moraše neki i protiv svoje volje otpjevat himnu jbg![]()
Moralo je ovo mnogo bolje nocas...no izgleda hebe se onima koji kolo vode.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Je li ovo provjereno da su vaterpolisti sleceli u Dubrovnik???
A kako su se vaterpolisti povukli, daj maknite ih i neka muzicari fino osvajaju u 100% scenu.
Maksimovic, Srabija sabija, Cetkovic mislim ono dno dna, jos samo ocekujem sledeci put i koncert Zvezda Granda
I to sve na playback. Bravo Sergej, sraman docek.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
E uporedite Armina na dočeku Holandjana i SerGeja sa ostatkom ekipe.I ove napaćene momke što ih crnjače odje.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Ne podnosim ove organizovane doceke, koliko ovo sve usiljeno djeluje. Samo muche ove momke..
Fire in the hole!
Da znam da ce me ovo cekat kad se vratim nikad medalje osvajao ne bih.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
E i zaboravio sam da dodam ove pjesme što se pjevaju su postale odvratne.Barem meni.A voditelje da ne pominjem..
Organizator doceka ocigledno nije zadovoljan rezultatom na SP pa kaznjava vaterpoliste ovom sprdnjom.
Bolje da su im pucali u koljena, lakse bi im palo.
Fire in the hole!
Kuku, od muke prebacih na drugi program (strasan ruski film), jer se nekako zacrvenim kad pocnu ove nase zvijezda da pjevaju odje.
Taman ka' da sjedim s roditeljima ka' mali, pa prebacim na neki program dje je neka 'ebacina.
Pa jeli ovo muzika za docek vaterpolista majku mu *****. Da im je ovo prvi put pa da kazes....
Stvarno sam mislio nista da ne pisem sto se doceka tice, ali ovo sve danas... Stvarno nema smisla.
Bojan Marovic...nema kraja ovog pakla
Kneza krsta mi svetog... Gasim
Ako Knez ne otpjeva Da li si ikad mene voljela ništa nije napravio
Ahahaha, pa ovi se zajebavaju. Knez![]()
Fire in the hole!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks