Prastaj.Ovo je vec bolje.
Cuh jutros kroz BD pricu, da ce jedan avion poci ujutro za Barsu i tamo biti prijatelji Saveza
koliko je tacno ne znam.
Gledam ono kad damo gol, pa prikazu nase navijace ko je sve tamo i presmijesno mi bude.
leo procitaj ovo sto sam okacio pet postova iznad![]()
Prastaj.Ovo je vec bolje.
Cuh jutros kroz BD pricu, da ce jedan avion poci ujutro za Barsu i tamo biti prijatelji Saveza
koliko je tacno ne znam.
Gledam ono kad damo gol, pa prikazu nase navijace ko je sve tamo i presmijesno mi bude.
Krajnje presmijesna situacija.
Naravno, podrzavam ovo da se organizuje docek na trg.
No, kako u zadnje vrijeme kod nas sve mora bit duplo, ni ovaj dupli docek nije iznenadjenje...
sprdate li se ljudi da će dva dočeka da im se pravi?! Ne vjerujem?!![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ne vjerujem da ce takvu glupost napravit.
100 puta sam rekla, ali sad bih voljela, ako je ovo istina, onda treba zamolit sjeverne korejce (koreance 'bem li ga) da naprave nuklearnu probu na našoj teritoriji...mala jedna je dosta za ovo km2![]()
Zloga rada od vas. Jedino sto je duplo je zlatna medalja a docek je jedan jedini, ako se ne racuna kafica kod Milojice
Doček vaterpolista u neđelju na Trgu republike
02. avgust 2013. Share
Svečani doček vaterpolo reprezentacije Crne Gore biće organizovan u neđelju na podgoričkom Trgu republike.
Organizatori manifestacije, čiji je početak planiran za 21 sat, su Vlada Crne Gore, Crnogorski olimpijski komitet, Glavni grad i Vaterpolo i plivalčki savez Crne Gore.
Najavljeno je da će biti priređen bogat kulturno-zabavni program. Vaterpoliste će, sat ranije u Vili Gorica, primiti premijer Milo Đukanović. Crnogorski vaterpolisti igraće sjutra sa Mađarskom finalni meč Svjetskog prvenstva u Barseloni. (Mina)
Kod Njih Armin kod nas Laki Di
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Promjena termina. Utakmica za broncu između Hrvatske i Italije igrat će se u 16:30 umjesto u 20:45 kad će se igrati utakmica za peto mjesto. Utakmicu za broncu stavili su prije utakmice za peto mjesto jer u potonjoj igra Španjolska. Utakmica za sedmo mjesto igra se u 15:00, a za zlato u 22:45. HRT 2 će prenositi utakmice za broncu i za zlato.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Svjetsk...vaterpolu_2014.
Svjetski kup u vaterpolu 2014. 15. je izdanje ovog natjecanja koje se održava svako četiri godine. Održat će se u Almatiju u Kazahstanu na ljeto 2014. Srbija ne će moći braniti naslov uslijed promjena kriterija za nastup koje je uvela FINA. Naime, više na Svjetskom kupu ne nastupa prvih osam momčadi s prošlog Svjetskog prvenstva. Nastupaju samo prve tri i pet predstavnika svojih kontinenata (na SP-u 2013. najbolje plasirani predstavnik svog kontinenta koji nije među osvajačima odličja). Time je srbijanski neuspjeh na SP-u 2013. na kojem su bili prvi favoriti za zlato i veći. Svjetski kup u vaterpolu jedino je veliko natjecanje koje Hrvatska nikada nije osvojila.
Tako će na SK-u 2014. igrati Crna Gora, Mađarska, Italija, Hrvatska, Kazahstan, Australija, SAD i JAR. Na HRT-ovim prijenosima čuo sam kako će se i mijenjati neka pravila vaterpolske igre.
Zanimljivo je da Wikipedija na hrvatskom jeziku ima najviše članaka o vaterpolu: vaterpolskim natjecanjima i njihovim izdanjima, vaterpolistima, klubovima i reprezentacijama. Velike zasluge za to su na mome veličanstvu koje je Wikipediji na našem jeziku podarilo 1 813 članaka.
BROJ ČLANAKA O VATERPOLSKIM REPREZENTACIJAMA NA WIKIPEDIJI
* na hrvatskom: 93
* na bošnjačkom: 3
* na njemačkom: 3
* na engleskom: 71
* na španjolskom: 2
* na francuskom: 32
* na finskom: 5
* na mađarskom: 44
* na talijanskom: 35
* na nizozemskom: 4
* na poljskom: 3
* na ruskom: 6
* na slovačkom: 62
* na srpskom: 31
* na švedskom: 8
* 4 - العربية
* 5 - עברית
* na 日本語: 11
* na grčkom: 2
* na ostalim: 0
Utakmica za trece mjesto se igra u 4 ipo a za zlato u 10i15 da se valjda ne bi poklopilo sa plivanjem.Zato je utakmica za peto posle utakmice za trece.Tako je danas i sa zenama.
@Ateist, postovanje za sav trud na Wikipediji.
P r i m o r a c
ne bih da se neko uvrijedi od vas podgoričana (a i sjevernjaka) al da se ja pitam doček bi se organizovao u kotoru.
kad se prisjetim onoga za rukometašice, kolko je to sve bilo bezukusno,divlje i neorganizovano - mala me snaga uhvati..
na kraju krajeva ovi momci su svi sa primorja. nego eto, ja se nažalost ništa ne pitam![]()
Stalno zaboravim pitat...sta se desilo sa onim laserima na 2 i 5 metara?
Lakse je njima doc do Pg, no hiljadama ljudi do Kotora.
Tamo bi kolaps bio, pocev od parkinga pa nadalje![]()
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Zasto je vaterpolotopik preimenovan u vaterpolo?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
nemoj svega ti! Stranu smo oko toga dumali![]()
E ovo je docek, ***** im se i u kulturu i u Vulica i u Maksimovica! I Laki DI bi odradio posa vala, ***** li im mater sto vazda moraju da se useru u nesto sto je trebala bit manifestacija za pamcenje, pih! A ja glavu dajem da je i momcima precrno no se eto moraju pojavit!
otkazan je carter za barselonu jer MA nije mogao da dobije dozvolu od aerodroma PRAT. inace, cijena je bila 30.000 ane 80.000 kako neko rece.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Okle ti to? Ja znam da jedan avion sutra oko 12 ide 100%
meni sad javi drugarica da je otkazan...mozda drugi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
E kad je drugarica javila onda je to to..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ovo su ka drugarice od KotoraninaŠto one kažu nema greške
D
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
nemoj me prepadat
http://www.aena-aeropuertos.es/csee/...ame=infovuelos
Pustimo docek sad...IDEMO DANAS NA ZLATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks