Zbog takvih treba imati kameru, i onda ga ispratiti dok ne stane, i slomit ga, posliej ako te tuzi, imas dokaz i tako to.
Archi,kolko si puta krenuo da pretices i da ovaj ispred tebe u manju i full gas da ga ne mozes pretec a auto nailazi?Znas kolko mi se to puta dnevno desava?e ovako bar oci izvadi na retrovizore,ako dje vidis kamion da je nekom u branik,znaj da sam ja.A ko ne zasluzi i ko vozi normalno naravno da to ne bih uradio
Ne moras kupovati neku profi, i ove od 30-ak eura snimaju u hd rezoluciji.
Ja cu uskoro nabaviti neke od oko 50e za prodaju, al ce bit vrhunske, HD i neke ostale zajebancije.. Korisna investicija 100%
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Korisna ljudi vjerujte mi covjek i radi sebe, da se ne dokazujem sjutra ne daj boze, ko je prosao kroz crveno ili sto...
f6
Nikad kraja ...
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/pr...le-dvije-osobe
Tuga. Dva mlada života odoše u nepovrat.
Ne znam kojim motorom su išli i gdje je bilo ali moram konstatovat da ulicom 4 Jula naveče je redovna pojava da jedna ista grupica motorista se trka od Zete ka gradu i obratno. To kako pojedini jure i što rade je za nevjerovat. Policije nikad na tu relaciju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovo je užas kako se gine na puteve, ko da je ratno stanjePrije par dana ono dijete ubi autobus, sad njih dvoje po 19 godina... Tuga
![]()
E ovo je tuga.
Drotovi su tada bili negdje u grad i maltretirali ljude za 0,51 o/oo.
TAKUMI
Ovo je skoro prekoputa tvoje zgrade. Na slici vidis u pozadini Panonku i raskrsnicu. Tuga
Sinoc sam legla oko 23h, u bloku 9, tako su jurcali da je to nehumanoSve su male ulicice sa raskrsnicama, ali oni su divljali ir izikovali tudje zivote. Stalno je tako u Vlada Cetkovica i sve ove zgrade, Kroling, Shajo i Cijevna.
Ja sam prije neki dan pisala o ovom problemu upravi policije i naravno, nijesu me uopste udostojili odgovor na mail. Pih
Policija nije nista kriva, taj koji hoce da brzo vozi, ne moze ga nista sprijecit...
Policija treba da stiti ne njih nego neduzne gradjane od takvih sto divljaju.
Policija ne radi u službi građana, i to je surova realnost... Da li će se jednog dana što promijeniti ne znam, trenutno su samo jedan od kanala krpljenja budžeta...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ma boli policiju briga za sve. Desilo mi se prije par dana, odem sa porodicom na Zabljak i od Jasenovog polja prema tunelu zamalo se ne sudarim sa autom koje je vozilo dijete ne vise od 10 godina i to puno djece. znaci pricam o otvorenom magistralnom putu, Subaru neki raspali sav izudaran bez farova, stopova...
I zovnem policiju da prijavim, samo zbog te djece, reko prosuce se nedje, i ovaj mi ljubazno kaze sad ce poslati patrolu iz Savnika. ja nastavljam prema Savniku, i pogodite - patrola naravno u hladu stoji, zaustavlja, smara ljude i na pamet im ne pada da vide onu djecinu...
e pa ne znam....nama ne treba nikakvih ratova niti prirodnih nepogoda...mi imamo saobraćaj i uspješno nam desetkuje mlado stanovništvo...čija je krivica ne znam...ne bih policiju za sve krivila. Kad ih ima "što su tu, mene od njemačke do crne gore niko niej zaustavio niti sam ih vidio iđe" a kad ih nema "đe su, što ih nema"...ne znam, tuga za ovom đecom nesrećnom![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Sto je kriva policija? Svako kuje svoju sudbinu... Pa ti vidji oli rizikovat i vozit 200(takve ne treba zalit), ili kao normalan covjek vozit...
Policija treba da je prisutnija i vidljivija na ulicama, a ne da ka šišnjari zadnji čuče iza nekog kontejnera i fataju na prepad što se nisi vezao ili propustio pješaka. I to samo da ispune dnevnu kvotu, i onda ih zabolje dupe. Pih.
Druze ti brines za samog sebe i svoj zivot, ne treba policajac to da radi, i njegovim pojavljivanjem pored puta da te 'nacera' da usporis
A kako ne razumijes sta oce da kaze? Svi ti nadobudni tatini sinovi oce da se dokazu pred Kirovickom i drugom kompanijom i stisnu malo auto/motor i bude sta bude. A da policija stoji nedje, vidna da bude, druga bi se pjesma pjevala. Ovako ker cuci nedje i kad vidi mene/tebe bez svijetla, pojasa i tako tih sranja pljas 50/60€ i to je to. A kad nedje proleti 200 pored njega on samo osmotri za njim. I cao
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
There are currently 11 users browsing this thread. (2 members and 9 guests)
Bookmarks