Huh, ne znam. To i nije hybrid, vec vise je auto sa start-stop tehnologijom.
Ventilator od klime je isto prebucan. Ne mogu da vjerujem!
Huh, ne znam. To i nije hybrid, vec vise je auto sa start-stop tehnologijom.
Ventilator od klime je isto prebucan. Ne mogu da vjerujem!
TAKUMI
Sada je temperatura u celzijusima, sad je ok, hvala.
Da li ima neka sekvenca dugmica za promjenu jezika na pasha b5.5 ili mora preko diag?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Samo preko dijagnostike.
f6
Imam jedno blic pitanje: Koliko dozvoljavaju da se zakasni sa produžetkom registracije?
I šta kad se probije taj rok, dobijaju se nove tablice i ima neka kazna je l?
Hvala na odgovoru unaprijed
Preko mjesec dana placas skuplju registraciju.. Tipa 20eura vise?
f6
ako probijes rok od 20 dana od isteka, ide kazna 20e i nove table
Koliko ja znam ne idu nove tablice nego samo kazna...
Sent from my GT-N7000
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
idu i nove table
sve je to po novom zakonu
kazna za kola je 25e a za motor 20e
Last edited by Stivi; 30-07-13 at 10:11.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hvala momci!
Brat mi je prije mjesec registrovao kola koja su kasnila par mjeseci i nije dobio nove tablice..onda je to bas bas novi zakon
Sent from my GT-N7000
Postoji li neka mogucnost da imam saobracajnu 365 dana sa sobom?
Istice mi registracija 15tog avg. a u tom periodu sam bas planirao da putujem pa mi nije jasno kako da budem regularan usput.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Možeš auto ranije registrovat. Oko prvog predaj papire i biće gotovi na vrijeme, samo podigneš nove i staru saobraćajnu predaš u MUP
Moram li imati na soferku onu malu zelenu naljepnicu sto lijepimo uz 3 tablicu,ocu li popiti kakvu kaznu ako je odlijepim?
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Zelenu ekolosku taksu ne moras jer je ukinuto to. Ali onu registracionu moras...
Sent from my GT-N7000
Hitno potreban odgovor.
Procedura prenosa vlasnistva?
Ostaje li registracija?
Moze li se sjutra odraditi?
Posto se mijenja saobracajna (mada to je 5 eur) pretpostavljam da je lakse da sacekas kada istekne tekuca registracija. I ne vjerujem da poreska radi subotom, a i sigurno se ceka procjena. Raspitaj se radulovica http://www.autodiler.me/auto_adresar/590
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
U auto je sony plejer a bih da ga sa nekim pionirovim zamijenim. Onaj džek pozadi u koji se kopčaju sve žice je različit tj drugačije dimenzije. Imali neki adapter da se uzme ili kliješta i lemilica u ruke pa redom?
ostaje registracija a procedura ti je da se napravi kupoprodajni ugovor (kod neke auto kuce) mora biti sa fiskalnim racunom , i onda taj ko je kupio auto ide u poresku predaje ugovor i ceka 7-10dana dok mu odrede koliko treba da plati poreza, posle toga placa porez i predaje za novu saobracajnu i to ti je sva procedura
poreska ti radi radnim danima , a rad sa strankama je od 9.30 do 15h (ovo vazi za Poggoricu)
ps. ako je auto npr. na BD table a buduci vlasnik je iz Podogrice onda se mijenjaju i tablice + 12e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zanimljivo da u DG ovo oko poreza traje koliko od poreske treba da odeš do banke i nazad. A u PG čekanje....
Pa ono u DG ima bas puno auta...
Uzeo si mi slova sa tastature![]()
TAKUMI
Pa ima nekolike hiljade al nije u tome fora,nego se svi papiri završavaju u roku od minuta i ti samo treba da uplatiš i doneseš uplatnicu.
Pa o tome se radi,sto ima saka jada,i sluzbenici nemaju sto drugo da cine i kad te vide da si dosao to da odradis oni srecni sto imaju ista da odrade taj dan,mada bolje da i DG opstinu prebace fino u PG,manji trosak za drzavu
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks