She is only here to annoy herself!
NAJBOLJI je samo jedan.
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Pomenuo me Herkules.
Joj.
Obozavam te.
Sent from my GT-I9300
Ali pazi kako je napisao: ti, Petronas...
Znaci vjeruje da smo ja i ti 2 osobe...
Idem registrovat jos jedan nick...Abaar.
TAKUMI
Jel ti ostalo te farbe sto!?
Moram i ja moju jazbinu da sredjujem, pa rekoh...
Ma jok, cak mi fali, zid moram 3 puta.![]()
TAKUMI
Vi za tim? Odlicno. Zasto ne navijas za Massu? On je bio tu od 2006-e, a ovaj od 2010. Massa je vozio sa GAZDOM, sto nisi onda odmah navijao za njega? Jesi li navijao za Kimija?
Za Lojzeka navijas jer znas da je *****, znas da je cijeli tim uz njega, znas da ce mozda nekada silom prilika doci do pobjede ili podijuma, a Massa ne moze, pa bi uvijek navijao za vodonosu.
Lojzek je spijuncina teska. Najveci problem u McL je to sto ga je debitant jebao u usta tokom citave godine. Onda sjecam se onih sranja pocevsi od Madjarske 2007 i td. Na kraju su ga sutnuli.
Aj reci da si riknuo kad si ovo napisao. Ja ne vjerujem da si ostao ziv, a ovaj text dolje si napisao prije ovoga.
To mi je bas bitno. Sad samo reci da si mu ti drzao peskir posle plivanja.
A dobro vise. Ajde, zasto ne za Massu koji je tu od 2006-e?
Pa dobro, pisali smo prije kad je vozio NAJVECI, sad vise ne vozi i ne pisemo previse, a ta prica ti je smetala? A sva ta prica je bila za tvog nekadasnjeg pulena.
Sto ne pises sad kad vise nema tih prica?
Sto nisi dosao da diskutujes posle ovih kriminalnih rezultata tvog italijanskog Ferkana?
TAKUMI
Ne dolazi zato sto ga je blam.
Od Zalosnog. A mozda i od sebe.
Simple as that.
Sent from my GT-I9300
TAKUMI
Da li je moguce da ce da nogiraju njega, kao i Rajka?
Sent from my GT-I9300
99% nogu.
Zasluzuje nogu, ali ne zbog toga sto je rekao da je Ferkan los i da hoce drugi auto.
Previse sebicni.
TAKUMI
Plačko obični
Mislim da je sva prica plasirana da destabilizuje Ferrari,a takodje mislim da se Ferrari kurvinski okrenuo ka razvoju novog bolida,pa otuda izostanak rezultata u poslednje vrijeme.
Ako se Kimi vrati u tim iz kog je istjeran,dokazace da je obicni folirant bez karaktera kog je poslednje sezone u Ferrariju Massa peglao samo tako.
I njegov dolazak ne znaci i odlazak Alonsa,jer Ferrari sada zeli u timu 2 jaka vozaca kako bi lakse sebi obezbjedjivao konstruktorsku titulu.
Sad-pitam se koliko je Kimi pravi covjek za to jer je kao prvo preskup,a drugo-Massa mu je nekoliko puta ove sezone davao pumpica.
Sto se tice Alonsovog prelaska u RB,ja njemu nista ne vjerujem,jer je veliki lazov i covjek spreman na sve,ali je i najkompletniji vozac u F1.
A ako predje-srecan mu put-i veci su odlazili iz Ferrarija.
Ferrari se nije okrenuo ka razvoju novog bolida, tamo se radi odavno, sto se bolida tice cijeli projekat vodi Rory koji je odlican (ali hendikep je sto je bio dugo van F1), ali imaju Marmorinija koji vodi projekat motora i koji nije neki genije, a kao sto znamo 2014-e najbitnija stvar ce biti motor i njegova pouzdanost.
Raikko je bio preslab 2009-e, a i 2008-e. Ove godine Massa moze samo da mu ga popusi, i to mozda, prvo, ima slabiji bolid a drugo, i sam je slab.
A zadnja recenica ti je plafon - ako ostaje ostaje, ako ne nek se jebe.
Brzo cete vi njega zaboravit.
TAKUMI
Posto vidim da Fabija onanise na Shumu da te pit samo nesto. Sjecas li se trke (davno bijase) kad je pokusao da brata izgura sa staze pa se sam sasuo? To nije vozac nego slina. Ja sam oduvjek volio HAKINENA jer je doktor koji pretice tvoju lutku i pokazuje mu *****.a od kad on ode ja sam i dalje nastavio da volim Mclaren. A Hamiltona kao vozaca.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Pa sto ako su braca? Tu su bili da se trkaju, razliciti timovi i td. Zasto mu Ralf nije otvorio vrata nekoliko puta nego ga je blokirao iza sebe, A1 1998 npr?
A kad je to bilo da ga je ovaj izgurao?
A sto se tice Hakkinena, toliko ga je ovaj jebao u usta da je Mika posao 2002-e, i to prije zavrsetka prve polovine sezone. Zamisli to.
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-08-13 at 13:06.
TAKUMI
Davno me sjecam se sad. Ali oduvjek pratim to i dobro se sjecam te situacije. Izlaz iz krivine kretanje da se prestigne i dolazi na polovinu Ralfa i krece na njega. I gura ga i gura i odjednom se odbije i okretanje pored staze
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Ni ja za to ne znam.
Koja staza?
Sent from my GT-I9300
Aaa, to je onda Nurburgring 2003, ali nije bilo protiv Ralfa nego protiv njegovog timskog kolege, Montazera...tako da ti je post #13392 pointless.
TAKUMI
Svaki mu je post na ovoj stranici pointless.
Cus mu pricu molim te...
Sent from my GT-I9300
Jedini put kad je pokusao da zatvori Ralfa je bilo u Spaniji 2000-te ili 01-e,i to je uradio da bi Barikelo prosao-i uspio naravno.
Sto se Hakkinena tice-glupo ga je poredit sa MS-om koji je npr 2000-te imao znatno slabiji bolid,ali je osvojio titulu i poslao Miku u penziju.
Mika je htio da napravi godinu dana pauze,pa da se opet vrati u McL,ali kad je vidio masakr koji pravi MS-odlucio je da je bolje da se ne vraca.
Sto se Marmorinija tice-pojma nemam,vidjecemo,nezahvalno je pricati o njegovom stepenu znanja.
Pa ako malo bolje analiziras Toyotin motor RVX-06 onda ce ti bit jasno kakav je.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks