Falilo je muda nocas! Zadnji napad daju kruziji kukalome da sutne. Jebote
Ima li tajm autaaaa
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Leka je bio sam i umjesto na njega da ide lopta, Brguljan treba da rjesava mec.
Zasluzeno Madjari. Tako je kako je. Uvijek su favoriti ove ekipe sa gomilom napadaca i lijevih ruku.
Kad si drugi na svijet poslije SMEĆARA raspalih, ka' ništa da nisi, majku li im smećarsku...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
E ne znam...
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Jos nesto. Ne postoji smecarskija nacija od madjara. Kakva su to stoka i goveda majko moja. Onoga golmana bi premlatio, da vise ne moze nikad da ustane.
Svaka čast Mađarima!
Da smo imali malo više sreće i snage ali biće dana za megdana.
Bravo za srebro!
Sudija nosi se u pm đubre šupačko
steta..svaka cast momcima ipak su uzeli medalju
boli nas uvo imamo zlato iz malage![]()
Svaka cast momcima ali veceras su falili Janovici...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nema .Nama nikad ne igraju svi.Odbrana losa.Uplivanje svi znamo
Ali stalno da ponovimo.Ne moze se bez klasicnog centra igrati.
Podgorica Podgoricanima!
Pa nama je centar nocas posle Leke i Scepa bio najbolji igrac....
Madjari su bili bolji i tu je kraj price. Mora se priznati. Bice bolje
Treba rec' da su nas Leka i Scepo drzali u igri veceras. Nikole Janovica nidje, Mladjan slabo. Ali nema veze. Da se napuni taj trg sjutra vece, ipak su momci to zasluzili.
Cestitke nasima na drugom mjestu!
Deserve's got nothing to do with it.
Tesko razocarenje. Promasen napad, meni nevjerovatno sto je Drasko radio, Janovica nidje... Ono na kraj je bila prava slika naseg napada nocas.
Odbrana...onako...krajnje mi je nejasno da igramo i kako presing nakon sto izjednacimo.
Opet se dokazalo da trener ne umije da pokrene ekipu kad ne ide. I ne samo to, toliko puta primljeni golovi na isti nacin kod nerijesenog rezultata djeluje...zabrinjavajuce.
P r i m o r a c
Nadam se da ce posle ovoga, Krivokapic i co, shvatiti da ne treba da idu da nas bodre. Kad su rukometasice uzele zlato, ovih malera nije bilo.
Ne shvatam kako su tako loše odigrali zadnji napad, kao da se svako plašio da šutne a ovaj je morao jer je vrijeme isticalo..
Da Šćepa nije bilo proveli bi se kao Italija protiv nas
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 4 Beta
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Mađarska je odigrala baš kako treba...
Nalećelo smo na jačeg..
Biće dana za magdana...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Nzm ja nekad pomislim da ovi momci ne respektuju skroz Capra neko moje misljenje
Nije Madjarska uopste tako dobro odigrala. Mi smo preslabi bili. Dva jeftina gola primili. U 1/4 svaki sut nam je isao u lijevi ugao i onaj smecar ce to normalno da brani. I ne kapiram kako lopta ne ide na Leku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks