View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 643 of 942 FirstFirst ... 143543593633639640641642643644645646647653693743 ... LastLast
Results 16,051 to 16,075 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Ramos

Valjda ti je jasno da na B92 piše uglavnom balavurdija ?

Inače, skor protiv žabara je 7-0-3 u korist Crne Gore. U toku dana više o tome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka čast našim. Sad na zlato!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    jedan stvar ono potpuno off topic, ali sudija koji je izgorio sav osim oko ociju gdje je nosio naocare hahahhah je li ono moguce?
    Mora da je sudio svaki put jutarnje termine ili je neđe zaspa na sunce kvalitetno presmiješno izgleda...

Zna li se ko nam sudi sjutra?

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Samo da se Radza i ekipa baksuza iz vlade ne dosjete da dolete na polufinale:-D Inace meni je Misic odigrao sasvim solidno do sad ali Kruzija se nije nesto pokazao.Talijani ko talijani bice igrica van bazena to je sigurno ali nadam se da cemo kad smo ovo sinoc prebrodili na krilima samopouzdanja proci u to finale.Šteta bi bilo sad stati.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maksa View Post
    @Ramos

Valjda ti je jasno da na B92 piše uglavnom balavurdija ?

Inače, skor protiv žabara je 7-0-3 u korist Crne Gore. U toku dana više o tome.
    Naravno, čak te komentare nikad ni ne čitam, ali sam sinoć morao barem 20-ak

Ajde, čekamo tvoju najavu sjutrašnjeg meča...

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Ali otvaram Arenu jutros, ocekujem neki naslov ekvivalentan jucerasnjoj pobjedi, kad ono "nijanse odlucile pobjednika" wtf

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne mogu da nadjem ko sudi sjutrasnju utakmicu, ocekujem Stavridisa...ili Borell-a...

Sto se sinocnjeg sudjenja tice, da pojasnim - mi u dva navrata ne dobijamo igraca vise kad lopta dodje do igraca koji je na 2m, a na drugoj strani Leka bez lopte ide 2x napolje nad Pijetlovicem (ne primijetih nijedan sviran kontrafaul Pijetlovicu nad Lekom!). Nije to neka velika, odlucujuca razlika, ali ako Nikola odvede Mandica na 2m najmanje sto je epilog toga je iskljucenje. A ne kontrafaul, sviran kad je lopta pala ispred Nikole...
    Isto tako, ne sjecam se koje je tacno takmicenje bilo, ali znam da Pijetlovicevo ispucavanje lopte (prethodno je bio iskljucen) nije bilo sankcionisano (petercem, loptu je bacio 5-6m od mjesta dje je skrivio iskljucenje). Naseg igraca (Mladjan) su ispravno iskljucili, ono na kraju meca. Plus ono sramno izvodjenje od strane golmana, cime se Srbiji dala prilika da sutne (nije isto je li 5 na 4 ili 6 na 4) u te 3s iz vrlo povoljne situacije.
    To su neki elementi koji su mogli mnogo da nam zasmetaju da je mec otisao u drugom pravcu. U produzetke, npr.

Slazem se da Mladjan ne treba da sutira peterce, zbilja ih promasuje u velikom broju, ali mislim da su oni toliko iskusni da mogu izmedju sebe da odluce ko ce kad da sutira. Meni je vise od promasenog peterca zasmetalo to sto ga je izveo jako lose.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta se desava sa Jokicem? Sinoc par puta prakticno pokloni loptu protivnicima?

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Ali ono prebacanje s jedne na drugu stranu, ja ne znam jesu li jednom uspjeli da izmjere da mu pane u ruku tacno tu se izgubi po 5-6sek na igraca vise...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pozdrav redakciji Dan-a:
    Click image for larger version. 

Name:	dan, noc.jpg 
Views:	161 
Size:	10.3 KB 
ID:	110325

Uz pitanje, kako vam igraju djeca zmurke?
    (odg: ,,Pu, Leka iz daleka'')
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post
    Sta se desava sa Jokicem? Sinoc par puta prakticno pokloni loptu protivnicima?
    Gotov je. Ali, Jole je toliko dobar (pozitivan) tip i toliko iskusan da mora da bude tamo. Pa i po cijeni da jedan decko koji ce biti standardan ubuduce (Cuckovic) sad ostane doma.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ali ono prebacanje s jedne na drugu stranu, ja ne znam jesu li jednom uspjeli da izmjere da mu pane u ruku tacno tu se izgubi po 5-6sek na igraca vise...

Stoji, ali u srpskoj ekipi (kao i kod nas - Drasko) ima igraca koji su (sto se kaze) krakati, duge ruke+visok izlaz iz vode - jako ih je tesko prebaciti, a da lopta padne na ruku onome na drugoj strani. Kod protivnika koji vise plivaju sa igracem manje lopta ide tacnije i tecnije.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

E kad bi osvojili zlato , ne bi me milije bilo samo radi Zlokovica, posto je drugare na cjedilu ostavio...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo se sudija pribojavam sjutra. Da ne krenu da guraju Italijane. Trebao bi i Kruzija da krene, fale golovi sa one njegove strane.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e zbilja sto bjese prica sa Zlokovicem
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Italijani me nisu odusevili. Ni rezultatima ni nekom ubjedljivom igrom protiv (u tom mecu prepadnutih) Kineza ili Spanaca. Grupa im je bila bezobrazno laka.
    Izdvojio bih Tempesti-ja i Giorgetti-ja. Ovog prvog ne bi valjalo pustit da se razbrani, a ovaj drugi je jako slican igrac Mladjanu Janovicu.

Centri im (pogotovo drugi, Napolitano) nisu najveca klasa, tako da bismo sa Lekom na Aicardi-ja i Tonijem i Joletom na Napolitana mogli citav, apsolutno citav mec da igramo jak presing.

Za razliku od meca sa Srbima dje sam sumnjao u mogucnost malog broja golova, u mecu sa Talijanima sam siguran da ce ih biti malo.
    Sto rece Capro, ne nasjedati na provokacije, kako igraca Italije, tako i sudija i problema nece biti.

Ako prodjemo i Talijane zbilja bi veliko iznenadjenje bilo da ne uzmemo zlato. Fizicka i u tom finalu mentalna snaga bice jako velike prednosti. Ako ste pratili Madjare i Hrvate (na ovom takmicenju, u ovom sastavu), znate na sto mislim.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    jedan stvar ono potpuno off topic, ali sudija koji je izgorio sav osim oko ociju gdje je nosio naocare hahahhah je li ono moguce?
    Hahahhahahaha,je li moguce ono? pa kako je smijesan

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ne mogu da nadjem ko sudi sjutrasnju utakmicu, ocekujem Stavridisa...ili Borell-a...
    Bice ovdje ko su sudije,samo ne znam kad odredjuju to

http://waterpolo.sportresult.com/WCH2013/res.asp
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    343
    Thanked in
    207 Posts

Mene je najviše strah da nekim nerezonskim šutevima na samom početku utakmice ne razbranimo tempestija i da momci ne misle da smo sad sve završili (nešto kao srbi sinoć) nego da hladne glave odigraju meč.
    S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
    Nema prevelikih,samo ima malih ruku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kao sto sam vec napisao, ja iskreno mislim da smo od italijana bolji 2-3 gola minimum. i ja se bojim da nekim sutevima na pocetku ne razbranimo tempestija, ali isto tako mislim da ovoj utakmici trebamo pristupiti kao onoj protiv kanade - prvih 10-12 min puni presing, dosta kontakta u meso, i kontrama da ih slomijemo na pocetku, odvojimo se na nekih 3-4 razlike i onda privodimo mec kraju.

moja prognoza za sutra vece je 7-4 za nas.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Niti ocekujem 3 razlike, niti mislim da kontre protiv Talijana prolaze. Mozda su cak i brzi tim od nas... Naravno, volio bih da grijesim i da damo sto vise tako cistih golova (iz kontri).
    Vidim da su Figliolija prebacili desno...
    Jak presing u odbrani (centra izgurati na 4, a ostale na 8+ metara, pa neka sutira iz faula), a u napadu da budemo sto vise pokretni (uplivavanja, dupliranje centara...).

Igrace i Talijani jak presing, sudije ce pustiti da Felugo, Gitto i Perez ,,jashu'' po nasim centrima. Zato vanjska linija mora proplivavati i ostavljati prostor Leki i Mladjanu da sutevima iz faula daju golove. Nikola i Mladjan bi mogli dobiti lijep prostor prilikom dupliranja centara.

Ako vec mora da se pusti neko, onda bih ja pustio da sutira neko sa desne strane (Gallo, Figlioli), nikako ovi sa lijeve strane (Presciutti ili Giorgetti).
    Imaju jako malo igaca koji glume drugog centra, cak nisam zapazio ni neku veliku pokretljivost u napadu.

Leka mora biti miran, znaju Talijani i njihova pomoc u bijelom da bi 2 brza njegova iskljucenja nas potpuno poremetila.
    Oni se boje Leke kao da su druga kategorija!!!

Ako se ne u*****o od Tempestija vec smo u prednosti.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Niti ocekujem 3 razlike, niti mislim da kontre protiv Talijana prolaze. Mozda su cak i brzi tim od nas... Naravno, volio bih da grijesim i da damo sto vise tako cistih golova (iz kontri).
    Vidim da su Figliolija prebacili desno...
    Jak presing u odbrani (centra izgurati na 4, a ostale na 8+ metara, pa neka sutira iz faula), a u napadu da budemo sto vise pokretni (uplivavanja, dupliranje centara...).

Igrace i Talijani jak presing, sudije ce pustiti da Felugo, Gitto i Perez ,,jashu'' po nasim centrima. Zato vanjska linija mora proplivavati i ostavljati prostor Leki i Mladjanu da sutevima iz faula daju golove. Nikola i Mladjan bi mogli dobiti lijep prostor prilikom dupliranja centara.

Ako vec mora da se pusti neko, onda bih ja pustio da sutira neko sa desne strane (Gallo, Figlioli), nikako ovi sa lijeve strane (Presciutti ili Giorgetti).
    Imaju jako malo igaca koji glume drugog centra, cak nisam zapazio ni neku veliku pokretljivost u napadu.

Leka mora biti miran, znaju Talijani i njihova pomoc u bijelom da bi 2 brza njegova iskljucenja nas potpuno poremetila.
    Oni se boje Leke kao da su druga kategorija!!!

Ako se ne u*****o od Tempestija vec smo u prednosti.
    dobri su plivaci, ali smatram da su nasi fizicki mnogo jaci i da bas iz tog presinga i klinceva mogu da sjevaju kontre.

filjolija sa desne strane da, ali galla nikako (cini mi se da je srbiji dao 3 gola u polufinalu OI).

na leki ce flaster igrat, ako uspije sutnut 3 puta za cijelu utakmicu bice dobro. mislim da ce i oni svjesno ostavljat neke nase igrace na sut (drasko, kruzija) a da ce igrati jak presing na leku i mladjana.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nikolasmne430 View Post
    ima li iko snimak da izbaci ?
    I ja se to pitam! Ne znam prati li montenegrinoct vaterpolo, ali on uvijek izbači snimke utakmica naših reprezentacija...dajte neko snimak alooooo

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

mislim da je montenegrino na odmoru nema odavno klipova.

Page 643 of 942 FirstFirst ... 143543593633639640641642643644645646647653693743 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)