previše izbirikani.
Slusaj, guzico pjana, sledeci put kad budes trazio, ocisti celije od alkohola pa bistre glave pisi. Cuesi ga "samo obične antropomorfne stijene". Imam igracke od Gobots-a jos uvijek.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
I ljubiš ih za laku noć.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks