http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2...2o7zo1_500.gif
Cataro ol mi reci kako se nadje onaj Misic na ovom prvenstvu , jel on bas trenira vaterpolo ili je Caprov komsija ili rodjak ?
Aoooo.
Jesu se prosrali na kraju(kako imaju običaj i oni i fudbaleri) ali sve je dobro što se dobro svrši.
Da nam golman nije imao fantastičnih odbrana pomislio bih da je namještena. Ni u najluđim snovima nisam očekivao ovakvu pobjedu
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2...2o7zo1_500.gif
Cataro ol mi reci kako se nadje onaj Misic na ovom prvenstvu , jel on bas trenira vaterpolo ili je Caprov komsija ili rodjak ?
Moderatoru mici ovaj tuzni smajli sa naslova teme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Dajte ljudi. Opustanje, big deal. Izdominirali smo, mogla je lagano utakmica da zavrsi kao da smo igrali protiv neke Rumunije u grupnoj fazi. Razvaljivanje. Objasnjavanje. Dominacija kao Hrvata na Olimpijadi.
A sad Madjari. Jachi smo, i to prilicno, ali moramo opet maksimalno ozbiljno.
Fire in the hole!
Uh momci kakva dominacija, ovo mi je trebalo, mec bez nervoze. Fala vi dje culi i ne culi. Iskreno od poraza protiv Grcke ocekivao sam zlato, vrijeme je!
čestitke na ulasku u finale...a sad juriš po zlato...možete vi to !
srećmo !
Ja obozavam da slusam Maksima vidi se da je prvo navijac pa tek komentator,odlicno prenosi, kad se samo sjeti mgoal delibasica, lekingo gola i svega ostalo. Nista ljepse nego kad vidis emocije kod komentatora kad se prenose mecevi repke.
Maksim odlican! Nemam apsolutno nijednu zamjerku.
Madjari imaju svojih sansi (sport je to...) ali cemo ih razvalit' od batina.
Samo da se momci oporave...
Kako su Nikola i Darko pogadjali (na Leku i Mladjana smo navikli) - strasno!
Pricacemo o Madjarima jos...
P r i m o r a c
Fenomenalna igra! U subotu da se uzme zlato!
Potpuno mi je nenormalno da neko zamjera komentatoru sto unosi emocije, jos prenosi susret reprezentacije svoje zemlje? pa to bi trebala da bude obaveza da pokaze da mu je stalo, da mu srce kao nama preskace na svakom napadu...
Da Maksim od Dugovog odlaska u penziju komentarise, i kad nesto pratis tako konstantno citas, spremas se kao za ispit i neminovno je da rastes iz godine u godinu. Generalno ja volim da ga slusam i bas sam zadovoljan kako zvuci. Sofranac sa druge strane ne prenosi vaterpolo, greske stizu kao posljedica toga.
bas smo ih ugasili.
gledam sa bratom utakmicu, i svo vrijeme ne mozemo da povezemo ovo gazenje i polufinale svjeckog prvenstva.
kao da smo igrali grupnu fazu sa nekom poluamaterskom ekipicom.
nevjerovatna nadmoc...
zlato je nase, ubijedjen sam u to.
Prelaka pobjeda. Nadajmoj se da im ovako laka pobjeda u polufinalu ne udari u glavu i priđu Mađarima opušteno, umiju to naši.
Bolje je bilo da su dobili kao što su i Srbiju.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 4 Beta
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
nekako mi djeluju previse ozbilnjo da bi bilo koga podcijenili.
znaju i oni ko su madjari!
cuh da je docek svjeckih sampiona da stadion malih sportova.
milije bi mi bilo da je na trg, al' ajd...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks