Kakvi su to debili zenski, inace ni na jedan pjesacki me nije zensko pustilo bez kad namjerno zakoracim pa onda nema dje bez da me zgazi...
Za to treba imat ekser i samo ga drzat...
TAKUMI
Kakvi su to debili zenski, inace ni na jedan pjesacki me nije zensko pustilo bez kad namjerno zakoracim pa onda nema dje bez da me zgazi...
Ja tih problema nemam,ne idem nidje pjeske
Pomama vozila bez tablica (i prednjih i zadnjih) - crni BMW (mislim da je 3) i sivi audi (mislim da je Q5) - oba ne matora vozila, i problem sa slikanjem, mozda jednog dana rjesim montazom kamere u auto....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Za sva dokumenta prave problem...
tacno.ne mozes izvadit nista dok ne platis kazne
Imao sam obavezu prošle nedjelje da odem put sjevera. Od groblja u Brezojevici do Plava sam vozio 60 na sat i pred Plav me zaustavi irvas da mi piše kaznu zbog prekoračenja od 11 km. Ograničenje bilo 50, ja vozio 61. Znači onaj osjećaj kad vam dođe da ufatite policajca i pobijete se sa njim a nemoćni ste jer znate što bi vas čekalo.... Odavno nisam tako bio izdimio. Saobraćajni policajac je posebna nacionalnost da ebe oca.
Zbog 11?
Meni je htio zbog 8, i uzeo mu dokumenta iz ruke i pozdravio ga, Fabiju sam vozio tada, nisam imao preko 17.
TAKUMI
Ne moze ti stanut...
f6
Ako nije puno,evo i ja bih na ledja,a da se ruka koja otima policajcu dokumenta i pishe mu prijavu za celave gume protezhe preko ramena do grudi... Ja te ovako zamishljam,samo veceg,ne znam jesam li blizu
http://images.starpulse.com/pictures...0120419-28.jpg
za koliko stize kazna za oduz. vozacke?
nothing comes from violence and nothing ever could
Mnogima stigne i posle vise od godinu dana, znam neke kojima nije stigla jos uvijek a oduzimanje bilo prije vise od 2 god...
E sad, da li je veza neka u pitanju pa poziv za sud negdje zagubljen to ne znam, ali postar nije nista donosio![]()
Kako je vozio sa 17?
f6
americki papiri
She is only here to annoy herself!
A prije toga jos 5 bez vozacke, i popio samo jednu kazu.
Kakav je to bio DPS!
TAKUMI
Je si li ti Fabia neki Amer?
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
CIA ga je poslala ovamo, fora da trguje kolima
She is only here to annoy herself!
Vala stvarno:
![]()
TAKUMI
Nasa je dje ce se parkirat...
^^Znaci, oni su dva dana zaredom na istoj poziciji ? Tamo gdje je ogranicenje 50 kmh ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
da, na kraju niza krivina ...
...
Pg-ct na mjestu dje je izrezbaren put stoje skoro citav dan
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks