Ako hoces da kazes da su svi *****, onda da, za pare.
zna sam da ces njega da pomenes ali on ne vozi vise, mislio sam na ove trenutne... svi voze zbog para.
Ako hoces da kazes da su svi *****, onda da, za pare.
TAKUMI
Nije uzeo nista. Kakvih 40 miliona je uzeo? Cekao je 40 tona, a kada je vidio da niko nije toliko glup da plati 40 tona onda je rekao: fak ef uan, ajm going veercein'...
TAKUMI
godine kad nije vozio je bio najplaceniji vozac u F1Provjeri
Da je Alonsu jedan RB pa da počinemo svi.
Meklaren se malo popravlja, ali stvarno ne mogu da shvatim ovoliki pad u odnosu na ostale. Prošle godine su bili u samom vrhu taman tu neđe u ovo doba, a onda sve ode u krasni ku*rac.
I malo zahebancije
Mercedes’ problem so far this year has been in overheating the rears, with temperatures running 20 degrees too hot, pushing them outside their operating window and causing them to degrade quickly. This has been caused partly by their front tyres creating so much front-end grip that they caused the rears to slide.
The new front tyres produce less grip because their sidewalls are less flexible, so the tyre does not absorb as much load and slides more on the surface. On the Mercedes, this appears to have balanced the grip levels of the respective tyres, reducing the wear on the rears.
The thing is, Mercedes didn’t know this until they got to Hungary, because their testing ban meant they were not able to run in the Silverstone test where the new constructions were tried out.
TAKUMI
Od Ferarija je dobio tu platu.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Zamisli da je sad tu...
TAKUMI
Kimi je potpisao za Ferrari, i tamo ce voziti sa Bianchijem ili Hulkenbergom.
Massa ide van. Lojzek u RBR, gdje ce Vettel da ga prca kao klinca i onda ce se vratit u Reno.
TAKUMI
interesantna je doza mrznje sa kojom pricas o ALonsu... jedinom vozacu koji je usipio da okonca eru sumahera i ferrarija (na moju zalost) i vozaca koji tri godine izvlaci iz ferrarija nemoguce...
Viewed in autosport:
"Lots of things come to my mind, you can ask me if you want, I just mention a few stuffs. I was at most part of the track during the Friday practices expect the first sector which is closed for the fans.
The Ferraris are clearly out of balance, those cars are way more difficult to drive than the Lotus, Red Bull or Mercedes. The F138 has lots of understeer, it didn't want to work on used tyres or on the medium. In qualy on fresh soft it was pretty fine, but as the tyres went away it was just horrible to drive. It generally lacks of traction and tends to have massive understeer coming from mid-speed corners. It is so-so unpleasant to drive that car on a track like the Hungaroring.
The Red Bull and the Lotus are fantastic to drive. Those cars go like on a rail. Vettel, Grosjean were the ones to watch in the chicane, those cars have incredible traction on low speed, no wheel-spin and stability over the kerbs. On top of that those cars loved turn 8. Incredible stability. Amazing, stunning, breath-taking. You could see with naked eyes how dominant those cars are on this part of the track. They are even better than the Mercedes. Nico was strong in turn 9, he was very early on the throttle on low-fuel coming out from that turn. Lewis is a real gokart racer. He always want to chop away from the track by using the kerbs, even in turn 9 he tried the touch the inside kerb even it means you can't be that early on the power.
The McLaren has quite a neutral balance, although Jenson couldn't get the front tyres get up to temp in qualy, that's why he had to wait under acceleration out of the middle-speed turns. The Renault-powered cars, especially the Caterhams let sound some interesting noises out of low-speed corners, it is very similiar to the sound created by off-throttle blowing. Dunno how they manage it under so thight regs.
I have to disappoint Alonso's fans. He drives his hearts out, [SIZE=3]you can't even image how many things that guy tried out during Friday. He tried different lines for example in turn 8, he tried to gear down in the middle of it to let the rear slide, [/SIZE]etc. The Lotus and RB guys didn't have any head-aches, their cars were nearly perfect from the first lap on"
Gary Anderson:
Ferrari have lost their way. In the last four races Alonso has had a second, third, fourth and fifth. That slide is going in the wrong direction.
They are bringing developments to the track - as they did with a new diffuser in Hungary - but they are not using them in races.
So all of that research and effort is not being turned into performance.
Caution can be a positive when it comes to engineering, but Ferrari are guilty of over-caution.
They spent Friday in Hungary trying to compare the new diffuser with the old one. But it is impossible to do so-called back-to-back runs on a part as influential as that with the track changing as quickly as it does in Hungary.
That's because you can never be sure what is influencing the changes in car behaviour and lap time - is it the track evolution, or the new parts?
Sometimes you simply have to have faith in your simulation data, put the part on the car and get on with it. Because Ferrari are not, they are effectively going backwards, because while they are standing still everyone else is going forwards.
Mercedes had new parts on the car. They had a new front wing and they just got on with it.
Ferrari are in a halfway house. They're neither optimising the car, nor benefiting from new parts. Mercedes, Red Bull and Lotus by contrast, tend to stick new parts on the car, believe in them, and get on with it.
This is why Ferrari badly need former Lotus technical director James Allison to start work in his new role. They need someone to stand up and make those decisions.
You have to make decisions. They might be wrong, but at least by committing to something you get the bits on the car and get the best out of it that weekend.
It might only be 95% of the total potential of the car, but at least you got that 95%. If you back-to-back things all weekend, you don't get the best out of the car either with or without the new parts, so your overall performance is worse.
Pazi, lik je slina. Kao vozac OK, ali kao covjek, slina.
Uspio je da okonca NJEGOV eru? Tu eru je okoncala FIA. 2004-e 15 pobjeda. 2005-e, nula (onu u Indianapolis ne brojim).
Tada je Renol imao najbolji bolid. Lojzek je bio antačabl zato sto je tamo bio Brijač. 2005-e i do polovine 2006-e su imali ilegalan bolid. Da nije imao najbolji, daleko najbolji bolid i to sto Fisichella nije smio da zine, 2005-e sampion bi bio Kimi a 2006-e...zna se ko. Gdje je sad taj Lojzek? Sto je napravio sa almajti Ferrarijem? 7 godina ceka titulu? Almajti ceka 7 godina? Izvlaci iz Ferrarija nemoguce? Kad je to bilo? Kako mozes da dajes takvu izjavu? Ovi ostali voze na kruz kontrol?
Ti, kao i ostali sadasnji navijaci ste ga mrzjeli tih godina, pogotovo hercules koji je tada pricao svasta, a sada navijate za njega. Posaljite mu mail, mozda bi spavao sa vama, ko zna...
Ako budes nastavio sa raspravom, pod cu ocistit sa tobom![]()
TAKUMI
fabia, vjerovat ce mo ti na rijec da je alonso slina posto ga ti licno poznajes, jelte?
mi koji ga znamo samo sa prenosa F1 tesko mozemo suditi o njegovim ljudskim kvalitetima...
Ti ne, naravno, ali ja mogu, cak i preko TV-a:
prvo: 2008-a godina, vratio se *****-zuti Reno koji je te godine bio koma. Team mate mu je bio klinac, Piquet. Lojzek se dogovorio sa Patom i Brijacem da Piquet napravi karambol posle prvog pita, da bi onda izasao safety car i uhvatio Lojzeka prvog. Tako je i bilo. Pobijedio je, krenuo 16-i, zavrsio prvi.
Zbog toga odjeb su dobili Pat, Brijac i Piq. Lojzek je ostao u F1, izjavio je da nista nije znao i da su to bila ideja ove trojice.
Prije dvije godine je imao intervju, i novinar ga pita: koje su ti najbolje trke?...a on nabraja ta, ta, ta...a Singapur? A ne to ne.
drugo: Lojzek je bio ozenjen, imao je zenu, finu neku ali ona se razboljela. Imala je rak. Umjesto da muz bude sa njom, da batali F1 zbog zene, barem kada je znao da nece dugo da zivi on joj kaze: ajde mi fino da se razvedemo. I razveli su se. I on je to sam priznao posle. Ma njega treba drzat u mraku i nahranit govnima!
Hoces jos?
TAKUMI
ove pojedinosti vezano za trkanje ne bih uzimao za ozbiljno iz prostog razloga sto svi, ali bas svi, koji uzimaju ucesca u trkama bi sve uradili da pobijede (da ne idemo dalje od ove sezone i vetela koji ignorise (a pri tom kaze da bi to uradio ponovo) timske naredbe) ne bih komentarisao.
ove detalje iz privatnog zivota ne znam, niti me interesuju.
pratim trke, i ono sto je vezano za to i tu se zavrsava moje interesovanje kako za pojedince tako i timove.
sad sam (nakon sto sam procitao tvoj post) saznao da je on bio ozenjen uopste, da ne pricam o ostalim pojedinostima.
ponavljam, jednostavno me to ne interesuje...
naravno, AKO je ovo istina sto si napisao onda covjek jeste slina.
Ti naravno nikad nećeš skapirat da ja i E_K_V navijamo za tim prije svega. I da nikad nijedan vozač neće bit iznad tima pogotovo ne iznad Ferrari-a.
Nisam gotivio Alonsa, čak sam pisao da je prosječan vozač koji nijednu krivinu ne prolazi istom putanjom. Nije mi ni bio simpatichan ni nakon skandala sa McLaren špijuniranjem Ferrari-a. Ah da, tu nije bio sam nego zajedno sa Hamiltonom. I gle čuda Alonso je slina izbjegao kaznu a kažnjen je McLaren. A Hamilton je nebitan vjerovatno?
Ali da se preporodio kao vozač jeste. Da "prenosi" dešavanja sa staze inžinjerima i razvija bolid to stoji. Isto ono što je Šumaher radio prvih godina sa Ferrari-em. Rezultati su došli kasnije.
Čak kad se porede prve Šumaherove godine u Ferrari i Alonsove, španac je možda i bolji po bodovnom saldu i uspjesima u njamanju ruku jednak kao Šumaher.
Kako god, Alonso kao vozač jeste jedan od boljih u gridu. Kakav je kao čovjek se može diskutovat, ali ne vidim potrebu za tim. Samo mene ne čudi egoistično ponašanje ljudi koji su cijeli život podredili tamo nekoj vožnji u krug. A to podrazumijeva između ostalog "First 6 months of 2013....6.855 km bike 730 km running" i fali još podatak koliko je preplivano a i tu je upečatljiv broj.
"Summary of the last 3 weeks of preparation.
-936 Km bike
-91 Km run
-Swim 8h
-Gym 7h
-14h various (ski, tennis, soccer, etc.)"
http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/21498298
Ja prije svega navijam za Ferrari. To povlači da u ovom trenutku navijam za Alonso zato što vozi za Ferrari. Simple as that.
I onda se nađe neko mene da prozove i nešto da priča tipa da je Alonso slina sa sve špekulacijama i teorijama zavjere :roll:
Pri tome bolest je pjevačici dijagnostifikovana nakon razvoda po drugi put a jednom i za vrijeme braka. Ali avaj što to bi pošteno iznošenje činjenica od Fabie Elegance... I bila je u ranom stadijumu pa je operacijom sve završeno.
Nego ona avetna veli da su i dalje odlični prijatelji. Kome sad vjerovat?
I još ovo, što se tiče neoglašavanja na temu i skrivanja navijača, niti sam se skrio niti bježim. Jednostavno ovo je davno prestala da bude tema Formula 1 od kad ste se ti, Petronas i još par satelita po***** u nju pa se malo ko i oglašava što se prepoznaje po kvalitetu postova.
Pri tome ne umijete ni da diskutujete a da ne vrijeđate ostale, i onda nije vrijedno truda. Mislio sam da si toliko skapirao do sad, nego evo nisi.
Last edited by hercules; 02-08-13 at 13:13.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Krečim sad, imam još dnevni boravak (5x4) i kuhinju (3,5x4) tako da očekuj odgovor za 2-3 sata.
P.S. Ako ne budem tu za 2-3 sata onda znaj da sam morao da predjem zid 2 puta (bila je neka *****-zuta, sada ide bijela pa...).
P.S. Mećavin turbo:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/109133
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-08-13 at 13:06.
TAKUMI
Ne moraš se trudit da ih pišeš uopšte jer mala je vjerovatnoća da ću pročitat.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks