Fabia: Ne kupuj to smece
Ili tako neka recenica
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bježi od polovnog dsg-a, nema se tu što premišljat
Diplomata sa Golf I?![]()
Nevjerujem da je konzulat BIH,prije da ce Srbije,jer jedino njihov konzulat ima u HN.A ovo TAS kad vidim vazda se nasmijem kao da sam neznam sta vidio.
Pa od novog ne zbog garancije, na to sam mislio![]()
Opet djaba. Kupis ga i onda ti lezi u servis.
TAKUMI
TAKUMI
Ada GT-R, tata![]()
Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti
kako je on vidio da je mjenjač extra, otvarao i gledao zupčanike i lamele?[/QUOTE]
ovi što ga prodaju dali su mi ga na jedan dan da ga probam i ja ga odveo do mehaničara, on ga pogledao na kanal i rekao mi je da je extra e sad i ako je on to rekao ja se i dalje razmišljam da kupim auto jer nikad nisam vozio automatika
Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti
DSG ne radi dobro ni kad je nov. Potpuno je glup. Jedina prednost je to sto salta meko i fino, ali tako saltaju svi dual clutch mjenjaci.
A o kvarovima necemo da pricamo.
TAKUMI
ovi što ga prodaju dali su mi ga na jedan dan da ga probam i ja ga odveo do mehaničara, on ga pogledao na kanal i rekao mi je da je extra e sad i ako je on to rekao ja se i dalje razmišljam da kupim auto jer nikad nisam vozio automatika[/QUOTE]
Da izgleda mu sve dobro,jer vjerovatno nema nikakvih problema trenutno s mjenjacem.Sto neznaci da nece imat problema,i neznaci da su dobri mjenjaci.
Jesi li imao auto sa DSGom, jesi li vozio auto sa DSGom (a jesi li prije toga vozio 5-6 drugih auta sa automatskim mjenjacem)?
TAKUMI
Moja prica nije bila usmjerena na to
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sa sve enterijerom od Fabije...mislim škode
http://autocarf1.blogspot.com/2008/1...-lives-on.html
Kao da su nasi jbt
I sve to zbog Chevy Lumine koja realno vrijedi $200.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks