View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Nije mi takodje jasno zasto se ne pozove boljevic iz poljske lige jer momak je zasluzio i ne igra u nista gore lige od ove.
    Boljevic je definitivno zasluzio poziv, steta sto ga nema na spisku.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Zasto nema Nebojse Kosovica nije mi jasno. Momak je 95 godiste a vec je dvostruko bolji od svih nasih veznih igraca osim Zverotica.
    To je razumljivo jer on ne igra u Vojvodini. Otkad je došao novi trener Marko Nikolić ponekad uđe par minuta prije kraja. Doduše, u pitanju su evropski mečevi pa vjerovatno neće da rizikuje sa tako mladim igračem i vjerujem da će u srpskom prvenstvu biti potpuno druga priča. Njihov potpredsjednik Mateja Kežman je nedavno izjavio da će nekoliko mladih na pozajmicu kako bi imali kontinuitet igara, s tim što njega kao ni Vujačića nije pominjao (golmana Kordića jeste).
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja ne znam sto je sada frka oko simica i igraca koji ru rodjeni u srb a nasih su korjena. mmozda da su iz madrid bphli bi pogodniji
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,633
    Thanked in
    1,018 Posts

http://www.vijesti.me/sport/vojvodin...-clanak-142207

e ne znam na čemu simon može zasnivat svoja velika potraživanja . ne mrči ga niđe, nema klub već neko vrijeme itd. bolje mu je makar po godine za burek da igra, da se vrati u život.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e pa nevjerovatno sto nam savicevic radi sa srbijanskim igracima... napravi klasicnu SCG reprezentaciju. pricace se na ekavicu u slacionicu.. pi, da ima drzave da im pasos ne izda.. pregadno ce bit na stadion poci, mada ja odavno ne idem...
    ako ko poznaje deja neka mu kaze da mu reprezentacija nije privatni klub..

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by darknes View Post
    e pa nevjerovatno sto nam savicevic radi sa srbijanskim igracima... napravi klasicnu SCG reprezentaciju. pricace se na ekavicu u slacionicu.. pi, da ima drzave da im pasos ne izda.. pregadno ce bit na stadion poci, mada ja odavno ne idem...
    Zar U FIFA nije pravilo da igrač iz druge zemlje igra minimum 5 god. za neki domaći tim da bi ušao u reprezentaciju ??

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 4 Beta
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Zar U FIFA nije pravilo da igrač iz druge zemlje igra minimum 5 god. za neki domaći tim da bi ušao u reprezentaciju ??

ne znam kako nam to prolazi, ali ovo sto rade od reprezentacije je smijesno.. kao da je klub.. to najvise mrzim..

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Joveta opet u prvih jedanaest, da vidimo kako ce nocas odigrati
    ima li iko informaciju kako je Joveta igrao i je li igrao protiv Bajerna? Kako završi ta utakmica?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ima li iko informaciju kako je Joveta igrao i je li igrao protiv Bajerna? Kako završi ta utakmica?
    Dobio Bajern 2-1, igrao je samo poluvrijeme...

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post

igrao prvo poluvrijeme, po meni odlican, bayern dobio 2:1
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zar ti ne znas Deja kad si tako upućen i znas kako će se pricati u svlacionici? Ne śekiraj se djaoli ga iźeli a tvoj nedostatak na stadionu kad ti pregadno gledati reprezentaciju je zbilja primijetno i prosto svima tuzno.

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

e pa dobro da je igrao....ja sinoć ne mogah naći niđe ništa o tome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Zar ti ne znas Deja kad si tako upućen i znas kako će se pricati u svlacionici? Ne śekiraj se djaoli ga iźeli a tvoj nedostatak na stadionu kad ti pregadno gledati reprezentaciju je zbilja primijetno i prosto svima tuzno.
    jbg ne dozivljam fudbalsku reprezentaciju kao recimo kosarkasku, vatrepolo, rukometnu ili neki drugu.. razloga je mnogo, od pravljenja privatne reprezentacije u svim salekcijama, cigansko micanje trenera koji nas je doveo do 16 mjesta na fifinoj rang listi mjesec dana prije isteka ugovora i kraja ciklusa, do dovodjenja srbijanskih igraca, pa i ulicarske atmosvere na stadionu koja me bas nervira( poljska, engleska)

dovodjenje toliko stranaca u ekipu je smijesno u najmanju ruku.. ajde jednog ili dva, tipa drincic koji moze biti primjer i kao osoba i kao igrac, ali ovo sto se radi stvarno smisla nema.. klasicno se lik utripovao da mu je reprezentacija privatni klub..

Inace deja ne poznajem, a posto gledam utakmice preko tv-a, kada se himna intonira skoro da je niko ne pjeva lise golmana bozovica, jovete i mirka.. rekao sam da se ekavica prica jer smo imali preko 10 srbijanskih igraca koji su igrali za nasu reprezentaciju..
    Last edited by darknes; 02-08-13 at 15:34.

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

nemam primjedbu na tvoj stav, ali sam se nasmijala ovom dijelu rečenice "pa i ulicarske atmosvere na stadionu koja me bas nervira"
    Uz dužno poštovanje, ja nešto nijesam navikla da su članovi navijačkih grupa doktori nauka i profesori, ljekari i lijepo vospitani građani...dopadalo nam se ili ne, na utakmicama se pljuje, psuje, tuče pa ko nema želudac za to, sjedi doma...pravilno si odlučio....a mislim da niđe u svijetu navijači nijesu tako fini kako ti bi da budu

ili možda Karling da počneš da pratiš???
    Ne ljuti se, smijem se, jer je neđe davno na nekoj zimskoj olimpiadi komentator na areni prenosio karling i nema đao popio navijača nešto malo staraca 80+ i kamera prije početka takmičenja po publici šara...sjedi grupica od 5-6 đedova jedva sjede od starosti, neki "klimaju" glavama, spavaju, a komentator veli-" aaaa evo i grupa huligana koji jedva čekaju da uskoče u teren!" hahahhaahhahahahhahaha i sad se smijem kad se sjetim toga...ne ljuti se, šalim se
    Last edited by zvoncica; 02-08-13 at 15:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma nema ja nista protiv vike i navijanja, ali mi se ogadi kad vidim da su tokom cijele utakmice igraci engleske gadjani raznim predmetima, golmani protivnickih ekipa su redovna meta nasih navijaca.. golmana poljske je zamalo petarda pogodila u glavu, mogla se utakmica prekinuti.. koreografija koja se razvija prije svake utakmice, zavrsi na kraju na terenu..
    iinace gledam utakmice redovno, posebno premijer ligu, i tako nesto se rijetko vidja. mozda sam se pogresno izrazio "ulicarski" ali necivilizovano svakako jeste..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

gledam utakmice preko tv-a, kada se himna intonira skoro da je niko ne pjeva lise golmana bozovica, jovete i mirka.. ..
    Izgleda da ti je televizor pokvaren ili smetnje kad se himna svira, ali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vjeruj mi da je niko ne pjeva.. na prijateljskoj utakmici prije engleske, ne mogu se sjetit sa kime smo igrali simon vukcevic je bio kapiten, samo je golman bozovic pjevao himnu, i simon je pjevao neku pjesmu, al to sigurno nije himna bila mozda neka crkvena pjesma..
    mada nije ni cudno sto je slabo ko pjeva, kad polovini igraca nista ne znaci jer su srbijanci.. glupo mi je da ih nabrajam, vjerovatno i sam znas koliko ih ima....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto opet Srbin?????? Da me neko ne svati pogresno, ne mislim nista lose, ali ovo je vec preterano... Mi ko da se nismo odvojili od Srbije.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post

igraci iz bivse drzavne zajednice mogu izabrati za koga zele da igraju i odmah ostvariti to pravo, naravno, ako u medjevremenu nisu zaigrali za drugu reprezentaciju. da je neki madjar ili kinez ovo ne bi moglo.
    i mislim da ce ovo vazit jos dosta godina, tj sve dok ne dodje do toga da je igrac rodjen u nezavisnoj srbiji ili crnoj gori. sto znaci 2006. godiste kad dodje na red da igra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by xxxx007 View Post
    Zasto opet Srbin?????? Da me neko ne svati pogresno, ne mislim nista lose, ali ovo je vec preterano... Mi ko da se nismo odvojili od Srbije.
    Ma nije problem da igra neki srbin za nas, posebno ako je iz crne gore, kao nikola pekovic na primjer, ali ovo dovodjenje srbijanaca u reprezentaciju fudbalsku je prevrsilo svaku mjeru..

Thanks Thanks Given 
    9,007
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

Pekovic nije srbin, opio ga je bg bio i grobari ali srecom tata mu je pojasnio sve
    Ako ima kvalitet dobrodosao, ako je kao volkov pravimo sprdnju

Sent from my U8650 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Izgleda da ti je televizor pokvaren ili smetnje kad se himna svira, ali...
    a vala Hari nisi u pravu kad je himna u pitanju. Evo ti prvo sto sam nasao pa pogledaj, a ako mi nadjes utakmicu dje je preko 5 (preko pola dakle) igraca pjevalo ili makar pomjeralo usta na himnu, ja cu sam sebe za guzicu da ujedem. Volkov zvace zvaku, V.Bozovic kad igra namiguje i to se izdigne na prste i unese onu gadnu glavu u kameru kako njegov mig slucajno ne bi prosao nezapazeno, ostali cute. Savic, Bonja, Joveta... za njih se moze rec da pjevuse himnu.

na 2.20 min pocinje himna.

i opet ponavljam sto sam juce pisao, ja ne mislim da ce ovi srpski igraci naskoditi nasoj reprezentaciji i kultu koji je Cico izgradio a Brna mozda i unaprijedio na moje iznenadjenje. drincic, jovanovic, damjanovic, pa i ovaj glupan od V Bozovica, svi oni ginu i igraju sa emocijama isto koliko i svi ostali.
    Ali ako cemo da pricamo o tome pjeva li se himna i je li njemu pokvaren televizor, to se odmah moze provjeriti i dokazati. nije mu pokvaren i himna se ne pjeva, a igraci ginu makar koliko i rukometasi koji je pjevaju iz svega mozga tako da ja nemam zamjerke sto cute, osim kad vidim majmuna koji namiguje jer ne postuje mene i tebe kao navijace, crnogorce koji pjevamo tu himnu u tom trenutku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    a vala Hari nisi u pravu kad je himna u pitanju. .....
    On navede da na njegov televizor Mirko pjeva himnu pa je jedino rjesenje da je njemu ili meni pokvaren televizor. Moguće da je Miśa promukao od silnoga pjevanja kad ja bio na tribini pa iz daljine ne vidjeh, ali to sto sam na tv vidio ne izgleda na pjevanje himne

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

On navede da na njegov televizor Mirko pjeva himnu pa je jedino rjesenje da je njemu ili meni pokvaren televizor. Moguće da je Miśa promukao od silnoga pjevanja kad ja bio na tribini pa iz daljine ne vidjeh, ali to sto sam na tv vidio ne izgleda na pjevanje himne
    a to, hahaha
    mirko mrmla nesto dok ide himna i kladio bih se da ne zna tekst. ne zato sto je ne voli nego zato sto je takav mentalni sklop, da ne kazem glupan jedan

Thanks Thanks Given 
    6,141
    Thanks Thanks Received 
    13,537
    Thanked in
    5,123 Posts

Jes da nema veze s fudbalom ali kad pomenuste himnu, nasi vaterpolisti su tu neprevazidjeni Ka drvene marije, NIKO je ne pjeva

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Page 1350 of 2250 FirstFirst ... 3508501250130013401346134713481349135013511352135313541360140014501850 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)