margetu poznajemo, meni je on barem, pored brguljana, bio najbolji sudija koji postoji.
a ko je ovaj poljak? nepoznat mi je.
margetu poznajemo, meni je on barem, pored brguljana, bio najbolji sudija koji postoji.
a ko je ovaj poljak? nepoznat mi je.
<--- leuk
oće li opet da sudi onaj što je izgorio po licu osim oko očiju ili je to bilo protiv Kanade ne sjećam se počele su pripreme za noćas već
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Moram da istaknem da mi se jako dopada to sto su selektor, Nikola Janovic i Ivovic vec pred utakmicu poceli pricu o sudjenju, jer je to jedini nacin da dobijemo koliko-toliko fer sudjenje, koliko je to god moguce protiv Italijana u ovom trenutku. Do sad su obicno imali obicaj da pricu o sudjenju ostave za poslije utakmice, a svi znamo da od te price tada jednostavno nema nista. Kada bi bilo sudjenje kao protiv Srba prije neki dan, bio bih prezadovoljan.
ima li ko sugestiju dje je dobro za gledati, neki kafic-basta?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Obratite paznju na 1:08:32 - 42sek , Drasko opet imao raspravku hahahahahahahahahaha kao onomad kad dobismo Amere pa kad se okrenuo put Udovicica .. to je brat
BISOGNA VINCERE !
Samo lagano, skoncentrisano i bez nervoze idemo do finala..
Ma Ivović je dao taj go iz Igala' hahaha Car!:applouse::applouse:
Bromazepam prije meca i sve bude lakse.
Dobijamo ovo bez problema![]()
8-5.
Za nas of course.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Na Skveru ce valjda biti video bim na kojem ce se moc gledat utakmica, pa ko je u Novom...
Fire in the hole!
Oće li bit u Kotoru noćas kakav video bim postavljen? Biću tamo...
Campagna prica kako nisu nasjeli na provokaciju Spanaca... Talijani koji prate vaterpolo na FB se zale na sudjenje...prizivaju korektnije nocas...
Ne, ja nisam objektivan...
Poseban razgovor prije meca bih obavio sa Misicem, Talijani ce sve uradit' da ga izbace iz takta. Nema reakcije, mora biti miran!!
Momci, grizite i ne dajte im da disu!
P r i m o r a c
Ima li dje da se u BD moze pogledati utakmica da ne sjedim kuci i sam da vristim?![]()
U svaki kafic u stari grad se moze gledat. Mozda se i sretnemo.
Leka i Mladjan rjesvaju ovo veceras.
Izgubi Srbija![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
14:13 na peterce.
Sut- Prlainovic 1/5, Udovicic 1/5
Plus...promasili peterce na kraju.
http://waterpolo.sportresult.com/pdf/WCH2013/M38.pdf
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nocas ce presuditi nasi sutevi spolja, odnosno kvalitet Tempestija koji je stub odbrane Italijana, mada sumnjam da ce smjeti pustiti nase da sutiraju spolja kao spance
Veceras prolazimo na produzetke bice tvrda utakmica strasno nece biti vise od 12 golova ukupno do kraja regularnog toka a mozda i do kraja...MNE <3
imaju li se dje Hrvati gledat?
kakav gol Sivosa. Ja gledam na RTRS!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks