Ništa neočekivano, s obzirom na Milanov sastav. Ovo je 90% rezervi, čak neki ni to nisu.
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Kakvo cerecenje. I dobra igra Jovetica.
Deserve's got nothing to do with it.
Ništa neočekivano, s obzirom na Milanov sastav. Ovo je 90% rezervi, čak neki ni to nisu.
DICIOTTO
Ne bih bas rekao...El Saravi, Boateng, De Jong, Muntari, Konstant, Amelija je taman isti kao Abijati...
Ovaj Vergara ima sve fizicke predispozicije da postane odlican stoper ali mu je postavljanje i pregled igre otprilike kao Vladu Bozovicu.
EDIT: Evo im ga i cetvrti. Ka' protiv Rudara da igraju![]()
Navas, Fernandinjo, Silva i Jovetic plesu.
Nije Amelija ni do koljena Abijatiju. Ne igraju nam De Sciglio/Abate, Mexes, Zapata, Montolivo, Poli, Baloteli, Abijati. Još Sitiju igra praktično prva postava. Ja kad sam vidio sastave, znao sam kako će ovo otprilike da ide.
Vergara ima predispozicije, ali ima još da uči. Mlad je, ali mu treba jaki partner u odbrani, a ne Zakardo. Daće nam 10 golova.
DICIOTTO
Greote. Baš ih gaze.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
A bogami, jeste. City je i ovako dosta jači od Milana, još su već imali više pripremnih perioda, još Milanu ne igra po tima. Siguran budi da su u formi i jedni i drugi, i da su kompletni, ne bi ovako bilo. Dobio bi City, ali ne ovako sigurno.
Još je ovo najprijateljskija utakmica od svih utakmica, kako se igra. Elsha 2 gola u 2 minuta.
DICIOTTO
ajmo ajmo
Tu es mon héro!
Evo dade josh jedanNisam znao da Muntari umije onako da asistira. Naravno, lako moze biti da je City instruisan da prikoci malo da ne bi dolazilo do totalne bruke
Kolika je bila kvota 7+ poluvrijeme?
Rekoh ja, Faraon u sredinu obavezno
Tu es mon héro!
Najbolja stvar je shto sredina i napad Milana uopste ne igraju i djeluju lose, ali je odbrana na nivou Bratstva iz Mojanovica.
Hahahaha, odustajem od gledanja i komentarisanja. Ovo je sprdnja, pa shta se deshava sa odbranama? A ja se ovamo jedem shto ne kupujemo centralnog veznog-bude li Cityju ovakva odbrana ima Kleverli i Anderson 5 da im daju![]()
Lako je moglo bit 5:5, zicere masise Petanja i Saraf!
Dobija ovo Milan na kraj. :mrgreen:
Milan se pola sata sastavio sa loptom nije, pa im se ovi sklonise zadnjih 10 minuta malo i oni 3 gola umuljase ni oni sami ne znaju kako.I odjednom napad i sredina u Milanu funkcionisu savrseno.
Utakmica na nivou veterana San Marina i Fijia.
5:0 je Milan gubio u 38. minut, ovo je disk i na PES i na FIFA-u
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Lagano smo mogli da vodimo do sad, koliko u drugo propuštismo 100% šansi.
Ja ne vjerujem kako se ljudi pale na ove prijateljske utakmice ovđe, pa komentarišu timove. Palo je 10 golova u poluvrijeme, kako vam to ne govori o ozbiljnosti meča? Ovo je da se vide određeni pojedinci, da se isprobaju formacije, i da se uđe u formu. Odmorite po malo.
DICIOTTO
Kako igra Jovetic?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks