Bruka kako igraju![]()
Kako musa dere jarca![]()
Bruka kako igraju![]()
ggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooooollllllll llllllllllllllllll
8-3 bravo momciiiiiiiiiiiiiiiiii
kako ih trpaju da prostite
Kakva dva gola Darkova.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Gledaju Maksime, i neveruu.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
10-5![]()
Jel ovakva dominacija ikad vidjena u polufinalu?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Toooooooo
Napokon igramo u finalu SP.
Bravo, majstori!!!!
Previše smo se opustili u 4.č ali nema veze.
Mađarska.....
Finaleeeeeeeeee!![]()
Fire in the hole!
Izvukose se 'talijani samo sa 2..
Ne znam jel mi se svidja sto se danas nimalo nervirao nijesam.nekako neobicno.
![]()
finaleeeeeeeeee bravo momcadi
Kao iz pi*ke iz dobismo. Bravo momci!![]()
Kako igramo odbranu. Leka i Mladjan odlicni. Kapiten bi cesce trebao da cita forum.
maxim:"gledaju li ovo madjari" hihhihhiiiihi
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
nisam pogodio tacan rezultat, ali sam rekao da smo za 2-3 gola bolji. opet, ni ono 10:4 nije bilo realno, ali uz onakvu odbranu......nije mi se svidjelo ovo opustanje na kraju, opet smo primili 4 gola u 4 min, a capro je tek nakon treceg primljenog gola zvao time out. mi u zadnjih 6 min nismo ni sutnuli na gol, samo smo trosili vrijeme - jednostavno ne volim to, to nam se puno puta odbilo o glavu. a leka je na pocetku onim golom ubio tempestija u pojam, zato ga nidje nije ni bilo. svaka cast momci, a sad na zlato! @cattaro: odvojili smo se na 4 razlike nakon 2 cetvrtine, prodali im 2 kontre (1 mladjan nije iskoristio), italijani nama nijednu, cijelo vrijeme jaka igra I eto - ponadao si se da ces pogrijesiti. :P
Last edited by Fidimose; 01-08-13 at 22:01.
<--- leuk
Sva cast!
Jel Misic vaterpolista ?
Kako me nervira ovaj nas propali mentalitet umjesto jos vise u zadnjoj cetvrtini da rasegamo Italijane, mi se opustamo...E da nam je drugaciji mentalitet kraja nam ne bi bilo
sto bi ovo? jos ne gledah ovakvu odbranu? auuuuu
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Boljelo ih je *****, to se vidjelo, ali jbg to je nas mentalitet takav i to se tesko mijenjaAli nebitno, pije se do zore!!!
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Sto prdis ti? Ostalo je bilo 4 min do kraja, vodilo smo 10 4. Nije bilo teoretske sanse da nas stignu, i sasvim im je svejedno oce li se zavrsit 10 8 ili 10 4.
Ne volim ni ja to sto ni ne pokusavaju da sutnu i sto samo trose vrijeme, al tako uvijek rade. Ovaj put nije nam se moglo obit o glavu, ali zato jeste u Londonu.
kako se zove komentator utakmice?![]()
Russia!
Da se kopiram sa FB-a:
Strasno.
Napravili smo od 1/2 finala SP-a trening utakmicu.
A sad - Madjari. Ako sam nekoga prizeljkivao u eliminacionoj fazi to su bili oni. Favoriti smo.
Ne znam sto vas uzbudjuje ovo opustanje, rugali su se bezobraznim Talijanima. Vise ih nervira kad im nasi, 2-3'' prije kraja napada, bace loptu iza ledja nego da sutnu.
Nevjerovatno sto napravismo od svjetskih prvaka i olimpijskih viceprvaka.
P r i m o r a c
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks