Stvarno mi ono nikako nije jasno. U utakmici sa Srbijom mi je to palo u oci posebno, oni ruku na srce brate i pjevaj skoro svi a nasi stoje taman ka dileri kod bivse knjizare. I kako kamera ide na Nikoli zadnjeg reko aj barem kapiten ce to odradit, za obraz, a on je za razliku od ostalih jos i cupkaNe dovodim u pitanje njihovo zalaganje i patriotizam, rezultati govore za sad ali ne mozete me ubijedit da barem prvu strofu neko ne zna? I kako obraza vi himna moze dosadit, svaki put na stadion ili bilo dje kad sam, kad se pjeva himna vas se najezim. Ne moraju se vala jezit oni, ali prozborit koju bi valjalo
![]()
Last edited by BiTrAtE; 03-08-13 at 01:59.
Kako smo tezak narod sto je ovo.Samo neka osvajaju pa cemo lagano za pjevanje.
Oni znaju zasto!
P r i m o r a c
Ne znam zbog cega ali ja sam potpuno ubijedjen da momci donose zlato. Cini mi se da su napokon slomili maler (1/4 i Srbija) i da sada lome sve pred sobom.
I ne mogu da shvatim ljude koji u ovakvom trenutku razmisljaju o doceku, carteru punom SDPS-ovaca, pjevanju himne ... Dajte malo iskulirajte i uzivajte u ovom trenutku.
Kakav smo narod majko moja mila
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
sto se tice himne, opravdali su stajanje pod zastavom i himnu... ne znam samo kako u ovom trenutku dok ishchekujemo finale i prizeljkujemo pobjedu neko uopste moze da razmislja o tome je li Nikola poskakivao i ko je pjevao a ko ne... otkud ti znas sta njima prolazi kroz glavu u tim trenutcima, otkud znas u kom dijelu svog svijeta oni tada crpe snagu... Momci su slika i prilika sportista... imaju ono nesto, tim su, a u Barseloni se dosta toga poklopilo... Ima toliko trenutaka koji su toliko dominantni da jednostavno ne ostavljaju prostora za razmisljanje o bilo cemu drugom - nacin na koji igraju odbranu je za mene najupecatljivija karakteristika ekipe na ovom prvenstvu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ko je slusao Nikolu kad je gostovao kod Sukovica sve mu je jasno oko toga. njemu kao kapitenu je bitno kako ko se bori za kapicu cg a ne kako pjeva. a medju njima je dogovor da niko ne pjeva nego da pola pjeva pola ne
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Na ovu istu pricu oko himne i ko je koliki crnogorac nama vlast pali poreze svako malo. No kad smo ovce samo naprijed
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
http://www.vijesti.me/sport/fina-odb...-clanak-142415
Jesu li ovo karte za ove poltrone?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Kako ako nema karata Galieleo organizuje carter let do Barselone sa obezbijedjenim kartama?Jes da je cijena prava sitnica (500 jevra) ali licno navijam da bude istina da su karte rasprodate tako da instant navijaci mogu samo u turisticki obilazak Barselone.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Avion sad jedan krece. Stric moj je otisao sad, tj na aerodrom je jos
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
I meni drug, to je taj isti avion.
Haha ovaj sto je organizova ovaj carter, kupio je karte za finale davno jos ne $ekiraj se![]()
![]()
A vjerovatno su ih otkupili od neke strane agencije(Srbija, Italija isl).
Kakve veze ima himna sa time ko je na vlasti ?!?
Od kako se raspala SFRJ pa do nakaze SiCG sportisti su poštovali "Hej Sloveni" tj. himnu koja veze s'njima nema. HIMNA JE HIMNA I NEPOŠTOVANJE ISTE JE NEPOŠTOVANJE DRŽAVE. Ako nećeš da pjevaš himnu ne idi u reprezentaciju
To što su vjerovatno osvojili zlato na SP ne znači da treba sve da im se aminuje.
Ovako kad ih gleda neki stranac može da se pita da li je u pitanju reprezentacija ili se neki tim okupio pod zastavom neke nepoznate zemlje
Pogledajte Italijane (i igrače i publiku) kako se ponašaju za vrijeme intoniranja himne.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 4 Beta
Last edited by Rakun; 03-08-13 at 11:15.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ој свијетла мајска зоро
Мајко наша Црна Горо
Синови смо твог стијења
И чувари твог поштења
Волимо вас, брда тврда,
И стравичне ваше кланце
Који никад не познаше
Срамотнога ропства ланце.
Док ловћенској нашој мисли
Наша слога даје крила,
Биће горда, биће славна
Домовина наша мила.
Ријека ће наших вала,
Ускачући у два мора,
Глас носити океану,
Да је вјечна Црна Гора.
Jel dobro Raqne?
Tu es mon héro!
Fora je u tome sto to niko ne primjecuje i sto svakoga boli kita za to, jer momci gaze sve pred sobom...Da smo dozivjeli debakl, itekako bi vi to upadalo u oci... E tu se treba zapitat kakvi smo mi narod...
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Ovo je bruka oko cega se prepiru. Vi ste veci Crnogorci i vise vam je stalo ako pjevate himnu, nego vaterpolistima. Keako je.
Meni to ne smeta toliko, samo mi upada u oci jer smo jedina takva reprezentacija to je sve, pa mi ponekad ka protiv Srba bude malo krivoNego da batalimo tu pricu, koja je kvota na nas, da stavim barem 50?
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks